Şimdi Ara

WD Caviar Black RAID 0 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce aldığım WD 500gb 32MB SATAII Caviar Black x2 Harddsiklerimi RAID 0 yaptım. Yaptım fakat windows kuruldu anakart driverlarını kurdum virüs programı falan sonra diger harddiski bağlayıp arşivimi RAID lediğim harddiske kopyalamaya başladım. Oyun-Program kopyalamaya başladım 222 gb veriyi kopyalamaya başladı hız 87-90 MB/s.. Kopyalama işlemi %50 yi geçtiğinde hız düştü Ve bilgisayar resetledi. Sistem baştan açıldığında tekrar girdim kopyalamaya devam edeyim dedim. Kopyalamaya başladığında 3-5 dosya kopyalayıp yaklaşık 20 saniye bi donma oluyor sonra kendini resetliyor sinir oldum. Sonra Sistem açılırken raid sürücülerinde Error yazısı dikkatimi çekti Raid kontrolcüsünde S.M.A.R.T error diyor. Raidi sildim sadece bozuk olan harddiski taktım sistem görüyor hatta windows falan yükleniyor.. Neler oldu hiç anlamayamadım şimdi 2 WD diskim bağlı degil.. Bana yardımcı olur musunuz. Bi ekran görüntüsü koyayım:

WD Caviar Black RAID 0 Sorun

• Arkadaşlar hiç mi anlayan yok 2 günlük harddisk :S servise mi yollayayım allah aşkına bi bakın
  • Öyle bir yazılım bilmiyorum ve bu harddisklere şuanda windows kurulu değil kuruluyduda göçtü.. Nasıl bi yazılımla halledebilirim kafayı yiyecem 3 gün önce ne umutlarla aldım karşılaştığımız işlere bak ya
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.