Bildirim
wave 3 nasıldır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşla telefon almaya gittik ben sony xperia neo almasını tavsiye ettim o babasının sony alma dedigi için wave 3 aldı çok olmasada büyüklügü ve uygulama olarak pişman ayrıca telefonun arka kapagı çok degişik hızlı ittirildigi taktirde zedelenebilir bence.Uygulama fazla gerekmiyor dersen alınabilir.Elime aldigim kadariyla takilmalar oluyodu.Sen karar ver gerisine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozolsky35 -- 21 Mart 2012; 11:28:31 >_____________________________ -
bence tam aradığınız telefon
yazılım kötü
donanım iyi
yani parlaklık büyüklük karizma vs herşeyi iyi bence biraz uygulama ve oyun sıkıntısı çekersiniz ama zaten yazzmışsınız oyun yok diye ben tam aradığınız telefon diyorum.
spot derken 1hafta garanti veren satıcıları diyorsanız yanaşmayın bence 1-2 aylıkları 700tl civarı bulursunuz diye düşünüyorum hatta daha uyguna bile bulunabilir._____________________________ -
ben 360liraya temiz garantili 2.el Wave I aldım donanım olarak I-II-III aynıdır ekran olarakta I ile III aynıdır yani I ile III arasında sadece ekran büyüklüğü farkı vardır.
benim gibi yapacaksanız alın yoksa o fiyatta tegra 2'li Motorola Atrix var.
1200'e Evo3d alınır yine 900lira verilip Wave III alınmaz.
ben telefonumdan memnunum çok memnunum her işimi görüyor uygulama sıkıntısıda çekmiyorum ancak 900lira verecek olsaydım atrix alırdım._____________________________ There's a hunger still unsatisfied. -
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
ben 360liraya temiz garantili 2.el Wave I aldım donanım olarak I-II-III aynıdır ekran olarakta I ile III aynıdır yani I ile III arasında sadece ekran büyüklüğü farkı vardır.
benim gibi yapacaksanız alın yoksa o fiyatta tegra 2'li Motorola Atrix var.
1200'e Evo3d alınır yine 900lira verilip Wave III alınmaz.
ben telefonumdan memnunum çok memnunum her işimi görüyor uygulama sıkıntısıda çekmiyorum ancak 900lira verecek olsaydım atrix alırdım.
1.si güzel almışsınız bende düşünüyorum ama wave 2 oda 500den başlıyor
2.si wave 3 le 1 arasında bayağı fark var bikere karizma yani 3
3.ben isteğinizi karşıladığı iiçin wave 3 dedim o fiyata daha daha iyisi bulunurmu pek emin değilim
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
2. maddeye katılmıyor tip olarak aynılar sadece daha büyük ve daha büyük olan daha karizmatik diye birşey yoktur.
tam tersine Wave I boyutunun hakkını veriyor küçükte gözükmüyor büyükte gözükmüyor tam ideal boyutta.
büyüklükten bahsetmedim yani tipi 1den daha güzel bu bariz belli ama sonuçta alacak kişi ben değilim ondan kendisine bırakıyorum
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-S8500-Wave-vs-Samsung-S8600-Wave-3_____________________________
-
ben 3 gündür kullanıyorum donanım olarak ve tasarım olarak çok süper ve güven verici yazılımsal olarak program seçeneği pek yok gibi araştırmadım gerçi pek ama bana fazla program lazım değil diyorsanız ardığınız telefon derim. iiki almışım umarım bi sıkıntı çıkarmaz çok memnunum. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler