Şimdi Ara

Watch Dogs | Playstation Ana Konu | 27 Mayıs 2014 (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.002
Cevap
26
Favori
189.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

yazıları kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 28 Mayıs 2014; 19:54:05 >

PSN ID:ZaferKalaTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Gerçek mekan ve oyun mekanı

Oyun gerçekten iyi, ugrasilmis ve çok iyi bi yapim olmuş. Eksiklik hangi oyun da yok??

Mesut çevik ve diğer yorumlara bakip bu oyundan mahrum kalmayin..

Yukarıda bi arkadasin dediği gibi oyunu almadan mesut cevigin yorumlarini dinleseydik dinleseydiniz gerçekten su güzelim yapimdan mahrum kalabilirdik kalabilirdiniz..

Eğer gerçekten oyuncuysaniz bu oyun kaçmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Hala bu oyunu savunanlar var Ubisoft çalışanları bile bu kadar savunmuyordur

Oyunu 75/12 TL'ye aldım, 106 TL verdiğim Titanfall'ın Allah belâsını versin, ama bunun değil. Titanfall'daki goygoyu başka oyunda görmedim ben.

Yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 28 Mayıs 2014; 20:02:09 >
    AdBlock

Destiny PS4 Turkiye Clan [TR]
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

Mesut Çevik ile Canlı "Watch_Dogs" ön inceleme GTA 5 mi? Watch_Dogs mu iyi?

"oyundaki en detaylı şey çer çöp çimen" dedi
    zaten oyunun kendisi çöp olduğu için çok yerinde bir tanımlama olmuş

• Yemin ediyorum içimdeki bütün oyun zevkini öldürsünüz. Alıp oynayasım gelmiyor bu kadar şey söylendikten sonra..
    tamam anlayabiliyorum..
    Ama merak ettiğin şu, bu oyunu kötüleyen ps4 sahipleri merak ediyorum hangi oyun ile vakit geçiriyor ?

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Yemin ediyorum içimdeki bütün oyun zevkini öldürsünüz. Alıp oynayasım gelmiyor bu kadar şey söylendikten sonra..
    tamam anlayabiliyorum..
    Ama merak ettiğin şu, bu oyunu kötüleyen ps4 sahipleri merak ediyorum hangi oyun ile vakit geçiriyor ?

Trolleri ciddi almayin. Oyun gayet guzel. Oyunu oynamadan sallamak bu trollerin ozelligi.

• bazı oyunlar vardır ki, Mutlaka oynanması gerekir. Watch Dogs da bunlardan birisi. oynamazsanız çok şey kaybedersiniz. ne de olsa, size farklı bir ortam sunarlar. bunları tecrübe etmek gerekir.

birkaç tane örneğini vereyim.

- Tomb Raider
    - Last of Us
    - Watch Dogs
    - Far Cry
    - GTA 5
    - Sleeping Dogs
    - Dead Space

tabi ki daha çok var ama, ilk aklıma gelenleri yazdım. kısacası, Watch Dogs da bunlardan birisi.

Orijinalden alıntı: thriller89

TV'den çekilen fotoğraf bile kayıt edilen videolardan daha güzel görünüyor.

son günlerde zaten iyice yaygınlaştı.

Youtube'daki videoların kalitesi çok kötü. sanırsın PS2... ama oyunu PS4'te oynayınca, asıl kaliteyi o zaman görüyorsunuz.

• arkadaşlar bakmayın siz milletin oyunu kötülediğine; "çer, çöp" diyen arkadaşlar muhtemelen oyunu almadı. ya twitch'de ya da youtube'da ki kalitesiz bi'kaç video'yu izleyip yorum yapıyorlar. hayır, alıp oynamamış olsak inanacağız bunlara. ya ben yanlış oyun oynuyorum ya da bu "çer, çöp" diyenlerde 8k retina var.

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Yemin ediyorum içimdeki bütün oyun zevkini öldürsünüz. Alıp oynayasım gelmiyor bu kadar şey söylendikten sonra..
    tamam anlayabiliyorum..

Trolleri ciddi almayin. Oyun gayet guzel. Oyunu oynamadan sallamak bu trollerin ozelligi.

Haftasonu gidip alayım bende o zaman.
    Hayır warframe oynamaktan da gına geldi artık.
    Cihazı açıyorum öyle bakışıyoruz ne yapsak diye. Şuan watch dogs kadar vakit geçirebileceğimz bir oyun yok çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

tamam anlayabiliyorum..

Haftasonu gidip alayım bende o zaman.
    Hayır warframe oynamaktan da gına geldi artık.
    Cihazı açıyorum öyle bakışıyoruz ne yapsak diye. Şuan watch dogs kadar vakit geçirebileceğimz bir oyun yok çünkü.

Dedigim gibi watch dogs gayet basarili. Senaryosu da, Online hackleme de eglenceli. Su an icin multiplayer modunda sorun var, baglanmiyor, oyunlara girmiyor. Ubisoft bir kac gune bunu cozdugunde bir problem kalmayacak.

• oyunu hiç oynamadım ama çok kötü bi oyun, almayın sakın pişman olursunuz
  • Arkadaşlar amcam watch_dogs almış ve oynuyordu bugün(Evet amcam ), dedi koçum gel bak merak edersen, gittim baktım ben de. Bir saat kadar falan o oynadı, ben izledim. Grafikler pek iyi değil, hani evet gerçekten oyun pek yeni nesil gibi durmuyor ama bir eski nesil gibi de değil sanki. Infamous ile kıyaslanamaz grafik olarak yani onu baştan söyleyeyim. Fakat oyun gerçekten zevkli görünüyor, gerçekten değişik bir oyun olmuş. Şu hackleme işi zevkli görünüyor bayağı. Ps4'teki oyun yokluğundan dolayı alınabilir bir oyun şuan, ne de olsa alternatifi yok. Gta karşılaştırmaları var grafiksel olarak gta'dan daha iyi bir oyun ama çok fark yok. Bir açık dünya oyunu olarak çevre ile etkileşim gta'da daha iyi fakat bu oyunun daha enteresan bir yapısı ve kurgusu var. 160 tl verilip alırsanız biraz kazık yemiş olursunuz, bu oyunun ederi 110-120 tl'yi geçmez bana kalırsa. Alacak arkadaşlara fiyatının düşmesini beklemesini öneririm. Çok merak ediyorsanız alın oynayın tabii ona diyecek bir şeyimiz yok elbet. Ben zaten amcamın gözünün içine bakıyorum şuan bitirse de verse diye, Allah'tan plus almadı da offline oynuyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

oyunu hiç oynamadım ama çok kötü bi oyun, almayın sakın pişman olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 28 Mayıs 2014; 20:39:29 >

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Xperian

Ya şu oyunu GTA 5 ile karşılaştıranlari anlamiyorum Rockstar bu isi yillardir yapiyor Ubisoft daha ilk open world unu cikardi eminim watch dogsun yeni oyunlarinda bu fark kapancaktir.

İlk Open World oyunu mu? Assassin's Creed ve Far Cry serisi ne oluyor? Diğer serileri bir kenara bıraksak bile sadece AC ve Far Cry serisinden toplam 13 oyun çıktı ve bunlardan 2 tanesini hariç diğerleri Open World/Sandbox türündeydi.

Iste milletin anlamadigida bu. Ubisoft gta daki detaylara bakip kopyala yapistir yapamiyacak kadar cahil mi? Bence tek nedeni ilk oyunda oyunun hikayesini onde tutup kendi oynanis dinamiklerini gosterip ki bence hikaye, oynanis ve arac surusu serinin ilk oyunu icin mukemmel, watch dogs u oyun dunyasina sokmak. madem gta serisiyle israrla kiyaslaniyor bende watch dogs un bu kadar kotu olmasina ragmen gta da olmayan wd de olan super detaylari soyliyim, hack yapmak (bu ozellik herseye bedel, o da ne! duyar gibi oldum "ama ikisinin konusu farkli")arabanin icinde iken motoru stop ettirmek ve gizlenmek ve motoru tekrar calistirirken cikan kontak ve motor sesi(bu detay resmen muthis dostum), poker oyunu, sarhos olmama yarisi vs vs.. Vaybe gta dan rezil oyuna bak, ovdugunuz gta da da bunlar yok. Yani demek istedigim, karsilastirmak su an sacma ve saglikli degil., Gta6 efsanesi bir ciksin next gen e ubisoft ta wd2 yi cikarsin. O zaman gta ile kiyaslayip yerin dibine bende dahil vururuz. E3 2012 wd videosu %99.9 sadece reklam ve yalandi. Ve herkes dahil ben de keriz gibi kandim. Aslinda ubisoft un amaci oyunlarinda cikabilecek next gen grafigini o zamanlar erkenden gostermekti. Ubisoft o grafigi yapar ama su an da degil. Watch dogs 2 yi bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

bazı oyunlar vardır ki, Mutlaka oynanması gerekir. Watch Dogs da bunlardan birisi. oynamazsanız çok şey kaybedersiniz. ne de olsa, size farklı bir ortam sunarlar. bunları tecrübe etmek gerekir.

birkaç tane örneğini vereyim.

- Tomb Raider
    - Last of Us
    - Watch Dogs
    - Far Cry
    - GTA 5
    - Sleeping Dogs
    - Dead Space

tabi ki daha çok var ama, ilk aklıma gelenleri yazdım. kısacası, Watch Dogs da bunlardan birisi.

+ Heavy Rain

ya arkadaşlar nereden alıyoruz şimdi oyunu, teknoloji marketler dışında daha ucuz bir alternatif var mı ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.