Şimdi Ara

Warrior 2h Char Rehberi{•̪●} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
27.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu sadece partide tank görevini üstlenirken aç. Diğer türlü atağını azalttığı için tek başına kasarken faydasız..
  • Güzel oLmus meLih
  • Ben Warrıor yanında cleric acıyorumda sadece mastery verıyorum bu clerıcte acmamız gereken skıller hangılerı?
  • konuda eksiklikler var

iron skin 45 sn sürer

mana skin 45 sn sürer

charge swing yatırılan moblara %50 daha fazla damage verir(2 kere vurur)

triple swing yatırılan moblara %50 daha fazla damage verir(3 kere vurur)

warcy lvl 9 da max olmaz daha devam eder

Guard Barrier bölümünüde eklemek lazm...
  • Güzel bir rehber olmuş, eline sağlık
  • Teşekkürler
  • Üstkonu Monte^^

Cok Güzel oLmusn!!!
  • eline sağlık süper olmuş iyi kasmalar
  • güzel çalısma tbrkler
  • Çalışma güzel eline sağlık zaten ingilizce açıklamalardan tam çaktığımız da yok
  • bence gerekli katılmıyorum sana AMA SU KD, KB GİBİ TABİRLERİN NE OLDUĞUNU ACIKLARMISIN ?
    quote:

Orjinalden alıntı: raydric

ust konuda mevcud uğraşmışsın saolsın ama gereksiz
  • KD : Knock Down hal diliyle: yatır. bunubasarsanız adam yere düşer (yatırbatır)
    KB : Knock Back : geriye ittirme vurursanız karşınızdaki belli bir miktar geriye savrulur.
  • tamamdır saol
    quote:

Orjinalden alıntı: CaptainIvy

KD : Knock Down hal diliyle: yatır. bunubasarsanız adam yere düşer (yatırbatır)
    KB : Knock Back : geriye ittirme vurursanız karşınızdaki belli bir miktar geriye savrulur.
  • quote:

Helal kanka
  • TebrikLer.. Çok Güzel oLmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

quote:

Helal kanka

kankkaa ekle ilk mesaja

• gerçekten takdire şayan bi çalışma.bence herkes bi teşekkür borçlu sana melih.bende uzun zamandır bi Two handed sword rehberi yapmayı düşünüodum ama önce biraz level atlayıp test etmek daha iyi olur die düşünmüştüm.neyse benim küçük bi uyarım olacak yeni karakter yapılandıracak arkadaşlara.avrupa karakterlerde özellikle tank olan charlar (dual axe two-one handed sword)çok az atak skilline sahip.bu yüzden açmadan önce uzun leveler aynı skillerle kasacağınızı unutmayın.ayrıca bu da bir tavsiye biraz heyecan katmak isterseniz warlock+two handed sword çok eğlenceli bi yapılandırma olur bence.tabi el
    hakimiyeti çok önemli kendinize güvenmiyosanız hiç bulaşmayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel8685

gerçekten takdire şayan bi çalışma.bence herkes bi teşekkür borçlu sana melih.bende uzun zamandır bi Two handed sword rehberi yapmayı düşünüodum ama önce biraz level atlayıp test etmek daha iyi olur die düşünmüştüm.neyse benim küçük bi uyarım olacak yeni karakter yapılandıracak arkadaşlara.avrupa karakterlerde özellikle tank olan charlar (dual axe two-one handed sword)çok az atak skilline sahip.bu yüzden açmadan önce uzun leveler aynı skillerle kasacağınızı unutmayın.ayrıca bu da bir tavsiye biraz heyecan katmak isterseniz warlock+two handed sword çok eğlenceli bi yapılandırma olur bence.tabi el
    hakimiyeti çok önemli kendinize güvenmiyosanız hiç bulaşmayın..

• emeğe saygı eline sağlık
  • cok saol.. cogu kişinin buna ihtiyaci vardi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.