Şimdi Ara

WD Elements 1TB laptop görmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
29.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sorun bende de oluştu veri aktarımı sırasında bağlantıyı kestim şimdi açılmıyor sizin söylediğiniz gibi aynı bilgisayar kapattım ve usb girişine element taktım ve açtım bilgisayar şu anda açılıyor ama ekran beyaz ve işlem yaptığını duyuyorum element işıgı sabit böyle beklesem bir sonuç alırmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avanti29ahmet A kullanıcısına yanıt
    Isigin sabit yanmasi normal degil. Diski yakindan dinleyerek motorun donup donmedigini kontrol edin.

• Hocam motor dönüyo Işık sabit yanmıyor tetikliyor sinyali yanıyor
    Disk yönetiminden kontrol ettiniz mi? Disk görünüyorsa buradan sağ tıklayıp biçimlendirmeyi deneyin (içinde önemli bir şey yoksa elbette)
  • Hocam içinde çok önemli dosyalar ve fotolar var komple düğün fotoları videolar benim için disk önemli değil içeriği çok önemli 1 tr bayt ama içeriği 100 gb falan zaten ürün yeni başka bir bilgisayar da denesem işe yarar mı mesala Windows 7 de falan
    Disk yönetiminde diski görebiliyor musunuz?
  • Hocam başks bilgisayar denedşim yükleme. Aşaması oldu tamamlandı dedi ama tekrar kayb oldu tekrar denedim formatla diye bir pencere açıldı ama ben formatlamadım içeriği önemli herhalde veri kurtarma merkezine yollayacağım

• Bana tel verir misiniz

• Aynı sorun bende de var. raw olarak görünüyor, pcde hiçbir programla işlem yapılamıyor.. Şunu izlemenizi tavsiye ederim:
    https://www.youtube.com/watch?v=cgaIYQQxjO4 (bu dahi bir çözüm değil, sadece verileri kurtarıp seagate'i tercih etmek için..)
  • Arkadaşların dediğine katılıyorum birde bozulan ve fiziksel sorunu olan usb bellekleri veri kurtarma merkezine göndermeniz gerekmektedir. önerebileceğim var.tavsiye firma yada başka firma araştırabilirsiniz.

okuyucu kafa bozulmuş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.