|
watchOS 11 ile Apple Watch, uyku takibini otomatik yapacak
-
-
Çüşş bilekliklerin yapabildiği şeyleri yapamıyor 40.000 liralık saat
-
Apple haberleri okuyunca böyle bir "yav bu bin yıldır zaten yokmuydu" hissine kapılıyorum.
Örneğin Galaxy saat kullanıyorum ve uyku takibi için hiçbir zaman bir şecenek seçmem gerekmedi, gerekli olan tek şey saati takmak. Saat otomatik algıyor ve tüm ölçümleri yapıyor, zaten bir akıllı saatten de bu beklenir, garip 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 15 Haziran 2024; 16:58:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten insanlar bu markayı gözünde çok büyütmüş. Galaxy Watch kullanıyorum ben de. Gün içinde kısa uykularımı bile kaydediyor otomatik şekilde. Kolumda olması yeterli. Apple'da sadece iki şeyi beğeniyorum. Birisi tüm cihazlarındaki Safari tarayıcı, diğeri ise tüm sistemlerinin arayüz tasarımı. Safari'nin deneyimini sunacak tarayıcıyı ne Galaxy cihazlarımda ne de Windows dizüstümde bulamadım. Tasarım ise kişiden kişiye değişir ama Windows 11 bu konuda biraz toparladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Huawei buna güldü
-
Komik :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Zahmet oldu
Galaxy watch 6 classic kullanıyorum herşeyi kendi yapıyor ilk kurulumdan sonra hiçbir ayar yapmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
En tutarlı uyku takibi yapan akıllı saate otomatik algılama gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
İnsan niye saatle yatar ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Uyku süresini 1 saat farkla kaçıran fanboylar için tutarlı 700 liralık saatlere göre vasat ölçüm yapan saate otomatik anlama gelmiş. Bakalım 700 liralık bileklikler kadar otomatik algılıyor mu.
-
Apple Watch SE (2020) modeline sadece 3 yıl güncelleme desteği verip ortada bıraktıktan sonra bir daha almam. Kimse işlemcisi şöyle böyle demesin. iPhone 6s ile 7 modellerinin farklıydı da ne oldu sanki. Yine aynı anda bitti.
Apple Watch pişmanlıktır
Pil ömrü berbat, önceleri 2 gün anca yeten şarj yıllar geçtikten sonra 1 gün bile yetmemeye başlıyor
İPhone olmadan aktive olmuyor, yahu ne kadar saçma belki bende Mac var belki İPad eee hani ekosistem di bunlar, İPhone olmadan niye aktive edilmiyor da edilince anca ekosistem oluyor?
Güncelleme desteği 4 yıldan az, güncellemelerle övünüyorlar, HarmonyOS, Wear OS bile 3 yıl vermiş ne farkı kaldı
Geriye dönük desteği rezalet, atıyorum Watch SE (2020) niz var Watch SE 2 (2022) alacaksınız ama telefonunuz İPhone 8 (2017), geçmiş olsun Watch SE 2 için en az iPhone Xs (2018) gerekiyor
Yazılımla gelebilecek özellikleri sadece belirli serilere vermek peki?
Çaldıkları patentin haddi hesabı yok, olan tüketiciye oluyor, özellik kapatılıyor ta ki yerini alabilecek başka bir tanesi gelene kadar
https://www.theverge.com/24009254/apple-watch-itc-ban-patent-dispute
Bu yüzden size katılıyorum, kimse harika müthiş demesin çünkü değil
Vay şu özelliğe bak bu özelliğe bak.
Adamlar teknolojiyi 10 yıl geriden takip ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ALFALIK KANIMIZDA... -
Özellik diye getirdiğine bak hiç utanmıyorlarda watch 6 classic seviyesine gelebildi mi acaba
-
Çoğu insan belki saatle bile yatmıyorken özelliği getiren apple a karşı ios kullanıcıları adına boş beleş yorumlar yapan fakir android kullanıcıları dolmuş haberin altına :D
-
Kimse waaooww demiyor zaten böyle haberlere. İos kullananlar android kullananlara teknoloji cahili veya fakir gözüyle bakmıyorsa sen de bu gözle bakmicaksın. Okuyup geçiyor herkes yani. Oturduğu yerden herkes analist herkes uzman 😂😂
En Beğenilen Yanıtlar
|
Apple haberleri okuyunca böyle bir "yav bu bin yıldır zaten yokmuydu" hissine kapılıyorum.
Örneğin Galaxy saat kullanıyorum ve uyku takibi için hiçbir zaman bir şecenek seçmem gerekmedi, gerekli olan tek şey saati takmak. Saat otomatik algıyor ve tüm ölçümleri yapıyor, zaten bir akıllı saatten de bu beklenir, garip 🤔 |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı