Şimdi Ara

Watch Dogs Türkçe Yama %100 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
25.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Eğer yayınlamak konusunda düşüncelerin değişmediyse ben doku yamasını bekleyip senin paylaştığını indireceğim hocam. Burada tartışanlara da aynı şeyi öneriyorum. Sabredin, Yayınlansın resmi olarak indirin. WD1 oynamayınca ölünmüyor sonuçta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karalmaktan başka bir derdin olmadığı nasıl da belli, hemen de engellemişsin.


    RDR2 tool konusuna gelince, kimden ne tepki gelecek diye yazdım onu. Ne kadar talep olacak diye. Mesaj atanların hiçbirine cevap vermedim. Ki mesaj atan 2 kişi oldu sadece. Kaç gündür bangır bangır adam tool verecekmiş diye her yere etiketleniyorum, mesaj atan 2 kişi. O da bugün oyun kırıldı diye.


    Yani sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Hatta elinizden gelse "sevmek".


    Ayrıca şunu da belirteyim, toolu da yamayı da korumakla YÜKÜMLÜYÜZ. Bunu anlamak çok zor iş değil. Yok sızdırmaymış yok bilmem neymiş, tek akıllı sizsiniz değil mi?


    Problem de burada zaten, kendinizi akıllı sanıyorsunuz ama mikrodalga fırınım sizden daha zeki.

  • RDR 2 yamasında T2 size ne PATLICAN gösterdi  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 23 Ekim 2020; 3:53:11 >
  • Ben seni yeni engellemedim o seviyesiz mesajı attığında engelledim. Sizin tayfadan herkes engelli bende. Kimseyle ikili tartışmaya girmek istemiyorum o yüzden blokluyorum herkesi. Bu konu vesilesiyle girdim seninle de.

    Rdr2 tool konusuna gelince nasıl da ortaya çıktı bak samimiyetsizliğiniz. Ne kadar talep olacak diye görmek istemişmiş bak bak bak görüp napacan amaç ne Gelen mesajlarla discord kanalında dalga dubara geçecektiniz demi, belki de özel birinden mesaj beklediniz ama mesaj gelmeyince dalga da geçemediniz

    Konuştukça batıyorsunuz ya. Ne kadar hin planlı, içten pazarlıklı, yalanlara dolanlara bulanmış bir grup olduğunuzu tekrar tescillediğiniz için teşekkürler. Bu söylediğiniz yalanın başka hiçbir açıklaması yok çünkü. Aksini iddia eden kendini kandırır bu kadar net, kabak gibi ortada bu konu çünkü.

    "Toolu da yamayı da korumakla YÜKÜMLÜYÜZ" nedir yaa ahahah frodo baggins mi sanıyorsunuz kendinizi elinizde ki tool tüm yamalara hükmeden tek bir güç toolu mu kartallarla götürmek varken niye kendiniz götürüyorsunuz

    Yav bunlar harbi inanmışlar yazık ki ne yazık vah vah vah discord kanalındaki beyin yıkama faaliyetleri harbi işe yarıyor demek ki, yani biri şuan tool çıkartıp yama yapsa sizden bilecekler hee

    Neyse size küçük yalan dünyanızda mutluluklar diliyorum elveda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 23 Ekim 2020; 10:59:9 >




  • Kod

    Yığını:
    Gelen mesajlarla discord kanalında dalga dubara geçecektiniz demi, belki de özel birinden mesaj beklediniz ama mesaj gelmeyince dalga da geçemediniz Konuştukça batıyorsunuz ya. Ne kadar hin planlı, içten pazarlıklı, yalanlara dolanlara bulanmış bir grup olduğunuzu tekrar tescillediğiniz için teşekkürler. Bu söylediğiniz yalanın başka hiçbir açıklaması yok çünkü. Aksini iddia eden kendini kandırır bu kadar net, kabak gibi ortada bu konu çünkü. "Toolu da yamayı da korumakla YÜKÜMLÜYÜZ" nedir yaa ahahah frodo baggins mi sanıyorsunuz kendinizi elinizde ki tool tüm yamalara hükmeden tek bir güç toolu mu kartallarla götürmek varken niye kendiniz götürüyorsunuz Yav bunlar harbi inanmışlar yazık ki ne yazık vah vah vah discord kanalındaki beyin yıkama faaliyetleri harbi işe yarıyor demek ki, yani biri şuan tool çıkartıp yama yapsa sizden bilecekler hee Neyse size küçük yalan dünyanızda mutluluklar diliyorum elveda




    Mikrodalgam daha zeki demiştim. İspat için teşekkürler. Kafanızın bu konulara hiç basmadığı belli oluyor. Dalga geçecek olsak çok güzel dalga geçeriz, evet. Çünkü biz dalga geçelim diye bir çabaya girmiyoruz, siz dalga geçilecek konumdan ikametgah almışsınız. Ama işte sizin gibi "boş işler" peşinde değiliz.


    İnsan gibi tartışmasını bilen, aklı başında insanları tenzih ediyorum.


    Tool mevzusunu unutun, öyle bir dünya yok. Siz hukuki meseleleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz belli ki. Evet Türk oyunculuğunu önemsiyoruz ama aklı başında olanları. Sizin gibi derdi "dediğim dedik" olanları değil.


    Ayrıca kimse size tool vermek zorunda da değil. Tool isteyelim, vermiyorlar mı? Püüüü, şerefsizler, adiler, para köpekleri, püüüüüü. Ne miktarda teklif gelirse gelsin işin yükümlülük boyutları var. Türkçeniz gördüğüm kadarıyla zayıf, onu da açıklayayım ben. Yükümlülük demek yerine getirilmezse yaptırımı olur demek. Size bilmece gibi gelmiş olabilir ama anlattıklarım gayet açık.


    Onun harici büyük resmi gören dayılar gibi komplo teorileri üretip durmayın. Sonra dcde dalga geçiyorlar oluyor :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 7 Nisan 2022; 22:32:12 >




  • bu arada ben kuramadım yaw bi yardımcı olacak yok mu?

  • ZewZack kullanıcısına yanıt

    Türkçe yama dosyalarını oyunun kurulu klasörüne atıp değiştir.O dosya nerede dersen oyunun kısa yoluna tıklayıp dosya konumunu aç dersen oluyor.İşte orada Türkçe yama dosyasının içindeki klasörlerle aynı isimde olan yere at gitsin.Ha epic gamesden kurduysan o konuma kısayoldan ulaşamıyorsun.O konumu da zaten kurarken sen seçtiğin için sen biliyorsun :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoFap -- 26 Ekim 2020; 14:5:34 >
  • HAHAHAHa bazılarının zoruna bazılarının hoşuna.Baktı parayla astılan yama ücretsiz olmuş hemen kir atmaya başlamış.noldu maaşını mı kestiler yoksa açgözlülükten daha mı çok para istemeye başladın.Paran yoksa önüne 3-5tl atayım da bu forumdaki üyeliğini bitir westerland.

  • StereoFap kullanıcısına yanıt

    aga attım ama bi türlü türkçe olmadı ya işte

  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Konu sahibi ve sen ikiniz Türk'sün değil mi ? Evet ise lütfen artık bırakın şu işleri de Rdr2 Türkçe yamasını yayınlayın. Bakın Anonymous para kazanmak istiyorsunuz anlıyorum para kazandınız yetmedi mi ? O kadar yamadan para kazandınız daha doğrusu emeğinizin hakkını aldınız biz hepimiz Türk'üz sadece Türkçe oyun oynamak istiyoruz başka bir derdimiz yok.

  • eyw

  • xblowx123 kullanıcısına yanıt

    Türklükle ne alakası var hocam konunun? Şaka mısınız?

  • dll dosyası eksik ondan Türkçe olmuyor netten dosya adı ile aratın bulursunuz eksiksiz dosyaları

  • Oyunu bitireli seneler oldu, hala şu oyunun Türkçe yaması çıkarılmaya çalışılıyor. Watch Dogs Legion çıktı, ona da yer verin.

  • Teşekkürler, 2020 Yılında oyundan bağımsız olan yerelleştirilmiş oyun metinlerini paylaştığın için, kim bilir daha amaçsızca ne kadar para bekleyip bu yama üzerinden para kazanma mantıksızlığı kaç yıl daha uzatırlardı. Şimdi denemek için oyunu indirip kendi ülkemin diliyle eğlence platformu olan oyunları dil zorlaması olmadan rahatlıkla Türkçe oynayabileceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 29 Ekim 2020; 22:33:24 >
  • doku çalışması ne oluyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4BB9945F7

    doku çalışması ne oluyor

    etraftaki ingilizce yazı vs şeylerin türkçeleştirilmesiymiş tamam anladım ne olduğunu.

  • Merhabalar, bu yama Season Pass'i içeriyor mu yoksa sadece ana oyun için mi?

  • ZewZack kullanıcısına yanıt

    merhaba aynı durumdayım .nasıl çözmüştün acaba?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.