Şimdi Ara

WD 3.5' 2TB MY BOOK SERVIS SORUNUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan 2 ay önce vatanbilgisayardan WD 3.5' 2TB MYBOOK WDBAAU0020HBK-EESN bir harddisk aldım. Lanet olsunki daha doğru düzgün bilgisayara takmadan bozuldu. Servise gönderdim(logosoft), aradığımda harddiskimde board arızası olduğunu ve paramı iade ediceklerini söylediler. Ben bu aleti yaklaşık 190-200tl 'ye aldım ki şuan fiatı 270lerde. Harddiskimin içindeki veriler olmasa sorun değil ama lanet olsun böyle adamın çıldırası geliyor içindekiler gidince! Bozuk hdd mi geri istesem bu arızayı tamir edebilirmiyim veya ettirebilirmiyim? internette bunun tamir olduğunu okudum ne kadar doğru bilmiyorum, ayrıca servisinde %100 doğru söylediğini bilemiyoruz.

    Harddiskim elektrik alıyor, power düğmesi yanıyordu ama bilgisayarda hiçbir kıpırtı olmuyordu taktığımızda. Aygıt tanınamadı, aygıt bulundu vs tarzında hiçbirşey göstermiyordu. Yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomanticaL -- 15 Kasım 2011; 16:48:15 >







  • bendede benzer sorun var hddden ses geliyor ama bilgisayarda hiç bir uyarı yok içindekilere çok üzülmüş durumdayım. dahili hdd yi harici olarak bağlamıştım garantisi dolan haricinin içini değiştirerek. bilgisayarda içinde yeni klasör aç diyince kilitlendi kablosunu çıkartmak zorunda kaldım ondan sonrada hiç bir şekilde harddiskin içini göremedim. linux bile kurdum bi şans diye ama olmadı. çözüme ulaşırsan benide bilgilendirirmisin.
  • sorunum devam etmekte tamir yapan bi yer varsa garantisinide bozdurabilirim.
  • içindeki harddiski çıkarıp pc'ye takmayı denediniz mi?
  • Efendim, içini açmaya kalkışmadım hiç zaten kıl olan WD'nin Türkiye'deki teknis servisi Logosoft'la papaz olmak istemiyorum. Açıldığı an garantisi bitiyor lanet olsun böyle firmaya'da teknis servise'de ufacık bir hdd kartı arızasını bile yapamıyorlarsa yaşamasınlar kapatsınlar.
  • Israrla değişim isteyin...Şu ara hdd fiyatları uçmuş durumda...O paraya 1tb ı bile zor alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.