Şimdi Ara

Wax nasıl kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sivazkoft taft ultimate wax var elimde mavi kutulu sürüyorum saçıma önler az uzun bir iki dakika ayakta duruyor 2 dakika sonra dağılıyor neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.hehhehe -- 1 Mayıs 2016; 19:51:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Arkadaşlar taft ultimate wax var elimde mavi kutulu sürüyorum saçıma önler az uzun bir iki dakika ayakta duruyor 2 dakika sonra dağılıyor neden

çünkü iyi bir wax degil sevgili arkadaşım illa Schwarzkopf kullanıcam diyorsan osis session label kullan

ama başka daha iyi waxlar önerebilirim bütcene göre

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Arkadaşlar taft ultimate wax var elimde mavi kutulu sürüyorum saçıma önler az uzun bir iki dakika ayakta duruyor 2 dakika sonra dağılıyor neden

selam dostum

taft serisinde hemen hemen hepsini kullandım hatta ultimate de şuan koleksiyonumda var

dedigin gibi volume yapmıyor sönüyor hemen dagılan bir wax

sana önerim taftın ultra wax struktur taftın en iyi ürünü diyebilirim diger ürünleri malesefki çöp ama kokusu güzel :)

Wax nasıl kullanılır

ama yinede schwarzkopf seviyosan osis session label molding paste kullan ben tam olarak senin ne istediğini anladım

/>

• hacıhayri kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.hehhehe -- 2 Mayıs 2016; 7:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Kreatin nasıl kullanılır ?
    8 yıl önce açıldı
    Traş jeli nasıl kullanılır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.