Şimdi Ara

Warriors of the 3 Kingdoms Tanıtım ve Başlangıç Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikleri ayarla hoş oluyor, birde oyuncular xudu şehrinde az genellikle luoyang oyuncu dolu
  • dün gece bir tane satış botu vardı, hani şu sürekli "1000 altın şukadar dolar" diye bağıranlardan, artık yazıları sürekli yazdıran program enteremi tıklıyor ne, attığım her pvp yi kabul etti yaklaşık 5-8 kez kesildi sonunda oyundan düştü.

Orijinalden alıntı: Ares

dün gece bir tane satış botu vardı, hani şu sürekli "1000 altın şukadar dolar" diye bağıranlardan, artık yazıları sürekli yazdıran program enteremi tıklıyor ne, attığım her pvp yi kabul etti yaklaşık 5-8 kez kesildi sonunda oyundan düştü.

Oyundaki ismin ne?

bu arada bende deniyicem

Nasıl yani game pad kontrolü var mı :)
    yoksa benmi yanlış anladım

Shirt

Her şeyi Çok mu bildiğini sanıyorsun. Git oyunu yükle dene ondan sonra konuş... Asıl sana

Bunları söylerek ne kadar saçmaladığının umarım farkındasındır benim
    orda kullanığım kelime sevindiğim içindi... Umarım anlamışsındır moron ...[/
    color]

Hepinize teker teker cevabım
    var gereksiz insanlarla yapıcalacak gereksiz bi tartışma olacağından
    şüphe duymuyorum ama cevabımı vermek zorundaydım...İşte dh böyle anlaşıyı zayıf insanlarla
    dolduğundan genelde mesaj atmıyorum ... Onlar hayatın dalgasındalar
    pek ciddiye almamak gerek...
    neyse Wockeezden özür dilerim sanırım onuda ben yanlış anlamışım hatamı kabullenmekteyim...
    Ama shirt için düşündüklerim değişmeyecek mesaj editlendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 21 Şubat 2010; 19:40:47 >

• volumeon sen ne yaptığını saniyorsun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

Kurosaki sani birşey demedim her önüne gelenle dalga geçiyolar!
    Sorsan ne yaptıklarının farkında değiller ...!!!

özur dilerim, demin benim adim yaziyordu alıntıda o yuzden pardon

edit2:Beyler ne oldu kimse girmiyor,girenlerde isimlerini yazsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Dylan -- 7 Şubat 2010; 15:34:23 >
  • Oyunun grafikleri kötü ama oynanışı güzel. O oyuncu sayısını yanlış anlamışsın. O tablo her şehirdeki oyuncu sayısını gösterir. Xudu'da bazen 5-6 kişi oluyor. Free trade yapılan şehirde en az 100 kişi, National war'da da en az 50 kişi oluyor ama odalara bölünüyor tabi lag olmaması için

@ Serdarist

Shirt seni yanlış anlamış olabilir iyi okumamış olabilir. Wockeez zaten sana demiyor shirte diyor sende herşeyi üstüne alınıyorsun ve küfür etmiyorum diyorsun saçma sapan linklere yönlendiriyorsun mesajını editlesen iyi olur bence ortada bir yanıl anlaşılma var çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 7 Şubat 2010; 18:24:23 >
  • Kisara kim forumda? Bu arada o satış botuna bende pvp yollamayı denedim ama biri market açmış diğeri de direkt reddetti. Botu ayarlamışlar herhalde :) Şimdi setup yükledim patchlere geçiyorum az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 7 Şubat 2010; 20:06:43 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 7 Şubat 2010; 20:35:43 >
  • 17 oldum ama brute kasmaya karar verdim. Brute şu an 10lvl sana item vericem onları brute a aktarmamız gerek.
  • Tamam beni Xudu da ortadaki ağacın orada bekle sana item vericem onları brute ye aktaralım. Bu arada yeni server geliyormuş adı da Merge çıktığı an dalıyoruz servera birde guild kurarız kral oluruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 7 Şubat 2010; 20:48:59 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.