Şimdi Ara

Wave 2 İnternet Dahili sunucu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri wifi dışında internete giremiyorum.Hattım türkcell müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarını açtılar wap ayarlarını oluşturduk telefonu kapatın açın dediler . kapattım açtım yine aynı hatayı alıyorum.Yardımm!!

• Ayarlar > bağlantı > paket veri kullan

Bu işlemi yaptıktan sonra sorun kalmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badoglu

Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri wifi dışında internete giremiyorum.Hattım türkcell müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarını açtılar wap ayarlarını oluşturduk telefonu kapatın açın dediler . kapattım açtım yine aynı hatayı alıyorum.Yardımm!!

Bende de olmuştu ayar mayar gönderdiler. yine bişi olmadı. sonra telde en az 40 kuruş olması gerektiğini söylediler.bendede 26 kuruş vardı.meersem o yüzdenmiş

not:telefonum android
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simasher

Ayarlar > bağlantı > paket veri kullan

Bu işlemi yaptıktan sonra sorun kalmayacaktır.

sağol karşıyakalı kardeşim o işlemi yaptım kapadım açtım yine problem devam ediyor. (Alaybey)
  • benim şuan internet paketim var ve içinde 5 tl kadar kontör var yine de olmuyor
  • Bende wave1 var genelde paket veri kapalı iken bu hatayı veriyordu. Veri dolaşımını de açıp bir dene istersen bunun dışında pek birşey gelmedi aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simasher

Bende wave1 var genelde paket veri kapalı iken bu hatayı veriyordu. Veri dolaşımını de açıp bir dene istersen bunun dışında pek birşey gelmedi aklıma.

paket veri kullan ve veri dolaşımı ikiside aktif durumda kapattım telefonu tekrar açtım tarayıcıyı açtım dahili sunucu hatası diyor bütün sitelerde aynı hatayı veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu bunun çözümünü bilen arkadaşlar ??
  • Olay çözüldü hepinize teşekkür ederim :)
  • quote:

Olay çözüldü hepinize teşekkür ederim :)

nasıl çözdüğünü söyleseydin keşke de bizede yardımcı olsaydın :)
  • quote:

Olay çözüldü hepinize teşekkür ederim :)

Nasıl çözdünüz acaba hort ama ihtiyacım var ?
  • ben turkcelli aradım birkaç ayar yaptırdılar telefonda wap ayarlarını yapılandırdım ama yine olmadı gittim tim'e hattıma baktılar ayarların bir tanesi açılmamıştı onuda açtılar şimdi sorunsuz girebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.