Bu cihazın üretim ekibi immergas ve ferroli'Türkiyeden gelen.Bugün Zonguldak baş dagıtıcısında Canpa firmasından yetkiliden aldığım bilgi.
isnuerogİ
kullanıcısına yanıt
Enerwaplus modelini 1800e satacaklarını sanmıyorum 2300lira civarında fiyat alanlar var piyasada yaygınlaştıkça 100-200 belki iner
EnerwaPLUS bu markanın premium modeli
1800e belki priwa modelini satarlar küçük lcd ekranlı ve klasik pompalı modeli diğer özellikler enerwaPlus ile aynı Bursada ki holding bayağı yatırım yapmış Pazar payını arttırmaları şart Bursaspor un göğüs reklamında olmaları güzel Zaten ismi yabancı marka hissi veriyor
Kablosuz termostatlar iyiyse bana sadece 1 tanesini önerir misin hocam bir de 3 gündür elektrikler yok bulunduğum bölgede elektirik siz çalışan kombi yok mu ne kötü birseymis bu kadar uzun elektirik kesintisi.
talipb
kullanıcısına yanıt
demek ki doğru tahmin etmişim daha ilk günden katalogu incelerken bu kombilerde italyan havası sezmiştim
CooLStyLe
kullanıcısına yanıt
rfrc03 nam-ı diğer ferroli romeo modülasyonlu kablosuz oda termostatı
Üstad enervaplus modelininin vaillantın 296/5-5 modelinden donanım olarak dahamı iyi .Tabi evdeki tesisatın ve radyatörün yeterli olduğunu varsayar isek.
talipb
kullanıcısına yanıt
Biraz iddialı olacak ama teknik özellik olarak şu anda piyasada bu kombinin eline su dökecek cihaz yok
tabii bu söylediklerim kağıt üstündeki veriler
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
rfrc03 nam-ı diğer ferroli romeo modülasyonlu kablosuz oda termostatı
hocam son sorum bunu aldığımızda dış hava sıcaklık senserü de almamıza gerek var mı ?
CooLStyLe
kullanıcısına yanıt
valla dış hava sensörü, modülasyonlu oda termostatını tamamlayan bir aksesuar bu oda termostatında ısıtma eğrisi var dış hava sensöründeki havayı anlık görebiliyorsun ve de ısıtma eğrisinde en uygun eğriyi seçip kombinin iç/dış sıcaklık farkına göre oransal çalışmasını sağlıyorsun
bütçen varsa ve de oda termostatı ile ilgilenecek biraz zamanın varsa bu işlere yatkınsan dış hava sensörü öneririm bu arada dış hava sensörü alırsan dışarda kuzeye bakan veya doğrudan güneş almayan kuytu bir yere taktırmanı öneririm
quote:
valla dış hava sensörü, modülasyonlu oda termostatını tamamlayan bir aksesuar bu oda termostatında ısıtma eğrisi var dış hava sensöründeki havayı anlık görebiliyorsun ve de ısıtma eğrisinde en uygun eğriyi seçip kombinin iç/dış sıcaklık farkına göre oransal çalışmasını sağlıyorsun
bütçen varsa ve de oda termostatı ile ilgilenecek biraz zamanın varsa bu işlere yatkınsan dış hava sensörü öneririm bu arada dış hava sensörü alırsan dışarda kuzeye bakan veya doğrudan güneş almayan kuytu bir yere taktırmanı öneririm
valla hocam anlamadığım bir konu olduğu için ilgilenemem fakat tavsiye ettiğiniz her şeyi alıp kurdurabilecek güce sahibim. alırım kurdururum ayarlarını yaptırırım ama kurcalamam sonra :)
CooLStyLe
kullanıcısına yanıt
ayarlarını düzgün yaparsan sorun olmaz düğmeden aç kapa yaparsın o kadar
dış hava sensörü evin dışında kuzey cephe veya doğrudan güneş görmeyen kuytu bir yere monte ettirmen gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 10 Ocak 2017; 0:7:7 >
talipb
kullanıcısına yanıt
warmhaus yerli bir kombi üreticisi olarak yetkili servis ağını yaygınlaştırırsa piyasada yer edinip pazar payını büyütürse iddia ediyorum kombileri piyasaya damgasını vuracak özellikle de enerwaPLUS modeli, enerwaplus taki özellikler şu anda hiçbir kombide yok ne vaillant,ne viessmann ne buderus piyasadaki hemen hemen bütün premix yoğ kombiler eski model 7-8yıl öncesinin kombileri hiç yenilik yok warmhaus'un hermetik yoğuşmasız kombisi LAWAplus gibi çok iyi özelliklerde
Dilaver AYDIND
kullanıcısına yanıt
merhaba enerwa plus aldınız mı? son durum nedir?
Ustam kombiyi aldım montajı yapıldı ancak eve hiç gitmediğim için resimleyemedim ve kullanamadım. Gider gitmez ilk işim fotoğraflarını çekip buraya atmak olacak
quote:
merhaba enerwa plus aldınız mı? son durum nedir?
hocam ben kombi almayı düşünüyorum bana buderus gb062 modelini önerirmisiniz konuda bahsedilen kombiyi hiç görmedim ve yakınlarımda satan yerde yok ve kapalı kutu halen bunun için benim buldugum bir kaç model var
1 vaillant eco tec pro vuw 236-3 2 buderus logomax plus gb062 3 baymak falke condense 4 bosh klasik condens
sizin fikriniz nedir ögrenebilirmiyim
ert_xE
kullanıcısına yanıt
merhaba yazdığınız kombilerden vaillant 236, 20kW bir cihazdır maksimum 9-10metre petek olan evlerde randıman verir baymak falke condense ise piyasadan kaldırıldı %100 aynı kombi olan baymak duo tec,baymak novadens,baymak lambert lpy satılıyor bosch classic condense te piyasadan kaldırıldı yerine bosch condens 2500w piyasada satılıyor buderus gb62 ve bosch condens 2500w aynı kombidir sadece kullanım suyu gücü gb62'de 20kW, bosch ta 24kW onun haricinde fark yok aynı kombidir
warmhaus ise yeni bir kombi üreticidiri yerlidir bursada üretim yapar
bu başlıktaki enerwaPLUS modeli kağıt üstünde piyasanın en iyi kombisi desem yanlış olmaz bu kombide özellikler yok yok, nerdeyse hepsi var tabii marka yeni olduğu için servis yapılanması da ona göre çok yaygın olmadığını düşünüyorum
emeklemeye başlayan bir bebek gibi eğer pazar payını büyütürse warmhaus piyasaya damgasını vuracak özellikle enerwaPLUS modeliyle
buderus gb62 yanında buderus rc100 veya buderus rc150 iyi tercih alternatif olarak baymak duo tec
Hocam çok teşekkürler Bosch condense 2500 aldım şuan takılıyor inşallah pişmanlık yaşamam buderus gb062 ile çok gidip geldim arasında