Şimdi Ara

Watch_Dogs i5 4670K GTX770 8 GB Ram Lag Sorunu ( Mediumda bile ) Oyun Orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sistemim gayet iyi. Her parçası uyumlu. BF3 ultrada 80 in altına inmedi FPS. Fakat iş watch dogs a gelince acayip bir lag var. Geforce experiance ultrada oynayabileceiğimi söylüyor. Fakat oyun herşey mediumda bile kasıyor. Oyun orjinal bu arada. Fps 60-20 arası gidiyor. Özellikle araba kullanırken acayip bir lag var. Yerimde dururken 60 fps. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? bu arada dosya doğrulaması defalarca yaptım. Driverlar tam. Oyunu 1 kere silip tekrar yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki sürücüler güncel değildir, güncelle istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Belki sürücüler güncel değildir, güncelle istersen

Günceldi hocam. Şuan evde değilim. 1 hafta sonra tekrardan kontrol ederim sürücüleri. Yorum için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Pumkin

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sistemim gayet iyi. Her parçası uyumlu. BF3 ultrada 80 in altına inmedi FPS. Fakat iş watch dogs a gelince acayip bir lag var. Geforce experiance ultrada oynayabileceiğimi söylüyor. Fakat oyun herşey mediumda bile kasıyor. Oyun orjinal bu arada. Fps 60-20 arası gidiyor. Özellikle araba kullanırken acayip bir lag var. Yerimde dururken 60 fps. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? bu arada dosya doğrulaması defalarca yaptım. Driverlar tam. Oyunu 1 kere silip tekrar yükledim.

İşlemci ve ekran kartımız aynı. Geforce experience de ultrada açabileceğimiz yazıyor fakat internetten (can i run it) araştırdığıma göre ultrada oynayabilmek için işlemci yetersizmiş güya. Ultra da oynadığımda 40 fps civarı oynayabiliyodum high a alınca 60 fps rahat oynadım.

• Oyunda grafik problemi var hocam. Ubisoft açıkladı zaten. Yakında çıkacak yama ile duzelteceklerini duyurdular. Gtx 680 de bile laglı oynuyorum araba kullanırken. AA yı kapatınca sorun olmuyor da. 3-4 uncu seviyeye getirince başlıyor takılmalar. Suan Guru3D nin yayınlamış olduğu theworse mod 0.9 var. Bunu kullanmani öneririm oyun grafikleri e3 fuarında tanıtıldığı gibi çok iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 9 Temmuz 2014; 8:15:49 >
  • Ben oyuna güncelleme geldi diye duymuştum; görünüşe göre henüz gelmemiş.
  • Geforce experience sisteme göre değilde ekran kartına göre mi ayarlıyor acaba herşeyi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak bende gtx 760 var vce ekran kartım 2 gb ve oyun bendede bu yüzden kasıyor seninkide 2 gb ise oyundaki büyün ayarları high yap anti alisingi smaa yap
  • Abartmışsınız Texture ve Shadow high gerisi ultra olsun, AA'yı SMAA yapın performansı en çok bu üç şey etkiliyor. Bu ayarlarda araç sürerken takılma hiç olmaması lazım. Vsync ve GPU render ayarının 1 frame'de olduğundan emin olun. Vsync kapalı olsa da olur, kontrol panelden Triple Buffering'i aktif edin yeter. Triple Buffering aktifken, Vsync kapalı olduğunda ekranda yırtılmalar meydana gelmez veya farkedilmeyecek kadar az olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Temmuz 2014; 12:38:26 >
  • birde vsync kapatıp mhbao yapın
  • Fx 6300 4.5 ghz 8 gb ram gtx 660 ti top la 1680x1050 de bütün ayarlar ultrada shadow high fxaa ayarlarda 60 40 fps arası oynuyorum.
  • Nvidia Watch Dogs için tanıtım yaptı ve tanıtımlarda fullhd ultra için gtx 780 sli ve 780ti sli kullandı.-bana göre görsel olarak ciddi bir devrim olmamasına rağmen- Nasıl oluyor da bu kadar sistem kaynaklarını bu kadar tüketiyor ilginç...Bu da demek oluyor ki oyunda Crysis 1'de olduğu gibi ciddi optimizasyon sorunları var.Beklemekten başka elden birşey gelmez.Bende orjinal aldım.Daha doğrusu gtx 780 ile beraber hediye geldi.İmzmadaki sistemle ful hd ultrada 40 fps civarı alıyorum.Bazen 27-28 civarına iniyor.Bazen 50 fps civarın yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 9 Temmuz 2014; 12:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manufaruk

quote:

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sistemim gayet iyi. Her parçası uyumlu. BF3 ultrada 80 in altına inmedi FPS. Fakat iş watch dogs a gelince acayip bir lag var. Geforce experiance ultrada oynayabileceiğimi söylüyor. Fakat oyun herşey mediumda bile kasıyor. Oyun orjinal bu arada. Fps 60-20 arası gidiyor. Özellikle araba kullanırken acayip bir lag var. Yerimde dururken 60 fps. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? bu arada dosya doğrulaması defalarca yaptım. Driverlar tam. Oyunu 1 kere silip tekrar yükledim.

İşlemci ve ekran kartımız aynı. Geforce experience de ultrada açabileceğimiz yazıyor fakat internetten (can i run it) araştırdığıma göre ultrada oynayabilmek için işlemci yetersizmiş güya. Ultra da oynadığımda 40 fps civarı oynayabiliyodum high a alınca 60 fps rahat oynadım.

o işlemci yetersizse artık konsolların işlemcisi nasıl yetiyor acaba 2500k + gtx 670 40 fps alıyorum yalan o inanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

quote:

o işlemci yetersizse artık konsolların işlemcisi nasıl yetiyor acaba 2500k + gtx 670 40 fps alıyorum yalan o inanmayın

Oo tesadüfe bakın ben tf2turkiye | pumpkiin nasıl gidiyor hayat

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

quote:

Ultrada 40 Fps almanızın nedeni ekran kartı belleğinizin 4 gb olmasındandır. Oyun şaşırtıcı bir şekilde ultra için 3 gb video memory istiyor. Oyun ayarlarında böyle yazıyor parantez içersinde :D

• Kart Amd olsaydı gelirdi pervaneler gelip "Klasik Amd" derlerdi. Demek ki neymiş kart fark etmiyor sorun her markada çıkabilir.

• oyun medium ayarlarda dahi 2 gb vram kullaniyor. 6 gb ram kullanimi yapiyor. anlayacaginiz oyun çöp

ya ayatlari kisip sadece deniz kismj guzel bir oyun oynayacaksiniz yada takila takila devam

• quote:

Orijinalden alıntı: GlueN

oyun medium ayarlarda dahi 2 gb vram kullaniyor. 6 gb ram kullanimi yapiyor. anlayacaginiz oyun çöp

ya ayatlari kisip sadece deniz kismj guzel bir oyun oynayacaksiniz yada takila takila devam

Nette highda gtx760 la sorunduz oynuyorlardı. Bende mediumda bile acayip kasıyor ve takılmalar oluyor

• 4 gb modelleri de var onla sikinti olmaz muhtemelen

bir de herkese farkli reaksiyon verdi oyun kimisinde sikinti yokken kimisi kasmadan arava suremiyordu. yeni gta 4 iste texture medium iken hic cekilmiyor. yavan kaliyor sanki

• Oyun tam optimizasyon sorunlu.R9 280X Toxic`te de 15-20 fps veriyor ultrada. Low 800*600`de anca 80`i görebildim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.