arkadaşlar yeni bir char amayi düşünüyorum warrior\xbow. ilk defa bi europa char açacağim ve oynayacağim. sorun şu. eu skillerini tam bilmiyorum malum bu yapilandirma çok sp gerektiriyo. hangi skillleri açmaliyim hangilerini birakayim böyle güzel bi yapilandirmasi olan arkadaşlar skill resimlerini koyabilirmi? rehbere baktim fakat hangi skilin ne işe yaradiği yaziyo 2h xbow ve dagger skillerini açacağim ve gereksiz skiller zaman kaybi olr. teşekkürler...
Rouge'u neredeyse herkez oyunun en ayrıcalıklı charı şeklinde değerlendirmesine rağmen..sadece 1 rehber var forumda... Bence sadece Rouge ile değil bütün charlara en az 3 rehber yapılmalı farklı buildlerle.. Bende eğer daha önce kullanan veya bi bilgisi olan var ise Rouge/Warlock rehberi hazırlamasını çok isterim:) Hiçbir Forumda Rouge-Warlock rehberi yok.. Neyse bakalım inş bulurum:) şuan Farmıyla uğraştığım için pek dert etmiyorum ama farm bittiğinde bayağı bi prb. olacak böyle bi rehberin olmamış olması:)
en az 600k Farm yapman gerekecek Sadece bunu söylebilirim! İyi bir builddir ama hızlı parmaklar gerektirir
gusl arkadaşların dedii dogruda seni anlamadım rogue str warlock int ole bi build rehberi nie açsınlar ki europa şoyle buildler olr
sole soylıyım warlock debuflarını felan atıorsun sonra warrıor yada dagger skıllerıyle vuruyorsun bunde ne acayıplık var warlock olpta str olınmıcagını herkez bılır
ya rehber olsa daha ii olurda bulamadim reber. warior\rogue yapilandirmasi olan bi arkadaş skill leri koyarsa çok i olr yokmu böyle yapilandirmasi olan birisi ?