Şimdi Ara

Watchdogs 2 Türkçe Yama(İstek) Resim Eklendi !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bildiğim kadarıyla oyunun dil dosyaları kilitli.Açabilecek tool felanda yok sanırım.Varsa eğer dosyaları açabilen buradan paylaşabilir.Hem çevirmek isteyen arkadaşlar içinde kolaylık olur.Oyunda cidden ağır ingilizce var ve türkçe yaması olsa çok tatlı olurdu.Bu arada 1. oyunla ilgili olarak hikayeler birbirinden çok farklı.Çok farklı olduğu için 2.yi direk çevirsek pek bi sıkıntı olmaz.

    Language dosyasında bulunan bütün dil dosyaları.
    https://mega.nz/#!fkhwQRRY!OPiFE8G0qJZybVLmiMdUmPKw9V9qlBEJZeQtQZnNZbo

    Credit bölümü değişebiliyor ancak şöyle bir durum var.Oyun türkçeyi karakterleri desteklemiyor.Pek şaşırmadım.Türkçe yama yazdım ancak sadece "T" Harfi gözükmüş
    Watchdogs 2 Türkçe Yama(İstek) Resim Eklendi !


    Şimdi gelelim asıl yerimize.Burda 2 main_english.loc dosyası ile arabic.loc dosyalarını hdx ile karşılaştırdım.Farklı olan kısımlara 3-4 kez sırayla "turkce cevırı" yazdım.1 kez yazınca sorunsuz açtı oyun ancak nereyi çevirdiğini anlıyamadım.Bulamadığım için üst üste yazdım görürüm diye o'da büyük ihtimal şifrelenmiş yeri çevirmeye denedim :/ Her neyse böyle bir sorun verdi.Ama dediğim gibi düzgünce belirli bir kısma yapınca sorun cıkmadı.
    Watchdogs 2 Türkçe Yama(İstek) Resim Eklendi !



    Yani kısacası çeviri pek hayal değil.Şuraya adam gibi bilen bir programcı çıksa en fazla 3-4 saatini alır açması.Ama işte yardım eden yok maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defult06 -- 5 Haziran 2017; 20:25:47 >







  • önce keşke watchdogs 1 türkçe yaması cıksa iyi olurdu ama watchdogs 2 1'le alakası olmadıgı için buda güzel olur (istek +1)
  • Dil dosyaları için 21 GB oyun indiremem



    Dosyaları tespit edip açamayan varsa burada paylaşsın, açmaya çalışırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Requizm

    Dil dosyaları için 21 GB oyun indiremem



    Dosyaları tespit edip açamayan varsa burada paylaşsın, açmaya çalışırız

    Hocam yanlış yönlendirmek istemem ama dosyalara baktım.Herhalde aşağıda ismini verdiğim 2 dosya dil dosyaları.Eğer yolla bi bakıyım dersen upload ederim linkide özelden atabilirim.

    installpackage_english.dat(55mb)
    installpackage_english.fat(53kb)

    Buna benzer dosyalarda var o yüzden dil dosyası dedim. Örnk:

    installpackage_russian.dat(53mb)
    installpackage_russian.fat(53kb)
  • +güncel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defult06 -- 29 Mayıs 2017; 6:35:41 >
  • Açabilecek bir rus grubu buldum arkadaşlar. Ama adamlar 250$ + istiyor. +'da harcayacakları saat. Saatlik ücretle çalışıyorlarmış. Eğer aranızda tools parasını ödemek isteyen çıkarsa, ya da bir havuz oluşturabilirsek, bu oyun her türlü kaliteli bir yamaya kavuşur. Ama dolar 3,60 TL iken siz bir oyun için böyle bir havuz oluşturur musunuz bilemem. Ha parayı da bana vereceksiniz sanmayın. Ben direkt arkadaşa yönlendireceğim. Sizin dediklerini ona çevirerek konuşturacağım. Parayı da tabii ki programın çalıştığı kanıtlandıktan sonra vereceğiz. Sonrasında burada dil dosyaları paylaşılabilir, ya da bir grup kurulup çevirisi yapılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenGelldim

    Açabilecek bir rus grubu buldum arkadaşlar. Ama adamlar 250$ + istiyor. +'da harcayacakları saat. Saatlik ücretle çalışıyorlarmış. Eğer aranızda tools parasını ödemek isteyen çıkarsa, ya da bir havuz oluşturabilirsek, bu oyun her türlü kaliteli bir yamaya kavuşur. Ama dolar 3,60 TL iken siz bir oyun için böyle bir havuz oluşturur musunuz bilemem. Ha parayı da bana vereceksiniz sanmayın. Ben direkt arkadaşa yönlendireceğim. Sizin dediklerini ona çevirerek konuşturacağım. Parayı da tabii ki programın çalıştığı kanıtlandıktan sonra vereceğiz. Sonrasında burada dil dosyaları paylaşılabilir, ya da bir grup kurulup çevirisi yapılabilir.

    O tarz şeylere gerek yok hocam.Aslında path dosyasının içine girmeyi başardım.Hatta direk dil dosyasına bile ulaştım.Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Fakat bundan sonrası yok bende. .loc uzantılı bir dosya nasıl açılır bilen varsa topu ona şutluyorum..

    https://mega.nz/#!r4YEAIjY!lYNVsi_VztLFFXKM1i57zld9yZ12DtHERB5IC2bFw5w


    Açabilen varsa bana özelden ulaşsın.Çünkü unpack'lenip açılıyor .Tekrar pack'lenmesi gerek.




  • @defult06

    Xentax'ta zaten ilk arşiv çözülmüş, ikinci arşiv açılamamıştı. Bunu burada yapabilecek programcı çıkarsa birçok kişiyi sevindirir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenGelldim

    @defult06

    Xentax'ta zaten ilk arşiv çözülmüş, ikinci arşiv açılamamıştı. Bunu burada yapabilecek programcı çıkarsa birçok kişiyi sevindirir.

    Aynen bende orada ulaştım bilgilere zaten.Aslında interneti biraz kurcalasak bulunabilir çözümü.Burda da vardır aslında açabilecek insanlar.
  • @defult06

    Bunu ben dahil birçok çevirmen zamanında araştırdı ama maalesef Oyun Çevirinin programcısı Ahmet Çevik bile aşağıdaki ilerlemede kaldı. O yüzden bende alternatif yollara gidip ücretli programcı tutmak istedim.

    http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=21&t=11599&p=95510&hilit=watch+dogs+.loc#p95510

    Umarım çözen biri çıkar.
  • Hocam hangi program-programlama dili ile kırılıyor bu dosyalar bilginiz varmı ?
  • defult06 D kullanıcısına yanıt
    İşiniz yoksa yollayın hocam, ama beklentiye girmeyin sakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Hocam hex editorle açılıyormuş.Adam akıllı ders videoları veya anlatım olsa ben bulabilirdim aslında.Ancak 4-5 saatir uğraşmama rağmen mantığını kavrayamadım.Kimisi Assasins Creed ile benzer kodlamalara sahip demiş.Kimisi çok zor ben yapamam deyip çekilmiş.Dosya açılmadan yarıda bırakılmış.Bu arada dosyayı yukarıya bıraktım linkini ordan indirim denemelere başlayabilirsin hocam.
  • para toplasak bari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyid42

    para toplasak bari

    Hocam toplayalım desek 900-1000 tl arası bir para yapıyor.En fazla 100-150 kişi bağış yapar.Oda en büyük para 20 lira felan olur.Genel olarak herkez 3-5 lira birşey gönderir.Hem parayı toplayamazsın,hem topladığın parayla kalırsın hem de insanlar neden çeviriye başlanmadı-paramızı ne yaptınız ? tarzı söylemlere başlarlar.Yani kısacası para olayı biraz yaş gibi.En azından 1 hafta konuyu güncel tutup dosyayı açabilecek birileri çıkmazsa eğer o zaman düşünülür.( ki ben hala para olayına yanaşmayalım diyorum)
  • Farcry Primal'ın dil dosyaları açılmıştı. İnşAllah WD2'de açılır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmı ses soluk ? Bakınan arıyan felan :D Mevzu iş olunca malum bizim insanlarımız ne yazıkki kabuklarına çekiliyor :D
  • 350 kişi 1 TL versek oldu bu iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi o oyunun toolu okadar para etmez, ikincisi mesajdan anladığım kadarıyla saatlik çalışma diyor yani tooluda sonsuza kadar vermeyecekler- yazılıma gömdükleri ayrıca countdown timer olayı var herhalde o tool işi olmaz.

    Bu oyunda çevrilmez geçmiş olsun yapacak birşey yok.
  • Hocam aslında biz uğraşmaya başladık açmak için.Gerekirse hex'in kullanılışını öğreniriz.Sıkıntı yok bizim için.Mevzu rusların eline düşmeyelim :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.