Şimdi Ara

Wax+Jöle+saç spreyi kullansak zararlı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi büyük tepki vermeden önce söyleyeyim.Benim saçlarım aşırı yumuşak.Şekil almıyor bir türlü.Sadece jöle veya sadece wax sürünce şekil almıyor.Benim saça anca çimento sürersem şekil alır yani o derece.Bazen şekil alsın diye üçünü birden kullanıyorum fakat çok fazla kimyasal madde derimize bir zararı var mıdır acaba? Ayriyeten sadece waxla veya saç spreyiyle falan nasıl şekil veriyorsunuz bu işten anlayan biri yardımcı olabilir mi?

• Hocam dalga geçiyorsunuz da vallahi şekil almıyor saç.Zaten hep böyle yapmıyorum arada şekil alsın diye yapıyorum anca böyle sabit duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini değil sadece birini kullansan dahi saça ve saç derisine zararı var. Ben sadece wax kullanıyorum ki o bile normalden daha sık dökülmesine sebep oluyor saçların. Ama illa ki kullanacaksan mutlaka akşam yatmadan önce saçını yıka. Etkisini en aza indirirsin hiç olmazsa.
  • Kel kalmak için güzel bir yöntem

Az miktarda Wax kullan fazlası zararlı

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Öyle de şekil almıyor ya Bıktım bu saçlarımdan vallahi.İlkokul bebesi gibi dümdüz dolanıyorum şekil almıyo çoğu zaman.

Sadece Wax mı kullanayım saç spreyi sıkmayayım mı üstüne?

• Saç spreyi en zararlı yöntemlerden diye biliyorum, Wax + az isıda fön iyi gelebilir

• şekil almıyorsa uzat kardeşim, herkes gibi kalkan bir saça sahip olmak zorunda değilsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saça limon sürmek zararlı mı??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sarımsaklıyoğurt S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası uzatmanın bana yakışacağını düşünmüyorum.Ayriyeten yazın rahatsız ediyor.

• Küçükken harçlığımla jole alıyordum peder her gördüğünde atardı joleyi. Zamanında iyi sövmüştüm ama şimdi yaşıtlarımda 1-2 kişinin saçları hafiften dökülmeye başladı. Hak verdim adama.
  • Az miktarda wax kullan gerisi zararlı. Yetmiyorsada napalım kardeş Allah öyle vermiş yapıcak bir şey yok. Vur üçe geç.

• Wax jöle saç spreyi sürersen saçın dökülür kepeklenme oluşur. Ancak 3üne ek briyantin ekleyip üzerine limon sıkarsan kafan güzel olur. Uygun kombin: Wax mat çok sert yazandan + Saç spreyi + Jöle hobby marka olsun + Briyantin + Taze dalından koparılmış bol sulu Limon..

Saçına ilk limon sürerek başla saçı beslet.. Ardından wax + jöle + briyantini bir kapta karıştır ve saçına sür. İstediğin şekli verdikten sonra saç spreyini boşalt tepene..

O saçı beton dökmüş gibi olacaksın 1 hafta bozulmaz şekli eğer yağlı değilse saçın yıkayıncaya kadar garantisi var..

• Jöle sertlik sağlıyor

• Ya arkadas herkesin dilimde wax wax wax o kodugum icadini saca surunce kafa islak gorunume sahip oluyor simdi biri gelip diyecekki onun dogal olani var surunce belli olmuyor oluyor kardesim surunce belli oluyor deli ettiniz adami

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmadan yıkarsan sorun olmaz demişti benim kuaför

• Dostum bizim bütün sülale wax + sprey ya da jole + sprey kullanıyor. Kimsede en ufak dökülme yok. Bu işler çoğunlukla genetik. Ama saçını geceden yıkamazsan alerji filan olursa o zaman dökülmeyi görürsün. Sonuçta vücudun alışık olmadığı bir şey sürüyorsun saçına. Ayrıca wax + jole + sprey üçlüsünü saçından çıkarman zor olabilir onu deneme bence.

• Tamamen genetik.Ama genetiğine güvenip de yıkamamazlık yapma alerji oluşabilir.
  • Saçın yumuşak olması iyidir. Mahvetme saçını şekil almıyor diye.

• Aynısı sorun bendede var malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre daha böyle kullanırsan şekil verecek bir saçın kalmayacak zaten. Belki de yanlış şekli vermeye çalışıyorsundur?
  • Beton dök

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.