Şimdi Ara

Watchdogs 2 Türkçe Yama(İstek) Resim Eklendi ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
4
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • defult06 D kullanıcısına yanıt
    bekliyoruz
  • defult06 D kullanıcısına yanıt
    http://wiki.xentax.com/index.php/Game_File_Format_Central

    Burada oyun formatlarına ve hex çözümlerine dair çok iyi rehberler bulunuyormuş. bir programcı arkadaşımın buradan öğrendikleriyle bize bayağı yardımı dokunmuştu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    http://wiki.xentax.com/index.php/Game_File_Format_Central

    Burada oyun formatlarına ve hex çözümlerine dair çok iyi rehberler bulunuyormuş. bir programcı arkadaşımın buradan öğrendikleriyle bize bayağı yardımı dokunmuştu.

    Hocam hala çok karışık.Özelden birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim.
  • Gelisme varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyid42

    Gelisme varmi

    Maalesef. Herkez yamayı istiyor ancak kimse yardıma yanaşmıyor.Tek başıma birşeyler yapamıcama göre maalesef bir gelişme yok.Kaç tane foruma gittim,kaç kişiyle irtibata geçmeye çalıştım,çabaladım vs. ancak yok yani yardım etmek isteyen birisi.Bu arada türkiye genelinde en çok hex editör kulllanan forum "www.tsubasatr.net " . Başka yok kocaman ülkede hex editör kullanan birileri.Oradan birileriyle bağlantıya geçtim ancak onlarında pek umurlarında olmadı.Madem kimse istemiyor yamayı bende uğraşmıyayım dedim bıraktım.Elimizdeki bilgiler bunlar.Yapmak isteyeni sahneye alalım :)




  • Bu arada şöyle bir güncelleme yapayım.Ordaki bir arkadaş bana " 150 ile 250 arasını çözersen notepad ile açabilirsin dosyayı" demişti.Yani yapılması gereken şey 150-250 aradaki tüm şifrelenmiş yerleri çözümlemek.Sonra dosyayı metin belgesi gibi açabilirsiniz.İyi günler ..
  • Tüm dil dosyaları eklendi.Bunları hex editör ile açarsanız benzerlikleri-farklılıkları görürsünüz.Bende ayrıca hdx programı var.O programla 2 dosyadaki farklılıkları görebiliyosunuz.Ordan simdi farklı olan kısımları değiştirip türkçe yapmaya calsıyorum(dosyayı hala açamadım ancak şifrelenmiş dosya için denemeler yapıyorum).Yani bakıcam acaba değişim yapılabiliyomu ? oyun hata vericekmi ? değiştirdiğimde oyun içi nereler değişiyor diye.
  • BEKLİYORUZ
  • @defult06

    Çabanı gerçekten takdir ettim.
  • Yardım edin adam okadar uğraşmış
  • Hocam yani uğraştımda ana dil dosyasını açmak için bilgili olmak gerek.Bana kalsa ben uğraşırım ancak cidden çok az bilgim var bu konularda.Yani bi ben biliyorum dosyaları kaç kez unpack/repack yaptığımı.Yemin ederim sabah saat 8 den beri dosyalarla uğraşıyorum.Credit dosyası .xml formundaydı.Çevirip oyunun tr desteği olup olmadığını denedim(Tabi packladimde) Sonra baktım tr desteği yok oyunun.İlk önce farklı olan kısımları "turkce yama " yapıp çevirdim.Şaşırtıcı bir şekilde hatasız açıldı oyun.Ancak şifrelenmiş dosya olduğu için Allah bilir nereyi çevirdim.Göremediğim için farklı noktalarda "turkce yama" yazdım.Bu seferde hata aldım.Sonra yaklasık bi 5-6 kez daha unpack/repack yaptım.Bazen hata verdi bazen vermedi.Yani deneme yanılma yoluyla aslında yapabilirim ancak aylarımı alır bu benim ki bi repack rahat 30-40 dakika sürüyor.Zaten dil dosyalarının tamamını verdim.Ben bilgisiz halimle bu dosyaları türkçeleştirmeye çalşıyorsam bilen adam için çok basit olması gerek.Yani bilen olsa suan üst kısım "Çeviriye başlandı %10" gibi birşey olurdu emin olun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: defult06

    Hocam yani uğraştımda ana dil dosyasını açmak için bilgili olmak gerek.Bana kalsa ben uğraşırım ancak cidden çok az bilgim var bu konularda.Yani bi ben biliyorum dosyaları kaç kez unpack/repack yaptığımı.Yemin ederim sabah saat 8 den beri dosyalarla uğraşıyorum.Credit dosyası .xml formundaydı.Çevirip oyunun tr desteği olup olmadığını denedim(Tabi packladimde) Sonra baktım tr desteği yok oyunun.İlk önce farklı olan kısımları "turkce yama " yapıp çevirdim.Şaşırtıcı bir şekilde hatasız açıldı oyun.Ancak şifrelenmiş dosya olduğu için Allah bilir nereyi çevirdim.Göremediğim için farklı noktalarda "turkce yama" yazdım.Bu seferde hata aldım.Sonra yaklasık bi 5-6 kez daha unpack/repack yaptım.Bazen hata verdi bazen vermedi.Yani deneme yanılma yoluyla aslında yapabilirim ancak aylarımı alır bu benim ki bi repack rahat 30-40 dakika sürüyor.Zaten dil dosyalarının tamamını verdim.Ben bilgisiz halimle bu dosyaları türkçeleştirmeye çalşıyorsam bilen adam için çok basit olması gerek.Yani bilen olsa suan üst kısım "Çeviriye başlandı %10" gibi birşey olurdu emin olun.

    Hocam sorun orada bilen adam yok. Hex editor ile çevirmeniz imkansız boşa vaktinizi harcamayın bu oyunla, çevirmek istiyorsanız tool'u bulunan bir oyunla uğraşın.




  • Hocam zaten başka bir oyunla da uğraşıyorum :D Dün muhabbeti geçti attılar çeviricem işte.
  • gtx 1080 yada gtx 1070 olmayıp bu oyunu kasmadan oynayabilen var mı acaba merak ediyorum
  • laptopta 30 fps alıyorum hocam :D i7 6300hq ,gtx 950m 4gb bu tarz bişeydi özellikleri laptobun.12 gb ram var.30-40 fps alıyorum.Ama bazı yerler o kadar kötü optimize edilmişki fps'in 15-20'e düştüğü yerler oluyo.
  • Aynen oyun optimizasyon özürlü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelişme var mı?
  • Güncel, belki bilen biri çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun ilkinden güzel ve içi dolu,biraz oynadım keyif almıştım sonra sildim zira Türkçe yamasız oynaması pek güzel değil,anlamıyorum hiç bir şeyi

    Bir hayırsever arkadaş çevirirse belki oynarım yeniden.
  • BU OYUN BENİM EN ÇOK ZEVK ALARAK OYNADIĞIM OYUNLARDAN BİR TANESİ MÜKEMMEL BİR OYNAYIŞ KEYFİYETİ VERİYOR BİR DAHA OYNAMAK İSTİİYORUM AMA BU SEFER HİKAYESİNİDE ANLAMAK İSTİYORUM ÇEVİREBİLCEK ARKADAŞLAR VARSA ÇEVİRİRSELER ÇOK İYİ OLUR .....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.