Şimdi Ara

Watch Dogs | Playstation Ana Konu | 27 Mayıs 2014 (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
28
Favori
174.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimki baglanmio ubisoft serverina bide act 5 i nasil gectiniz surekli polis gelio deli oldum ya puf noktasi varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes yardır yardır mı gectı anlamadım easyye aldım yıne yemedı ya acayip sinirim bozuldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maildecept

    Co-op oynamak isteyen var mı Şehri dağıtmak istiyorum



    altına üstüne getirek mi :D:D:D:D:D
  • ufuqq U kullanıcısına yanıt
    Olar diyorum o halde :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maildecept

    Olar diyorum o halde :D

    ok madem ekledim haberin olsun :D
    bolca muhimmat al yanına :D:D:D:D:D
  • Trophy için haritada ki herşeyi yapmamıx mı gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 30 Kasım 2014; 7:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonVaynen

    Trophy için haritada ki herşeyi yapmamıx mı gerekiyor?

    Evet
  • Oyunun hikayesi tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş. Final kısımları da hikayeye yakışır şekilde.Bakalım biraz da trophy kasayım.Ev alma olayı tüm kırmızı yerleri hackleyince mi olacak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

    Oyunun hikayesi tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş. Final kısımları da hikayeye yakışır şekilde.Bakalım biraz da trophy kasayım.Ev alma olayı tüm kırmızı yerleri hackleyince mi olacak ?

    haritada belirli bir bölge çıkıyor oradaki kirmızı yerleri hackleyince save noktası çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi baktım watch dogs da season pass indirimi var.Acaba season pass alsam son çıkan bad blood dlc side season pass içerisinde bulunmaktamıdır?
  • Bu oyuna çöp çöp diyip okadar yerden yere vurdular ki yazın oyun kıtlığında almadım şuan çok pişman oldum.Oyunun hikayesini çok beğendim gayet güzel oyunmuş.Forumda ağzı olan konuşuyorun kanıtı bu oyun.grafiklerde fena değil oynamayanlara tavsiye ederim piyasasıda ölmüş durumda zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana görevi bitirmeden önce yan görevleri bitireyim dedim, Gang Hideout tan başladım, haritadan işaretleyip teker teker bitirdim. Ama progression dan bakınca 15/7 çıkıyor oran. Yani daha 8 tane daha Hideout görevi var diyor fakat haritada gözükmüyor !. Online oynamadığım için mi göremiyorum ?
  • niomer1 N kullanıcısına yanıt
    haritayı tamamiyle acman lazım diğer CTOS kullerını bulup aktif etmelisin. o zaman çıkıyor yan görevler. ana senaryo modunda biraz ilerlemen lazım haliyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

    haritayı tamamiyle acman lazım diğer CTOS kullerını bulup aktif etmelisin. o zaman çıkıyor yan görevler. ana senaryo modunda biraz ilerlemen lazım haliyle

    Teşekkürler...
  • ps3'e alsam mı almasam mı çok arada kaldım ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    ps3'e alsam mı almasam mı çok arada kaldım ya

    Ben ps4 te başladım ilk tanıtımında çok merak etmiştim bu oyunu forumda ne kadr balon , çöp , beşpara etmez yorumlarını okusanda oyunu oyna ve notunu kendin ver bence. oyun güzel başta tekrarlıyor biraz kendini ama ilerledikçe güzel oluyor daha 2.bölümdeyim hiçte fena deil oynanır bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu alacaklara tavsiyem burdaki olumsuz yorumlara bakıp da oyunu almaktan vazgeçmesinler. Haksız yere oyunu itin k.çına sokanların PS3 ü bile yok emin olun. Ben Ps3 de bile bayıla bayıla oynamıştım. Ps4 de de bugun başlıycam bir arkadaş baya uygun fiyata satınca aklımda yokken oyunu aldım
  • Oyun cikmadan hicbir yerde gosterilmemisti ama stealth oynayabilmek superdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Ps3 konusunda biraz amatör sayılırım. sadece boş zamanlarda vakit öldürelim diye aldım ama watch dogs oyununa biraz kafayı taktım. oyunun normal bölümlerinde bir sıkıntı yaşamasam da online haritada biraz problem var. internette arattım ama maalesef bilgi kirliliğinden bulmak mümkün olmadı. PS3 ile oyunu oynuyorum ve online haritada online hack ve yarış falan var, fakat free room serbest dolaşım yok. bunun için bir yama yada ekte yok ps3 storede. yada bunun için plus üyesimi olmam gerekli?

    Konu başlığı altında yazılmış olabilir daha önce 100 sayfayı aşmış onlarca sayfayı okudum bulamadım :) önceden sorulmuşsa kusura bakmayın.


    cevap için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar oyunu hali hazırda oynamamış veya benim gibi bastan önyargılı olup GTA V ile kıyaslayanlar varsa hic vakit kaybetmeden oyunu edinip oynasınlar. Ben ps4 umun olmadıgı zamanlarda ilk çıktığında pc de denedim ve ilk arabaya bindiğimde oyunu kapatıp sildim. 1 hafta evvel forumdan değerli bir arkadasımızdan oyunu aldım ve yine aynı sekilde 2. gun satmak istedim. Ne yaparsam yapim isinamayacaktim. Sonra satmaktan vazgeçip oyuna son bir şans verdim ve simdi basından kalkamiyorum. GTA V i müthiş keyifle oynayıp bitiren ben bu oyundan çok daha fazla keyif aldım diyebilirim. Dan dun elinde bir silah saga sola sıkma oyunu degil. Gercekten düzgün strateji uygulayarak birşeyleri basarmış olmanın hissini yaşatıyor. Senaryosu da film tadında ilerliyor. Ubisoft diyoruz surekli eleştiriyoruz ama çokça hakkını da yiyoruz gibime geliyor. E3 2013 videolarına baktığımda muazzam bir downgrade görmüyorum.

    Tartışma başlatmak adına yazmadım; sadece oyuna şüpheyle yaklaşıp kararsız kalan arkadaslar varsa onları aydınlatmak istedim. Iyi forumlar dilerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisy -- 28 Nisan 2015; 1:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.