asagıdaki resimde 35 ve 55 skillerini nasıl.kullanıyoruz.basınca yukarıyamı geliyor buff ac gibi?yada sürekli actifmi?
işte ss
selam ark ım onlar warriorun kalbi gibidir warrioru güçlü yapar çokk ii defence verirler onlar skill degil kalıcıdır, warriora defence verir zamansız olarak.
ama öyle dediğn zaman 35 mi 55 mi actif olucak.enson cıkan actif olur dersen bence cok saçma.ozaman herkes paper olur.en dandik elbiselerin +8 yada +9 unu giyer.full str dayar.nasıl olsa %50 defance.yine 700-800 defance olur.
neden kimse böle bişi yapmıyor?
yada bu skiller master ısığı gibimi atıyorum göbek yanması için hp %20 olunca yanar.bunlarda ozamanmı devreye giriyor ?
O DEFANCE SKİLLERİ SKİLL DİZME YERİNE KOYULMAZ.
la burda bize uğramadan hp almaın dio. hp mi satıoartık k2?
quote:
Orjinalden alıntı: eniyisipriest
O DEFANCE SKİLLERİ SKİLL DİZME YERİNE KOYULMAZ.
ok peki nezaman devrede süreklimi devrede.
benim arkadasta 35 skili açık.ama hala 700 küsür defance.neden işe yaramıyor?
arkadaşına söyle skilleri sıfırlasın sonra defansa verirken crakter penceresini açsın gözünü defansa diksin aradaki farkı görücektir
quote:
Orjinalden alıntı: saddamx
arkadaslar.
asagıdaki resimde 35 ve 55 skillerini nasıl.kullanıyoruz.basınca yukarıyamı geliyor buff ac gibi?yada sürekli actifmi?
işte ss
onlar passive skillerdir.yani skili açtığın anda devreye girer(oto olarak)skill barına koyulmaz.kalkan alınca eline skili kendini 2 ye katlar.yani kalkan yoksa orda yazandefansın yarısını verir.
quote:
Orjinalden alıntı: R@pTOr
quote:
arkadaslar.
işte ss
onlar passive skillerdir.yani skili açtığın anda devreye girer(oto olarak)skill barına koyulmaz.kalkan alınca eline skili kendini 2 ye katlar.yani kalkan yoksa orda yazandefansın yarısını verir.
ok ty
bildimmi bildimmi ne kasandım ne kasandımm
beyler kalkan olursa %20 defans verıyor olmazsa yarı yarıya dusuyor 700 defans varsa daha ne ıstıyorsun kı..o ozellıkler pasıftır yanı actıgın andan ıtıbaren sureklı aktıftır kalkan olmazsa resıstans ve alacagın %20 defans yarı yarıya duser..700 defans gayet ıyı daha ne olsun...zaten defansın kac kı defansın 600 olsa bu skılı acsan kalkanı taktıgını da dusunursek kalkanın defansı harıc defansın 720 olur kalkan yoksa 660..daha ne olsun 1000 defans falan mı beklıyorsun oyleyse bu pek mumkun degıl..
yaw herkes bişi sallıo
ben bi warrior olarak acıklıyım o skiller kalkan takılmadıgı surece etkisini yarısını gosterir ve bunları herkes bilior lvl 80 e kadar olan skillleri disseydin bari
bazıları passive yani yan skile konulamaz
provake vardı etrafındaki herkesi üstüne çekmeni saglar
bindlig bi canavarı ustune cekmei saglar
dierleri passive
daha sonra 50 de baskasının yanınıa tp lenme yani mage e gerek duyulmadan parti uyesinin yanınıa tptp lenme
vsvsvs.
güzel açıklama raptor
ve sanırım gonderdıgın o resımde yanlıslıklar var %30 defans yok sanırım 35 lvl de ayrıca %50 defans da yok bıldıgım kadarıyla en fazl %40 var o da masterdan sonra acılan skıller tam hatırlamıyorum ama resım tuhaf geldı bana
quote:
Orjinalden alıntı: R@pTOr
quote:
arkadaslar.
işte ss
+1
evet beyler o resım yanlıs..en son ıron lınker dıye bır skıll var kı o bıle %40 defans verıyor kalkan yoksa %20 ye dusuyor resımdekı rakamlar yanlıs yanı 35 skılı ıle alacagın defans %20 kalkanla..kalkan yoksa %10..aldanmayın resıme
quote:
ama öyle dediğn zaman 35 mi 55 mi actif olucak.enson cıkan actif olur dersen bence cok saçma.ozaman herkes paper olur.en dandik elbiselerin +8 yada +9 unu giyer.full str dayar.nasıl olsa %50 defance.yine 700-800 defance olur.
neden kimse böle bişi yapmıyor?
yada bu skiller master ısığı gibimi atıyorum göbek yanması için hp %20 olunca yanar.bunlarda ozamanmı devreye giriyor ?
paper olursan defansın dusuk olur o skıllerde defansının oranına gore + defans verıoy mesela %50 defans gıbı 500 defansı olana 250 1000 olana 500 gıbı
quote:
Orjinalden alıntı: emperoryigit
la burda bize uğramadan hp almaın dio. hp mi satıoartık k2?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme