Şimdi Ara

Warrior raid başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Shaman ve paladin dışında tüm karakterleri açıp son lvl getirdikten sonra main olarak warrior'a Karar vere bildim..Ama gene de pvp için druid ile yoluma devam edeceğim için warrior ile pve yapacağım.

Karakterin linki

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/salmakis/simple

Not:Şuan tank setim üstümde kalmış dps setim 355 lvl ortalamasında sadice trinket mavi akşam düzeltmeyi yaptıktan sonra tekrar bakabiliriz.

Şimdi bir şeyi yapmış olmak için yapmak istemediğimden ve raid ler de dps ile oynamak istediğim için bu yolda 20k gibi bir parayı gözden çıkardım.
    Gelelim sormak istediğim noktaya vendor dan gövde ve kolluğu aldım gemlerim ve enc lerim hazır.Bu elimdeki 20k ile trinket mi alayım yoksa her türlü raid için yeterli kıvama gelmiş midir karakter ? Yeni Dg lerde tek torget üzerinde 22k+ dps zorluyorum.(arms warrior)

İmkanlarımı listelemem gerekirse

archeology ile 359 luk swordu düşüre bilirim tabi pek kolay olmucak ama gerekirse bu hafta sonu fuller başlarım.
    Baradin hold ile ticketin birini alırım desem şuan 50 puan var en az 1 ayımı alır.
    2200Valor point var ama alcak başka bişey kalmadı trinket birini alabilirim.
    Bir diyer derdim de bu kadar emek verip valor point lerimi harcıyorum 4.2 pach ile direk alınıcak itemler aşadakiler ise ve doğruysa yazık olur :(

http://www.mmo-champion.com/content/?topic=92919.0

Not:Tüm raid taktiklerini okudum ve oynanış videolarını izledim o konuda bir sıkıntı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 24 Mayıs 2011; 16:50:29 >

• ticket ne? onu anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquisition

ticket ne? onu anlayamadım.

Trinket yannış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 24 Mayıs 2011; 15:51:01 >
  • Trinket olmasın?
  • Serverında pug arayan birilerini bulup '' Hi 355i level Warrior Dps here don't have achie but know all tacts'' gibisinden bi sey yazıp sansını denemek varken neden buraya konu acıyosun? Bana biraz gereksiz geldi kusura bakma
    Neyse yinede sorularını cevaplıyım
    1)Archeology kasıp o kadar ugrastıgına degmez cıkarırsın magmawdan bi mace seni baya bi süre idare eder (tabi sahsi fikrim)
    2)What can i do sometimes? (Eger 20k yı gözden cıkardıysan bi 5-7k daha cıkarıp hurricane alabilirsin Bh trinket yerine)
    3)Valorla alınan dps trinket cidden güzel is görüyo al bence
    4)Zaten patch geldiginde vp vesaire sıfırlanıcagı icin harcamasanda bosa gidicek o yüzden alabilirsinü

Bide bi karakteri HER TÜRLÜ raid bossuna hazır hale getirmek icin dogal olarak o raidlerde ilk bossları kesip epic cıkarman gerekir bu yüzden elbet bi yerden baslıcaksın yani raidler öyle cok cok zorda degil pugla bile 12/12 kesilebiliyo
    NOT: Şhaman nedir yahu şamanla shaman karısımı mı?
    Bide maim degil main
    Ticket degil trinket

• quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Serverında pug arayan birilerini bulup '' Hi 355i level Warrior Dps here don't have achie but know all tacts'' gibisinden bi sey yazıp sansını denemek varken neden buraya konu acıyosun? Bana biraz gereksiz geldi kusura bakma
    Neyse yinede sorularını cevaplıyım
    1)Archeology kasıp o kadar ugrastıgına degmez cıkarırsın magmawdan bi mace seni baya bi süre idare eder (tabi sahsi fikrim)
    2)What can i do sometimes? (Eger 20k yı gözden cıkardıysan bi 5-7k daha cıkarıp hurricane alabilirsin Bh trinket yerine)
    3)Valorla alınan dps trinket cidden güzel is görüyo al bence
    4)Zaten patch geldiginde vp vesaire sıfırlanıcagı icin harcamasanda bosa gidicek o yüzden alabilirsinü

Bide bi karakteri HER TÜRLÜ raid bossuna hazır hale getirmek icin dogal olarak o raidlerde ilk bossları kesip epic cıkarman gerekir bu yüzden elbet bi yerden baslıcaksın yani raidler öyle cok cok zorda degil pugla bile 12/12 kesilebiliyo
    NOT: Şhaman nedir yahu şamanla shaman karısımı mı?
    Bide maim degil main
    Ticket degil trinket

Cevap için teşekkürler yalnız

1)Pug gruplar ile girdim daha ilk bossta wipe yenince dağılıyor 2 saat beklemek yanıma kalıyor zaten günde 2 saatim var onuda kalkıp işe yaramıcak şeyler için harcamak zor gelir oldu bir de 4.1 pach ile item seviyesini kendi aralarında 360 çıkardı o tür gruplar konu açmayı da bu yüzden düşündüm.355 yeterli mi dir yoksa değil midir ?
    2)Toplam 20k var mesleklerime güvenip bunun hepsini harcamayı göze aldım ama çöp olucak şeyler için harcamak üzer beni.
    3)Bu gün yarın karakterimi migrate edip donanımhaber guildi'ne katılıcam artık onlarla yaparım.
    4)Pach ile silinmemesi lazım çünkü ilk oyuna başladığım karakterin üstündeki puanlar sabit duruyor.Ve ben Lk ile geri dönmüştüm oyuna
    5)http://www.mmo-champion.com/content/?topic=92919.0 adresindeki bilginin doğruluğunu anlamakta önemli 1 ay içinde gelicek ise pach hiç kasmanın anlamı yok diğer karakterleri kasarım vakit geçiririm.Hem bilgiler oturmuş olur belki quest yaparak bile item alına bilir
    6)Archeology kasarsam hem bineğim de olur sorduğum kişiler 1 hafta uğraştıktan sonra bulduk diyor kimi ise 2-3 gün etrafta da o kadar görünce gaza geldim.
    7)Bir de eklemek istedim jewel ne zaman epic gem gelicek ? mining ile farm yaptıktan sonra onu silip blacksmithing mi alayım epic gem gelicek diye bekliyorum ama uzun bir süre gelmicek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 24 Mayıs 2011; 17:13:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.