Şimdi Ara

Watch Dogs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar bende r9 290 tri-x ve fx 8350 var overclocksuz şimdi oyunda bazen 70 fps akıyorum bazende 23 fps falan oluyo bunu soru nedir.Bu arada Cpu kullanımı %60 larda filan

Not:Konu yanlış yerde ise özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 3 Temmuz 2014; 3:55:55 >

• Kardeşim sistemin yeterli ama Watch Dogs da bir sorun var bende de öyle oluyordum bunun çözümü var aşağıda facebook adresim var ordan ekleyip mesaj gönderirsen çözümünü yollarım
  • Watch dogs zaten sorunlu bir oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donma yapmiyosa sorun yok donuyosa bi kac ayar kis mesela aayi temporal'e al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sorunlu. Patch de çıktı mı bilmiyorum; ama donma olmuyor ise o şekilde oynamaya çalışın. Her yerde 23 fps olmuyor muhtemelen. Bende şehire doğru geniş açı bakınca fps düşüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 3 Temmuz 2014; 5:29:10 >
  • Watch Dogs sorunlu. Sizinle alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lassere98

Arakadaşlar bende r9 290 tri-x ve fx 8350 var overclocksuz şimdi oyunda bazen 70 fps akıyorum bazende 23 fps falan oluyo bunu soru nedir.Bu arada Cpu kullanımı %60 larda filan

Not:Konu yanlış yerde ise özür dilerim

oyun sorunlu hocam. patch yapılacak. Bu arada donmaları minimuma indirmek istiyorusan TEXTURES ayarı var display içinde olması gerek. Onu ultradan high'a indir donmalar gidiyor gerisini ultra yap.
  • 280x toxic kullanıyorum . Lowda 20 ultrada 25 fps alıyor kart. Araba kullanilmiyor bile oyunda

• yıl 2014 oldu hala optimizasyon sorunu yasayan oyunlar cıkıyor firmalar ozellikle yapıyor hem donanım sattırmak icin hemde korsan icin
  • The worse mod kur ve dof özelliğini azalt o modu kurunca genel fps düşüyor ama anlık takılmalar gidiyor

(E3 grafik modu bu arada kendisi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.