Şimdi Ara

Watch Dogs'un Yeni Videosundaki Oyun İçi Sahneler PS4'ten Kayıt Edildi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.

    Rüyanda mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • Gerçekten Watch Dogs böylemi ? İlk tanıtılan Watch Dogs ile şimdi gösterilen görüntüler ile uzaktan yakından alakası yok.Umarım Division'da bu çukura sürüklemezler.

    O arabanın patlayışı gerçekten PS2 dönemini hatırlattı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 7 Mart 2014; 8:45:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One


    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.

    Rüyanda mı?

    Sağlam kartı olan akar.60+ bekliyorum zaten 1080p Ultrada.Kafam raad.
  • anlayamadığım şey 500 dolarlık konsoldan ne beklendiği? yani sen 500 dolar para verdin diye o konsoldan herşeyi beklemeye hakkı olduğunumu düşünüyorsun? ne kadar ekmek o kadar köfte desem?
  • Hala anti-aliasing açarak oyunun motorunun değiştiğini sananlar var ... Bir oyun iyidir yada kötü bu kadar basit ! Konsolda ki Counter-Strike pc de God of War olmaz ! Bir kaç tırtık, o kadar ...

    Yeter artık bıktım PC'nin bir platform olarak anılmasından !!! Yahu bu kadar yanlış bir kavram olamaz ya. Milyarlarca kombinasyonun olduğu bir kategoriye nasıl platform denebilir ? "Kategori" , "alan" de geç. PC sahibi olan 10 insandan 9'u şu oyunu 1080p'de stabil ve akıcı bir biçimde en üst düzeyde oynayamayacak bile.

    Hangi oyunda görseller CS gibiydi de pc'de oldu bir şah-eser ? Yahu artık anlayın şunu bu oyun motorlarının fizik kapasiteleri belli, oyuna konan objelerin şekilleri renkleri belli, varsa hava koşulları imi cimi belli, Pc'de anti-aliasing denilen kağnı gibi iki tante tırtığı kaldırmak için kaplama çözünürlüğünü 2 ile çarpan bu kadar betbah bir sistemin dışında ne var ? Birinde tırtıklı ötekinde tırtıksız, birinde 30 ötekinde 60 fps ... Oyun yok mu oluyor ? Yada yeni bir şekilde var mı oluyor ?

    2xAA açınca oyun motoru değişiyormuş gibi düşünenler var hala yahu. Girin şu forumun donanım Pc bölümüne. Göz yaşlarını görün. Dll'ler , regedit'ler ile uğraşanlar, gölgeden kısıp çözünürlüğe yatırım yapanlar, ekran kartının panelinden AA ile oyuna zorla AA yedirmeler falan. Tonlarca külfet ve sorun ...

    Bir oyun kötü ise her platformda kötüdür ! İyi ise her platformda iyidir ! Geçen neslin akılda kalan oyunlarına bakın ! Kim 4xAA'dan 60 fps'den bahsediyor ?

    Skyrim'i ps3'te xbox 360'ta millet bitirmedi mi ?

    GTA V, Red Dead Redemption, Last of Us , MGS 4 , God of War , Gears of War, Halo , Killzone (pc camiası şu görsel kalitede bir oyunu hala göremedi-mesele sadece görsellik ise) , Uncharted , Heavy Rain, Beyond , İnfamous , Resistance , Crackdown , Donkey Kong , Mario , Zelda ...

    Pc'de oyun oynanmaz ! Pc bir iş platformudur ! Pc pahalıdır, pc'de kaynakların çoğu ya boşa gider yada çok kısa zaman içerisinde yetersiz kalır ! Tasarımcı isen, yazılımcı isen alacaksın bir adet iMac bootcamp ile yükleyeceksin Linux'u da , MacOs'u da Windows'u da ... Çatır çatır işini yapacaksın. Mouse ve klavye ile oyun oynanmaz.

    Harici HDD'de duruyor işte bütün güncel oyunlar. 1 tane oyunu adama akıllı bitiresim gelmiyor. Konsolda aldığın oyunun suyunu çıkarırsın be suyunu !

    Yıllardır pc'ler güçlü dediler ancak yeni grafik motorlarına yeni sunumlara , yeni gelişmelere yine konsollarla tanıklık ettik. Çünkü piyasayı yönetiyorlar ! Para buradan kazanılıyor , oyun motorları bu platformlar endeks alınarak hazırlanıyor dolayısı ile çıta bu cihazlarla yükseliyor ! Pc işin mutfak kısmı. Ancak masada ki müşteri konsol oyuncusu. Yemeğini yeyip kalkan yine o olacak. Müşteri ne isterse o servis edilecek !




  • HATIRLAYIN

  • PS4 grafikleri iğrenç

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rüzgar efektleri oyunda olacaktır, sis ve buna benzer efektleri yapmak muazzam birşey değil, hava durumu değişiyorsa işte o zaman çok güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Mart 2014; 9:50:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.


    Hangi pc ile ? Bir anlatsana ? Bütün pc'ler ne zaman eşit oldu ?

    Doların bu günkü kuru ile orta seviye iyi denebilecek bir pc'yi 2000-2500 tl lere toplayabilirken, MARS gibi 10 bin tl üstü bir sistem ile 2k da iki yıl önceki oyun olan Crysis'i 60 fps'de oynatılamadığı sitemiz editörlerince kanıtlanmış bir gerçekliği de hatırlatarak hangi pc ile 4K birde 16xAA yetmemiş 120 fps'de akmışsınız...

    Bravo. Benim eşşek yükü kadar bir pc'im var ona rağmen yakın zamanda üstüne bir 2000-2500'tl lik ekleme yapıp önümüzde ki 1-2 yıl sorun çıkarmamasını diliyorum. Adamlar 16xAA'da akıyor. Cehalette bir yere kadar.

    Sayın site yönetimi , bizler belki bu trolleri tanıyor yada amaçlarını biliyor olabiliriz ancak dışarıdan hiç bilgisi olmayan bir insan şu siteye girip şu haberlere tıkladığında neresi ile gülüyor yada hangi fikirlere kapılıp şu siteyi terk ediyordur diye hiç düşündünüz mü ?

    Yeter artık şu adamlara prim vermeyin. Şu misafir sistemini kökten kaldırın ! Adamın üyeliği var, sırf ifşa olmamak için şuraya bombayı kurup kaçıyor.

    Benim gibi günlük bir yarım saat - 20 dakika sitenizde takılan üye bile kimlerin troll olduğunu biliyor. Kimlerin tonlarca boş yoruma, kavga çıkartacak üsluplara, tamamen kışkırtma amaçlı fanboylar olarak sağa sola aracılık ettiği biliniyor. Kaldı ki sizler bizden kat be kat daha iyi biliyorsunuz.

    Basın şunlara perma-banı , ip banı gitsin. Ne kaybedeceksiniz arkadaş ? Kim size ne yapacak.

    Her gün sitenin kalitesini bir katman daha aşağıya çekiyor bu şahıslar.

    Kelimesi kelimesine katılıyorum.
    quote:

    Ps4 kara borsaya düştü, milyonlarca insan stok sorunu yüzünden beklemede, cihaz kapış kapış gidiyor, stok açıldığı zaman.Sonrada ps4 bekleneni veremedi.Yav he he...Bekleneni veremeyen konsol varsa o da xboxone'dır.

    Ben sırf şu mesaj yüzünden 15 gün bölüm cezası yedim.Düşünebiliyormusunuz 15 gün.Ama "ankara" nickli üye her ps4 haberini 7/24 trollemesine rağmen hiçbir ceza tatbik edilmiyor.




  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Böyle de videoları olan bir troll.

  • O zaman bunu kayırıyorlar.Başka açıklaması yok bunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble

    PC'de akarız 1080p- 60+ FPS.7950'm ile heyecanla bekliyorum. (Nerde benim eksilerim )

    Edit : Gif de baya komikmiş yalnız.Arabaya çarpıyor tepki yok.Artık fizik falan kaldırmıyor ps3-xbox 360 falan, belli.

    Oyunun grafik motoru AC ile aynı değil, ben daha iyi optimizasyon bekliyorum. Ultra ayarlarda 60+ FPS olursa iyi, hakkını vermek ve zevk alabilmek için PC'de oynamak lazım bu oyunu. Ertelenmesi de iyi oldu, böylece eksik taraflarını görüp tamamladılar.
  • yine bir grafik haberi, yine konsolcuların göz yaşları. çok güzel oluyor şu yorumları okumak. sırf fanboyluk için ps4 çıkar çıkmaz milyarlar veren tiplerin ağlamalarını görmek.

    biri de çıkmış demiş ordan pc oyun platformu değildir. mgs rdr oynatamıyormuş. lan hangi senede kaldın? şu mesajı yazan kişi şu an lise öğrencisi değilse ben bişey bilmiyorum. lise öğrencisi olduğu için şu sahip olduğu ps3ü xbox 360ı erişilemez bişey sanıyor. vah garibim ya.

    o dediğin oyunları oynamak istiyorsan git 400 tl bişey ver, kırık ps3 al, oyna. problem? yok.

    ama daha iyi grafiklerle multiplatform oyunları oynamak istiyorsan senin yapabileceğin bişey yok. tek yapman gerek burada ağlamak. hüngür hüngür hemde.

    yeni nesil için downgrade yemeyen bi tane oyun gösterin? ne yeni nesil konsolmuş beee! killzone dediler, 720pden hallice çıktı. deep down da downgrade'in allahını yedi. watch dogsta adamlar pcden çektikleri videoyla konsolcuları kandırdı.

    ne olacak olum sizin haliniz? sahip olduğunuz şeyi niye erişilemez görüyosunuz veya niye markayı böyle ölümüne savunuyosunuz? niye adam akıllı bi oyunu olmayan ps4e milyarlar yatırıp da burada zırlıyosunuz? niye 400 tllik bişey olan ps3ü erişilemez olarak görüyosunuz? niye ya birisi çıksın desin şöyle şöyle şöyle.

    yazık abi millet kafayı yemiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    Böyle de videoları olan bir troll.






    Videoda bişey göremiyorum




  • Benim anlamadığım Ps4'ü alacak adamın zaten evinde sağlam bilgisayarı oluyor genellikle ps4'te grafikler patlarsa ki fena patlamış gözüküyor gider oyunu bilgisayara alırım hem ucuza gelmiş olur hemde daha iyi grafiklerde oynarım. Ooooo bittiniz şapa oturdunuz ben şöle akarım böle akarım komik oluyor sen akarsan bende akarım :P. Ancak 2012 e3 te gösterilen grafikleride yakalayacağına çok şüpheliyim watchdogs'un(pc'de) umarım şaşırtır beni. Ps4 gerçekten rezalet duruyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/666039/a1c4a5cb-20f6-4743-b1d3-2fdcf18524f0.jpg

    hüdaverdi gibi olmuş gözler ekrana bakmaktan bu nedir ya :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    yine bir grafik haberi, yine konsolcuların göz yaşları. çok güzel oluyor şu yorumları okumak. sırf fanboyluk için ps4 çıkar çıkmaz milyarlar veren tiplerin ağlamalarını görmek.

    biri de çıkmış demiş ordan pc oyun platformu değildir. mgs rdr oynatamıyormuş. lan hangi senede kaldın? şu mesajı yazan kişi şu an lise öğrencisi değilse ben bişey bilmiyorum. lise öğrencisi olduğu için şu sahip olduğu ps3ü xbox 360ı erişilemez bişey sanıyor. vah garibim ya.

    o dediğin oyunları oynamak istiyorsan git 400 tl bişey ver, kırık ps3 al, oyna. problem? yok.

    ama daha iyi grafiklerle multiplatform oyunları oynamak istiyorsan senin yapabileceğin bişey yok. tek yapman gerek burada ağlamak. hüngür hüngür hemde.

    yeni nesil için downgrade yemeyen bi tane oyun gösterin? ne yeni nesil konsolmuş beee! killzone dediler, 720pden hallice çıktı. deep down da downgrade'in allahını yedi. watch dogsta adamlar pcden çektikleri videoyla konsolcuları kandırdı.

    ne olacak olum sizin haliniz? sahip olduğunuz şeyi niye erişilemez görüyosunuz veya niye markayı böyle ölümüne savunuyosunuz? niye adam akıllı bi oyunu olmayan ps4e milyarlar yatırıp da burada zırlıyosunuz? niye 400 tllik bişey olan ps3ü erişilemez olarak görüyosunuz? niye ya birisi çıksın desin şöyle şöyle şöyle.

    yazık abi millet kafayı yemiş.

    Arkadaş güzel söylemiş




  • Yeni nesil versiyonları aynı. Optimizasyon özürlü Ubisoft'un pc'ye oyunu komple baştan modelleyeceğini falan mı sanıyorsunuz. Oyunun bütün versiyonlari ertelenmişti bir sorun varsa hepsi etkileniyor.
  • @ Bsc Muisafiri
    7.3.2014 09:14:40

    Okuduğum en iyi bsc misafiri yazılarından biri, düşüncelerinize katılıyorum.

    Ama onca yazdıklarınızın içinden tek bir kelimesini bile anlamayan insanlar olduğunu görmek şaşırtmıyor.

    @ freshmind
    7.3.2014 02:57:28
    +1

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    yine bir grafik haberi, yine konsolcuların göz yaşları. çok güzel oluyor şu yorumları okumak. sırf fanboyluk için ps4 çıkar çıkmaz milyarlar veren tiplerin ağlamalarını görmek. biri de çıkmış demiş ordan pc oyun platformu değildir. mgs rdr oynatamıyormuş. lan hangi senede kaldın? şu mesajı yazan kişi şu an lise öğrencisi değilse ben bişey bilmiyorum. lise öğrencisi olduğu için şu sahip olduğu ps3ü xbox 360ı erişilemez bişey sanıyor. vah garibim ya. o dediğin oyunları oynamak istiyorsan git 400 tl bişey ver, kırık ps3 al, oyna. problem? yok. ama daha iyi grafiklerle multiplatform oyunları oynamak istiyorsan senin yapabileceğin bişey yok. tek yapman gerek burada ağlamak. hüngür hüngür hemde. yeni nesil için downgrade yemeyen bi tane oyun gösterin? ne yeni nesil konsolmuş beee! killzone dediler, 720pden hallice çıktı. deep down da downgrade'in allahını yedi. watch dogsta adamlar pcden çektikleri videoyla konsolcuları kandırdı. ne olacak olum sizin haliniz? sahip olduğunuz şeyi niye erişilemez görüyosunuz veya niye markayı böyle ölümüne savunuyosunuz? niye adam akıllı bi oyunu olmayan ps4e milyarlar yatırıp da burada zırlıyosunuz? niye 400 tllik bişey olan ps3ü erişilemez olarak görüyosunuz? niye ya birisi çıksın desin şöyle şöyle şöyle. yazık abi millet kafayı yemiş.


    Görende diyicek bi tek ps4 downgrade yemis.Fazla soze gerek yok bu link yeterli olucaktir:

    http://n4g.com/news/1468941/watch-dogs-on-ps4-isnt-giving-its-place-to-pc-says-head-creative-director

    Pc oyunculari saniyorlarki pc versiyonu 5 kata daha fazla poligon sayilari ile gelicek.Gercekden komedisiniz yahu.

    Ayrica Deep Down in downgrade yedigi fln yok son oynanis videolari ve ekran goruntulerine bakabilirsin.ISS geldikden sonra bu laflarini guze guzel yutarsin iki hafta bekle.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.