Şimdi Ara

Watch Dogs | Playstation Ana Konu | 27 Mayıs 2014 (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
26
Favori
189.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: earthfrost

Gençler şimdi onu bunu bırakın da, yabancı forumlarda doğru dürüst oyunu beğenen yok, burada da tam tersi çoğu kişi güzel diyor. Ps4 için incelemeleri bekleyelim mi yani? Okuduğum kadarıyla kesin olan tek şey beklendiği gibi bomba bir oyun olmamış, yokluk yüzünden alıp takılcaz galiba?

Al gitsin hocam oyun iyi bakma sen sağ sola puanlara senin zevkin beğenıyorsa en kötü oyun ble olsa zevkle oynuyorsan yemişim puanı... puanlar kimsenin zevkini yansıtmaz...

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

PSN den aldık hala indirmeye açılmadı, adalet

Yürü be berkayım =)))))
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• Walla ben yazicioglundan 145 tl ye aldim ps4 exclusive editation

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı şu üstadım, eskisi gibi zamanımız yok, ondan dolayı mecburen seçici davranıyoruz. GTA bu tarz oyunların babası, sonuncusu da bitirene kadar elimizden bırakamadık, infamous i hadi türkçe dildi grafikti aksiyondu diye oynuyoruz ama benzer şeylerin yapıldığı aynı tür bir oyun daha bünye kaldırır mı onu merak ediyorum, ondan dolayı inceleme bekleyeyim madem diyorum. Puanları 60 civarında olursa alıp köşeye atmayalım 1-2 saatten sonra. 70 üzeri çıkarsa zaten yoklukta alıp bitiricez demektir.
    BattleTag: Earthfrost#2537
  • quote:

Gençler şimdi onu bunu bırakın da, yabancı forumlarda doğru dürüst oyunu beğenen yok, burada da tam tersi çoğu kişi güzel diyor. Ps4 için incelemeleri bekleyelim mi yani? Okuduğum kadarıyla kesin olan tek şey beklendiği gibi bomba bir oyun olmamış, yokluk yüzünden alıp takılcaz galiba?

Valla 150 tl edicek bi oyun değil görünürde. Fransız ubisoft şişirdiği bü oyun çoğu yabancı sitelerde öle yazio

• gold edition ile normal arasında ne fark var!!!!!!!!!!!!!

yokmu arkadaş bir bilen

• quote:

valla bende videolardan izlediğim kadarıyla beğenmedim, bence incelemeler gelsin ondan sonra karar vermek mantıklı olacak.
  • bykadiraras B kullanıcısına yanıt
    Buyur dostum detayli okumadim ama isine yarar diye umuyorum.

http://mp1st.com/2014/04/29/watch-dog-will-ps4-first-pre-download-gold-edition-announced/#.U38ryfl_tqV

• quote:

Orijinalden alıntı: bykadiraras

gold edition ile normal arasında ne fark var!!!!!!!!!!!!!

yokmu arkadaş bir bilen

All-New Single-Player Story – Take on the role of T-Bone, a brilliant but eccentric hacker who lives by his own rules.
    Conspiracy! – A new Digital Trip game mode that lets players hunt down cyborgs in this mind-bending alternate game universe.
    Exclusive Untouchables Pack – Pay homage to the classic Chicago mobster film with a M1 SMG weapon and a 1920s mobster outfit. In North America, the Untouchables Pack will only be available through Season Pass.
    More single player missions, weapons, and outfits
    Save more than 25% over the individual downloadable pack prices.
    Season Pass holders get one-week early access to all included Watch Dogs add-on content.

farkları bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

düşeli 10 dk olmadı sende takipçisin demek :)

PS sahibi değilim PC'im ise oyunu açsa bile anca lowda oynatır merak ediyorum sadece grafikleri ps4 watch dogs bundle bekliyorum.
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    En cok merak ettigim seylerden biriydi Ultra ayarda oyun nasil bir gorsellik gosterecek gorelim.
    En azindan karsilastirmalar baslayacaktir mutlaka.
    Video Link yakalayabilen olursa paylasirsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 23 Mayıs 2014; 14:23:54 >

• earthfrost kullanıcısına yanıt
    Erdinç hocam şu yoklukta gider diyorsun ya oynadıktan sonra bunu yazdığına pişman olacaksın gibime geliyor
  • Ben de aldım bakalım hayırlıysa, PS4'de aldığım ilk disk versiyon oyun olarak tariha geçti. :P Akşama ak kara belli olacak. Yalnız çıkışından 5 gün önce oynuyoruz diye hesap veya makina sakata gelmez di mi.

Watch Dogs | Playstation Ana Konu | 27 Mayıs 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 23 Mayıs 2014; 14:26:26 >

• 1 hafta önce indirebiliorsun dediği şimdi alıp oyunu indirip oynayabiliyormuyum

yoksa sadece oyun için çıkacak olan ek paketlerimi 1 hafta önceden alabiliyorum?
    Ps4 Pro Us Psn Id : Gizli / Tr Psn Id : Gizli

• Valla üstad beklemedeyiz, normalde ön sipariş ile alacaktık bu inceleme ambargosu vs. kafa bulandırdı. Xbox360 versiyonunu oynayanlarda oyun kötü beklendiği gibi değil denilince beklemeye geçtik işte :)
    BattleTag: Earthfrost#2537
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykadiraras

1 hafta önce indirebiliorsun dediği şimdi alıp oyunu indirip oynayabiliyormuyum

yoksa sadece oyun için çıkacak olan ek paketlerimi 1 hafta önceden alabiliyorum?

Ek paketleri. Oyunu 27sinden once psnden indirmek yok

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.