Şimdi Ara

Warriors of the 3 Kingdoms Tanıtım ve Başlangıç Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :D tamam o değilde ortadaki ağaçta buluşma bolgesi oldu ya:D girdim oyuna geliyorum
    Steam - Punky
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Oyunu Denicem .. İndiriorm yaklasık sabaha karsı 3-4 gibi bitmiş olur girerim heralde ...

tamam, Girdiğinde oyundaki ismini yazarsin

Orijinalden alıntı: VolumeOn

SerdarisT

Nasıl yani game pad kontrolü var mı :)
    yoksa benmi yanlış anladım

Shirt

Her şeyi Çok mu bildiğini sanıyorsun. Git oyunu yükle dene ondan sonra konuş... Asıl sana

Bunları söylerek ne kadar saçmaladığının umarım farkındasındır benim
    orda kullanığım kelime sevindiğim içindi... Umarım anlamışsındır moron ...[/
    color]

WockeeZ

Eminim okumamıştır bile.
    Bu gece indiriyim bari madem gamepadle oynanıyor çok güzel.

Sana gelince okumadığımı neren çıkarıyorsun yanlız ben sizin gibi
    en ufak saçma bi cümleyle bile sinir krizleri geçirip küfürler savurmuyorum ...
    Umarım anladın anlamadıysan Tıklada[

Hepinize teker teker cevabım
    var gereksiz insanlarla yapıcalacak gereksiz bi tartışma olacağından
    şüphe duymuyorum ama cevabımı vermek zorundaydım...İşte dh böyle anlaşıyı zayıf insanlarla
    dolduğundan genelde mesaj atmıyorum ... Onlar hayatın dalgasındalar
    pek ciddiye almamak gerek...Yanlız çok merak ettiniz hayatı nasıl dalgasına
    alıyorlar işte hayatın dalgasıhttp://www.itusozluk.com/img.php/46884da8eff20407b04f8644cea58b2715923/vibrat%F6r

Senin orda mesajın bile yok nerden çıkarıyorsun ben sana bişey demedim ki alla allaa...
    Tamam şimdi anladım sen SerdarisT'sin de sen manyak mısın kardeşim ben sana bişey demedim ki???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 7 Şubat 2010; 23:47:22 >

• Bu oyuna başlamayı düşünen arkadaşlar varsa dün geceki patch ile yeni server gelmiş ayrıca 1 hafta boyunca %150 exp %150 drop rate varmış iyi bir başlangıç olabilir benimde başlama niyetlerim var

Birşey sorucam bide bu kontroller tam olarak nasıl w,a,s,d veya yön tuşlarını kullanarak karakteri hareket ettirebiliyormuyuz çünkü benim için önemli bu bilgi

• Arkadaşlar manual patchleri indirip kurdum ama yine launcer dayken patch yüklüyor ve yüklerken birden C++ runtime hatası alıyorum ve ardından hata raporu veriyor ne yapmam lazım ???????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 10 Şubat 2010; 20:39:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 10 Şubat 2010; 18:27:28 >

Orijinalden alıntı: Zethos

Oyundayne yeni server var, ne %150 exp ve drop artışı var ya da bende sorun var

• Eğer yeni patchi yüklediysen çıkması gerek ben yükledim ama oyuna giremedi server maintance hatası verdi sanırım bakımdaymış şimdi bir daha deneyeceğim bu arada o c++ runtime hatası windows ile alakalı. Windows dosyalarını onarmayı deneyin.

Düzeltme: Server bende de gözükmüyor çıkış saatine baktım 9 şubat 6pm +8gmt diyor. Türkiye saatiyle kaç olur bilmiyorum sanırım en geç yarına çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 10 Şubat 2010; 18:15:40 >

Orijinalden alıntı: *iNFo*

Eğer yeni patchi yüklediysen çıkması gerek ben yükledim ama oyuna giremedi server maintance hatası verdi sanırım bakımdaymış şimdi bir daha deneyeceğim bu arada o c++ runtime hatası windows ile alakalı. Windows dosyalarını onarmayı deneyin.

Düzeltme: Server bende de gözükmüyor çıkış saatine baktım 9 şubat 6pm +8gmt diyor. Türkiye saatiyle kaç olur bilmiyorum sanırım en geç yarına çıkar.

aramızda o kadar saat farkı yok ya,birde offical sitede baktım yeni server'In geleceği falan söylenmiyor

Here is the detail for the event:

Date: 10th ~ 16th February 2010
    Time: 1600 ~ 2359 HRS (+8GMT)

Bonus Effect:
    150% EXP (+50%)
    150% Drop Rate (+50%)

exp event ise 10 şubatta başlıyor

• merhaba arkdaslar oyun exe sine tıkladıgımda

No patch informations. Re-checking game files. This may require some time. Diye bir hata cikiyo Tamam a tıklıyorum... sonrasında Biraz beklıyorum Ve c++ Gibi bi hata alıyorum cvplarınızı bekliyorum hyrlı geceler...
  • No patch informations. Re-checking game files. This may require some time. Diye bir hata cikiyo Tamam a tıklıyorum... sonrasında Biraz beklıyorum Ve c++ Gibi bi hata alıyorum cvplarınızı bekliyorum

Orijinalden alıntı: kr1zal1rt

No patch informations. Re-checking game files. This may require some time. Diye bir hata cikiyo Tamam a tıklıyorum... sonrasında Biraz beklıyorum Ve c++ Gibi bi hata alıyorum cvplarınızı bekliyorum

client gelince check filese bak bitene kadar bekle.

yine exp event yok, ayrıca drop rateyi %150 arttırmak yerine düşürmüşler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.