Şimdi Ara

Watch Dogs 2 (2016) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
6
Favori
20.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir açıkçası tatmin ettiriyor,mavimsi iç açıcı ve geniş bir harita sunulmuş açıkçası Gta V in şehir haritasından daha bir California havası sezdim.Gta gibi modlama genişliği olsa alır yürür oyun.Düşünsenize araç modları , handling modları ne güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Oyunla arasında pek fark yok aynı tas aynı hamam, bir kaç yeni özellik eklemişler, yine neredeyse aynı grafik, yine aynı sürüş mekaniği ubi ne yapmaya çalışıyorsun?
  • Optimizasyon nasıl acaba?
  • satılık sıfır olarak düşünen olursa pm atabilir 140tl den verixem
  • Steam'de bile 120tl. Uplay versiyonları mağazalarda 100 e bulunuyor.
  • Merhaba arkadaşlar, oyunu almayı düşünüyorum ama ilk oyunu oynadıktan sonra almaya çekiniyorum gerçekten. İlk oyunda görevler birbirinin çok tekrarı gibi gelmişti bir yerden sonra bitsin artık şu oyun diyerek oynadım resmen. Oyunu alan, uzun süre oynayan, hikayede de bayağı bir yol kat edenlere soruyorum: Bu oyun almaya değer mi?

İlk oyunda neredeyse tüm görevler içeri sız kameradan kameraya dolaş serverı hackle sonra kaç şeklindeydi. Bu da öyle mi yoksa yapılabilecek gerçekten çeşitli şeyler var mı? Bir de E3 ve release sürüm grafiklerinin karşılaştırmasına bakıyorum da acayip derecede fark var. Bu da biraz hevesimi kaçırmıyor değil.

Tarafsız yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler
  • daha başında olduğumdan kendini tekrar edecek mi bilmiyorum ama drone ve rc car ile takılmak eğlenceli olmuş. içeriye genelde onlarla sızıyorum. open world tarafı daha iyi olmuş ve görevlerde ciddi konulardan çok hacker çetesi ile geyik peşindeyiz. oyunun türüne daha iyi gitmiş bence. tabi 5 saat oynadığım izlenimler sadece.

millet iyi dese de optimizasyon ilk oyuna göre kötü. anti aliasing, gölge vs gibi önemli şeylerden ödün vermek gerekiyor anca o zaman dedikleri gibi düzgün çalışıyor ama her yer titriyor ve tırtıklı. çizim uzaklığı pek iyi değil. yani öle aa kötü olunca benim gibi gözüne batan biriysen geçmiş olsun =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpii -- 26 Aralık 2016; 20:33:9 >
  • Gtx 1070 ayarları ne kadar düşürürsem düşüreyim 60 fps sabit alamıyorum 2kdan full hdye çektim yine aynı. Teşekkürler Ubi Steamden İptal Edebilirsem edeceğim oyunu
  • steam in kış indirimlerinde 120 tl fiyat cezbediyor almak için ama bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktasEntertainment

Gtx 1070 ayarları ne kadar düşürürsem düşüreyim 60 fps sabit alamıyorum 2kdan full hdye çektim yine aynı. Teşekkürler Ubi Steamden İptal Edebilirsem edeceğim oyunu

1070 bile böyleyse Gtx970 ile oyunu almaktan vazgeçtim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Hocam Oyun Guzel Fakat Optimizasyon Acayip Sikintili. Bende 1 Saat Oynayip Iade Ettim. Yarim Saati Zaten Grafik Ayarlariyla Oynamada Gecmistir. En Kotu Ayarlarda Bile Sabit 60 Fps Alamadim. Ps4 Pro Aldiracaklar En Sonunda Ama Bakalim.
  • Voidu'da 109 lira olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC75F27A3 -- 27 Aralık 2016; 7:42:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 te olan çakma 2k 4k muhabbetinin aynısı var temporal filtering açınca. Anca o zaman oynanabilir seviyeye geliyor oyun. Gtx1080 ile. O da aa ve shadow kalitesini düşürüyor. Yüksekten şehre bakarsan veya drone ile yükselirsen yine fps ölüyor vs. Yani 1080 ile bile stabil 60 vermiyor. Ona göre değerlendirin. 20 tl ye çevrimdışı kuran elemandan aldım ben denemek için hayatta 100tl vermem bu optimizasyona.
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar . Optimizasyon kötü ise hiç gerek yok şimdilik. Hem belki malumyerlere düşer de deneme şansım okur almadan. 970 le o kadar olmaz diyordum ama yorumlar fena.
  • Selamlar.
    GTA V'te hikaye oynamadan 400 saat online oynamış biriyim. Birkaç kez story moda yeltendim fakat sarmadığı için hep başlangıçta bıraktım.
    Watch Dogs 2 almakla almamak arasındayım şu an. 1. oyunu eskiden bilgisayarım kaldırmamıştı, oynayamamıştım.
    Almamı önerir misiniz?
    Ne bileyim bazen 120 liraya gider ayakkabı alırım kendime diyorum.

GTX1070 ve 6700k var sistemimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 28 Aralık 2016; 19:6:29 >
  • Ben oyunu ekran kartının yanında verildiği için indirip kurdum ama grafik motoru sarmadı pek.
    Tüm ayarlar ultra da oynuyorum ancak örneğin araç kullanırken kontroller çok iyi gelmedi yada görevlerde hareket ederken tatmin etmiyor.
  • oyunda 2 saati geride bıraktım daha baslardayım ama ilk oyunu da sevdiğim için hiç fena gitmiyor diyebilirim. ama performans sorunu gerçekten varmış :(
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.