Şimdi Ara

WD Elements 1TB laptop görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
29.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi uzun süredir kullandıgım harddiskimi artık bilgisayar görmüyor.daha dogrusu hiç bir bilgisayar görmüyor.power ışıgı yanıp sönüyor sürekli.acaba sorun ne olabilir ? farklı bir bilgisayara takmıştım ordan tekrar geri hep kullandıgım laptopa geçince bu sorunu yaptı.

• Farklı bilgisayara taktım dediğin kasaya takıp birdaha dene. Başka kablo kullanmayıda dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Farklı bilgisayara taktım dediğin kasaya takıp birdaha dene. Başka kablo kullanmayıda dene.

hepsini denedim ama maalesef sonuç aynı.
  • Hocam yakınlarda medıa playerlı bı samsung lcd tv varsa ona takın daha sonra pc de deneyın calısma ıhtımalı var bende cok sayıda hdd mevcut bazen pc gormuyor bu sekılde yapıyorum goruyor denemekte fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadana

Hocam yakınlarda medıa playerlı bı samsung lcd tv varsa ona takın daha sonra pc de deneyın calısma ıhtımalı var bende cok sayıda hdd mevcut bazen pc gormuyor bu sekılde yapıyorum goruyor denemekte fayda var...

çok ilginç bi yönteme benziyor.sanırım samsung olması şart degil ? media player'ı olan bir tv buldugum anda deniycem.teşekkür ederim
  • bende samsung tv var o yuzden dedım dıgerlerıde ıse yarayabılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadana

bende samsung tv var o yuzden dedım dıgerlerıde ıse yarayabılır...

lg televizyonda denedim malesef olmadı.önerilere hala açıgım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala çözüm bulamadım.yardım bekliyorum.
  • Farklı bir bilgisayara taktığın zaman bir veri alışverişi yaptın diye tahmin ediyorum. Kopyalama veya veri alışverişi yaparken bağlantıyı kestin ise HDD kısır döngüye girmiş olabilir. HDD'yi tekrar bahsettiğin farklı pc'ye tak ama pc kapalı olsun. PC'yi aç muhtemel sana hariciHDD için disk birleştime uyarısı gelecek, herhangi bir tuşa basma birleştirsin. Sorunun çözülür.
    Eğer olmaz ise tekrar mesaj yaz ama işletim sistemlerini ( pc laptop ve HDD için) ve belki gerekmez ama markalarını da yaz ki başka birşey yapmaya çalışalım.
  • Bak forumda bir de böyle bir konu var. Oku muhtemel sorununuz aynı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8147756/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbyugen

Bak forumda bir de böyle bir konu var. Oku muhtemel sorununuz aynı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8147756/tm.htm

uzun zamandır finallerden dolayı foruma giremiyordum.bunu da deniycem aynen dediginiz gibi oldu.başka bilgisayardan veri transfer ettikten sonra böyle bişey başına geldi hdd'nin.teşekkür ederim bilgilendirme yapıcam burdan.bu arada hdd markası western digital
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi uzun süredir kullandıgım harddiskimi artık bilgisayar görmüyor.daha dogrusu hiç bir bilgisayar görmüyor.power ışıgı yanıp sönüyor sürekli.acaba sorun ne olabilir ? farklı bir bilgisayara takmıştım ordan tekrar geri hep kullandıgım laptopa geçince bu sorunu yaptı.

Bağladığınız zaman hdd çalışıyormu yani o diskin dönme sesi vs sesini dinleyin kulağınızı dayayıp çalışmıyorsa içindeki veri aktarım bağlantıları zarar gormüş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

quote:

arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi uzun süredir kullandıgım harddiskimi artık bilgisayar görmüyor.daha dogrusu hiç bir bilgisayar görmüyor.power ışıgı yanıp sönüyor sürekli.acaba sorun ne olabilir ? farklı bir bilgisayara takmıştım ordan tekrar geri hep kullandıgım laptopa geçince bu sorunu yaptı.

Bağladığınız zaman hdd çalışıyormu yani o diskin dönme sesi vs sesini dinleyin kulağınızı dayayıp çalışmıyorsa içindeki veri aktarım bağlantıları zarar gormüş olabilir.

evet elimi kasada tutunca çalıştıgını farkediyorum.bu arada yukarda denilen olayı daha gerçekleştirmedim o bana baya mantıklı geldi.başka bir bilgisayardan veri aktardıktan sonra oldu.

• Daha önce böyle bişeye rastlamadım ama mantıklı olabilir denemenizde fayda var
  • quote:

Farklı bir bilgisayara taktığın zaman bir veri alışverişi yaptın diye tahmin ediyorum. Kopyalama veya veri alışverişi yaparken bağlantıyı kestin ise HDD kısır döngüye girmiş olabilir. HDD'yi tekrar bahsettiğin farklı pc'ye tak ama pc kapalı olsun. PC'yi aç muhtemel sana hariciHDD için disk birleştime uyarısı gelecek, herhangi bir tuşa basma birleştirsin. Sorunun çözülür.
    Eğer olmaz ise tekrar mesaj yaz ama işletim sistemlerini ( pc laptop ve HDD için) ve belki gerekmez ama markalarını da yaz ki başka birşey yapmaya çalışalım.

denedim ama maalesef bu yöntemden de başarılı sonuç alamadım.sorun hala aynen devam ediyor.
  • quote:

quote:

Farklı bir bilgisayara taktığın zaman bir veri alışverişi yaptın diye tahmin ediyorum. Kopyalama veya veri alışverişi yaparken bağlantıyı kestin ise HDD kısır döngüye girmiş olabilir. HDD'yi tekrar bahsettiğin farklı pc'ye tak ama pc kapalı olsun. PC'yi aç muhtemel sana hariciHDD için disk birleştime uyarısı gelecek, herhangi bir tuşa basma birleştirsin. Sorunun çözülür.

denedim ama maalesef bu yöntemden de başarılı sonuç alamadım.sorun hala aynen devam ediyor.

İçinde kurtarman gereken bir veri var mı?

Belki bir program yardımıyla formatlarsan tekrar görmeye başlayabilir.

• Bir de alttakini dene

bilgisayarım->sağtuş->yönet->disk yönetimi ne gir.

Oradan usb diskinin sürücü ismini değiştir. ( mesela e ise f yap, veya f ise g yap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbyugen -- 14 Ocak 2012; 2:44:10 >
  • quote:

Bir de alttakini dene

bilgisayarım->sağtuş->yönet->disk yönetimi ne gir.

Oradan usb diskinin sürücü ismini değiştir. ( mesela e ise f yap, veya f ise g yap)

orda görmüyor hdd'yi.içinde benim için önemli olan dizi,film ve müzik arşivlerim var.son çare söylediginiz gibi format atmayı deniycem.bu arada teşekkürler baya yardımcı oldunuz.

• bu soruna bir çözüm bulabilen oldu mu aynı sorun bende de devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: coCloud

bu soruna bir çözüm bulabilen oldu mu aynı sorun bende de devam ediyor

Mesaj gelince konuya sevinmistim maalesef hocam hdd nin kasasinida degistirdim ama yinede etki etmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.