Şimdi Ara

warlockların eye of kilrogg sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkaadaşlar benim bi tane eye of kilrogg um var.ne yapmalıyım?

warlockların eye of kilrogg sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 27 Ağustos 2007; 22:01:30 >

• sanırım onun gözünden görebiliyorsun , bir yere diktikten sonra uzaklaşıp onun gözünden görebiliyorsun sanırım , onun hakkında pek bilgim yok ...
  • Tam teri onunla gitmen zor olan yerlere göz atabiliyorsun. Misal, bir casus olarak kullanabilirsin.
  • eh işte gelen geçen herkes warlock olursa sonumuz böle olur..sn bırak eye of kilrogguda önce barlarını nası dizmen gerektiğini,hangi meslekleri alman gerektiğini fln öğren..warlock senin classın olmaktan çok uzak..hadi bi lwl 10 fln olsan daha yeni skilleri öğreniyo dicemde yani olmuşun 22 lwl..o charla bidaha girmeden önce bu forumdaki locklarla ilgili tüm yazıları oku..eleştirim çok sert ama buzmna kdr bukdr kötü bi yapılandıma görmedim ne yazikki..
  • Senin char neden bu kadar güzel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 27 Ağustos 2007; 22:37:52 >

• gencay emmayı bıraktı şimdi female belfe yöneliyor
  • @kertemeyenkele abim senin charı adam etmeye niyetlendim..eğer bikaç sözümü dinlersen bu charı adam ederiz..tbiki başka arklarda bşiler söleyebilir..bndede 70 lock var çünkü..şuan armoryden charına bakıyorum ve gördüğüm eksiklikleri yazcam şimdi..öncelikle lwlin düşük olsa bile önceki lwllerde yapman gereken şeyleri sölicem..

1-bnce 70 e kadar hiç sword veya dagger kullanma çünkü çk ii olmadıkça genelde stafflar herzmn daha ii düşük lwllerde..(bu arada o kullandığın swordun hiç yararı yok senin için gereken 70e kdr önce sta,sora int bide azda olsa shadow damage veya bonus damage vren itemler..tbi bunlar 70 olduktan sora alt üst oluyo)sna önerim yüksek lwl bi tanıdık bul sna dm yptırsın..en son düşen staff uzun bi süre idare eder

2-üzerinde itemların en fazla 10 lwl düşüğün olsun..daha azı bu lwlde bile kötü..

3-itemlarının üzerinde genellikle spirit var..bu senin pek bi işine yaramaz..bulamıyorsan az bi para biriktirip ah tan alabilirsin..unutma senin için en önmliler sta ve int..

4-elinde sakın gri itemler bulundurma..çünkü hiç stat vermiyolar..20 lwl statsız item kullanıcağına lwl 10 +2 sta veren item kullan daha ii çünkü armor senin için hiçbşi ifade etmiyo...

5-geldik mesleklere...o blacksmithi bikere anında sil..1 dk durmasın yani..mining bu lwlde para kasmak için ideal olabilir..genelde locklar için ench+tailor önerilir ama bn enchi asla almanı istemem çünkü tüm paranı yiyo hele bu lwlde..tailorla ilerde kendine epic giysiler giyebilirsin.ama 40 tan önce onuda alma..bu lwlde skill geliştircem die deli gbi kasrsın..sora bi bakarsın 20 lwl sora sna çock oyuncağı gbi gelir..40 kdr herb+mining senin için ii olr ztn sorada deiştirirsin...

gördüğüm eksiklikler bunlar..talentlerine şimdilik bşi demiyorum...ama 50 ye kdr aff sora 70e kdr demon gitmen yararına olur çünkü felguard lwl kasarken işleri çok kolaylaştırıyo..

eer bi sorun olrsa pm den msj at çünkü pek giremiyorum foruma..en azından konulara bakamıyorum..sadece yardım etmek istedim asla sna karşı bi garezim yok..bu arada skillerin içinde yerleştirme konusunda yardım etmek isterdim ama şuan wowa giremiyorum..yoksa bi ss gönderirdm..bikaç video izlersen ztn nasıl dizileceğini anlarsın..önerim dotlarını 3-4-5 gbi yerlere koymandır çünkü en fazla kullanacağın skillerindir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 27 Ağustos 2007; 23:14:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: asafsungur

gencay emmayı bıraktı şimdi female belfe yöneliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

@kertemeyenkele abim senin charı adam etmeye niyetlendim..eğer bikaç sözümü dinlersen bu charı adam ederiz..tbiki başka arklarda bşiler söleyebilir..bndede 70 lock var çünkü..şuan armoryden charına bakıyorum ve gördüğüm eksiklikleri yazcam şimdi..öncelikle lwlin düşük olsa bile önceki lwllerde yapman gereken şeyleri sölicem..

1-bnce 70 e kadar hiç sword veya dagger kullanma çünkü çk ii olmadıkça genelde stafflar herzmn daha ii düşük lwllerde..(bu arada o kullandığın swordun hiç yararı yok senin için gereken 70e kdr önce sta,sora int bide azda olsa shadow damage veya bonus damage vren itemler..tbi bunlar 70 olduktan sora alt üst oluyo)sna önerim yüksek lwl bi tanıdık bul sna dm yptırsın..en son düşen staff uzun bi süre idare eder

2-üzerinde itemların en fazla 10 lwl düşüğün olsun..daha azı bu lwlde bile kötü..

3-itemlarının üzerinde genellikle spirit var..bu senin pek bi işine yaramaz..bulamıyorsan az bi para biriktirip ah tan alabilirsin..unutma senin için en önmliler sta ve int..

4-elinde sakın gri itemler bulundurma..çünkü hiç stat vermiyolar..20 lwl statsız item kullanıcağına lwl 10 +2 sta veren item kullan daha ii çünkü armor senin için hiçbşi ifade etmiyo...

5-geldik mesleklere...o blacksmithi bikere anında sil..1 dk durmasın yani..mining bu lwlde para kasmak için ideal olabilir..genelde locklar için ench+tailor önerilir ama bn enchi asla almanı istemem çünkü tüm paranı yiyo hele bu lwlde..tailorla ilerde kendine epic giysiler giyebilirsin.ama 40 tan önce onuda alma..bu lwlde skill geliştircem die deli gbi kasrsın..sora bi bakarsın 20 lwl sora sna çock oyuncağı gbi gelir..40 kdr herb+mining senin için ii olr ztn sorada deiştirirsin...

gördüğüm eksiklikler bunlar..talentlerine şimdilik bşi demiyorum...ama 50 ye kdr aff sora 70e kdr demon gitmen yararına olur çünkü felguard lwl kasarken işleri çok kolaylaştırıyo..

eer bi sorun olrsa pm den msj at çünkü pek giremiyorum foruma..en azından konulara bakamıyorum..sadece yardım etmek istedim asla sna karşı bi garezim yok..bu arada skillerin içinde yerleştirme konusunda yardım etmek isterdim ama şuan wowa giremiyorum..yoksa bi ss gönderirdm..bikaç video izlersen ztn nasıl dizileceğini anlarsın..önerim dotlarını 3-4-5 gbi yerlere koymandır çünkü en fazla kullanacağın skillerindir..

Adam lock nasıl olunulur diye sormamıştı sanırım

• arkadaşlar benim demek istediğim bazı sitelere baktı screen shotlarda uçuyodu.acaba bu nasıl uçuluyo.bunun rank 2 sinde falan mu yükselebiliyo.çünkü o screenshot ta çatıya çıkmıştı.
    (no smoke)
  • @Caloot
    bişeyler öğretmişler. Hatamı etmişler?
    Kimse bişey söylemezse o adamın 70 olması bi kaç sene sürer.

Faydan yok bari faydası olanlara laf atma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamuk -- 28 Ağustos 2007; 1:22:19 >
  • quote:

@kertemeyenkele abim senin charı adam etmeye niyetlendim..eğer bikaç sözümü dinlersen bu charı adam ederiz..tbiki başka arklarda bşiler söleyebilir..bndede 70 lock var çünkü..şuan armoryden charına bakıyorum ve gördüğüm eksiklikleri yazcam şimdi..öncelikle lwlin düşük olsa bile önceki lwllerde yapman gereken şeyleri sölicem..

hocam dikkate alıcam teşekkür ederim. bu topiğe yazıcam gelişmeleri.

• lvl kasarken proların engel olmasını istemiyosan sadece skining yap
  • 1 bastimi mantar yiyo
  • ulan millet dişlicek birilerini arıyor.

quote:

eh işte gelen geçen herkes warlock olursa sonumuz böle olur..sn bırak eye of kilrogguda önce barlarını nası dizmen gerektiğini,hangi meslekleri alman gerektiğini fln öğren..warlock senin classın olmaktan çok uzak..hadi bi lwl 10 fln olsan daha yeni skilleri öğreniyo dicemde yani olmuşun 22 lwl..o charla bidaha girmeden önce bu forumdaki locklarla ilgili tüm yazıları oku..eleştirim çok sert ama buzmna kdr bukdr kötü bi yapılandıma görmedim ne yazikki..

O gözü çağırınca, onun gözünden görmeye başlarsın, senın gitmek için tehlikeli veya sakıncalı yerlerde çok işine yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yamuk

@Caloot
    bişeyler öğretmişler. Hatamı etmişler?
    Kimse bişey söylemezse o adamın 70 olması bi kaç sene sürer.

Faydan yok bari faydası olanlara laf atma.

Ben ögretmeyin demiyorum pm diye bişey var yani konuyu saptırıyosunuz gereksiz yere.
  • Guild Message of the day süper bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

1 bastimi mantar yiyo

2 bastımı süt içiyo
  • @Blade GTR abim o spelli 1 kere kullanınca insan anlar yni o yüzden dedim..ayrıyetten elinde sword fln var..o zmn bna adamın oynayış tarzı melee gbi geldi ..bu arada çk lock açan var o yüzdende söledim biraz..başka classlarada yönelim olsun die..

@Caloot arkadaşıda kendim gbi sandım kusuruma bakmayın..lwl 20-30da boş boş durup etraftaki mobları kesiyodum..spellmiş q imiş nerde ne kullanmam lazımmış bna anlatan kimse olmamıştı..zmnla kendim öğrendim yni..keşke bna bunları daha önceden anlatan birileri olsaydı..

bide konu saptırılıyo demişsin..pardonda konunun ne olduğunun farkındamısın??nerdeyse hiç işe yaramayan bi spell ve açıklamasıda çk basit..onu kullanarak etrafı görürsün..havada süzülür ama uçamaz sadece zıplar..başka bi açıklaması varmıdır bunun??hee bide aggro çekmez..şimdi gidipte ranklarınımı anlatıyım yaniyoktu dmi bu spellin rankı?*hatırlamıyorum..bnde gördüğüm eksiklikleri yazmış..hem konunun sahibi memnunken sen nie bşi sölüyosunki???

• quote:

Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

quote:

hocam dikkate alıcam teşekkür ederim. bu topiğe yazıcam gelişmeleri.

kusura bakma senin topiciğide savaş alanına çevirdikarada bi oluyo böle yardım edene veya etmeye çalışana laflar..bunlar sinirime dokunuyo biraz..hadi yanlış bilgi versek anlıcamda doru yni..ama tbiki biri işte burda ynlış sölemişsin die yorum yapsa kabulüm..ama konuya böle dalıyolar uyuz oluyorum resmen...nse başka soruların olursa çekinmeden söle olurmu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.