Şimdi Ara

Watsons’ta 100 TL ve Üzeri Alışverişe 20 TL MaxiPuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konusunu göremedim..açıldıysa silinebilir..vodafone kodları ile birleşir.

    Link

    1-31 Ağustos tarihleri arasında Watsons mağazaları ve watsons.com.tr’den tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ve Maximum Mobil’den kampanyaya katılanlara 20 TL MaxiPuan!

    Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

    Katılmak için: Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

    Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

    Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

    Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar 7 Eylül 2018 tarihinde yüklenecek ve 17 Eylül 2018 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 18 Eylül 2018 tarihinde silinecektir. İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli) kampanyaya dâhildir. Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Bir müşteri kampanyadan bir kere faydalanabilir ve en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.