Şimdi Ara

warlock oneri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar warlock klasi ile oymayacagim lakin affi mı demon mu dest mı yapayım pve için hangisi etkili onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangisi hosuna gidiyorsa onu oyna. demo single targetta baya iyi dungeonlarda aoe biraz sıkıntı gerci her speci için öyle, affliction da 7.1.5 te düzeliyor deniyor ki ben de denemek istiyorum destro cleave ve aoede iyi ama teması hoşuma gitmiyor. Zaten bilmeyen birinin ulaşabilecegı bir seviyede bu farklar onemsiz o yuzden farketmeyecektir.
  • Ne varmış destronun temasın da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xass kullanıcısına yanıt
    demonlarla pek alakası yok fire mage gibi gözümde. afflictionın plague ve curseünü yada demonologynin ordusunu tercih ederim

• Bugün ilk defa warlock açtım.Daha doğrusu böyle bir class oynuyorum.

Okuduğum kadarıyla her class ta olan sorunlar bunda da var.

Herkesi de memnun etmek imkansız.Demonology oynuyorum.

Level ilerledikçe beni sarmaya başladı.

Max lvl i çok merak ediyorum.Orta halli bir gear yapınca nasıl bir karakter ortaya çıkacak merak uyandırdı bende.
  • 886 gearlı main destro ama diğer specleride bilen bir warlock olarak soruları alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

886 gearlı main destro ama diğer specleride bilen bir warlock olarak soruları alayım

864 ilwl destro warlock var benimde ama dps düşük kaldığı için bıraktım. Önerilerin varmı senin dps rotasyonu için vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • furian37 F kullanıcısına yanıt
    statların yanlıştır trinketler kötüdür rotasyon yanlıştır bisürü şey olabilir. armory atarsan bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: furian37

quote:

886 gearlı main destro ama diğer specleride bilen bir warlock olarak soruları alayım

864 ilwl destro warlock var benimde ama dps düşük kaldığı için bıraktım. Önerilerin varmı senin dps rotasyonu için vs.

rotasyondan kadar gear da önemli destro için. mesela relic olarak chaos bolt shard refund ve immolate crit veren olmazsa olmaz. benim armorymi paylaşayım ordan fikir sahibi olabilirsin
    http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Johnnyles/simple
    mythic ursoc detayları;https://www.warcraftlogs.com/reports/1Q4kmcJGKXbfN8tZ#type=damage-done&source=21&fight=9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 29 Aralık 2016; 13:53:6 >

• Katılıyorum.

880 destro warlock oynuyorum legendry bileklik olmadan mytic ursoc dps 400 410k falandı son kesişte.

Rotasyon çok Zor değil bence.Zaten ursoc en hareketli fightlardan biri casterlar için.

Ama hala çözemediğim bir relic sıkıntım var.Mytic+'larda aran ve chestini kullanıyorum ama diğer raidlerde hangisini kullansam karar veremedim.Zaten chrono shard yüksek ilevel düşüremedim.Nightbaneden düşen trinket var ama o da mastery veriyor.Önceliğim Helyadan int haste veren trinketi düşürmek.
  • Knoxville kullanıcısına yanıt
    Trinket sıralaması bu sekilde. Bende ToV LFR den düşme 870 trinket var critlisi. Haste %30 oldugundan critli cıkması benim daha cok işime geldi. İlk 8deki tüm trinketlere sahibim simcraft ile yaptığım testlerde 1.ve 3. sıradaki trinketler bende en iyi dpsi cıkardı. Shock baton var yine 870 güzel vuruyor ama cok fazla int kaybına neden olduğundan kullanmıyorum. Chrono Shard yine iyi bir trinket şuan için kullanılabilir backdraftın şu anki haliyle araya 5 tane incinerate veya 3 tane chaos bolt sığıyor. 7.1.5te chrono shard işe yaramaz hale gelecek cunku %30 cast hızı 5 saniye değil sadece 2 atımlık olacak

1 Brinewater Slime in a Bottle Icon Brinewater Slime in a Bottle (Haste or Crit)
    2 Unstable Arcanocrystal Icon Unstable Arcanocrystal
    3 Swarming Plaguehive Icon Swarming Plaguehive
    4 Chrono Shard Icon Chrono Shard
    5 Naraxas' Spiked Tongue Icon Naraxas' Spiked Tongue
    6 Aran's Relaxing Ruby Icon Aran's Relaxing Ruby (with Robes of the Ancient Chronicle Icon Robes of the Ancient Chronicle)
    7 Oakheart's Gnarled Root Icon Oakheart's Gnarled Root
    8 Devilsaur Shock-Baton Icon Devilsaur Shock-Baton
    9 Brinewater Slime in a Bottle Icon Brinewater Slime in a Bottle (Mastery or Vers)
    10 Deteriorated Construct Core Icon Deteriorated Construct Core (with Robes of the Ancient Chronicle Icon Robes of the Ancient Chronicle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 2 Ocak 2017; 10:37:53 >

• http://www.wowhead.com/news=258472/7-1-5-ptr-compilation-of-all-class-changes-from-all-builds#warlock

buradaki bilgilerde bir karışıklık var sanırım

Specialization
    Conflagrate Triggers an explosion on the target, dealing (226.551% of Spell power) Fire damage.
    Backdraft
    Reduces the cast time of Incinerate and Chaos Bolt by 30% 10 sec
    Generates 1 Soul Shard.

Backdraft Casting Conflagrate reduces the cast time of your next two Incinerates or Chaos Bolts by 30%.
  • Warlocklar yürüyen summon stonedur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.wowhead.com/news=258472/7-1-5-ptr-compilation-of-all-class-changes-from-all-builds#warlock

buradaki bilgilerde bir karışıklık var sanırım

Specialization
    Conflagrate Triggers an explosion on the target, dealing (226.551% of Spell power) Fire damage.
    Backdraft
    Reduces the cast time of Incinerate and Chaos Bolt by 30% 10 sec
    Generates 1 Soul Shard.

Backdraft Casting Conflagrate reduces the cast time of your next two Incinerates or Chaos Bolts by 30%.

Bence de yanlışlık var.Eğer yoksa Backraft'dan gelen 2 adet Incinerate ve 1 adet Chaos bolt %30 cooldown azaltma varken 10 saniye Conflagrate'den gelen %30 cooldown çok abartı olur.Madem böyle bir şey yapıcaklar backdrafttan niye 5 saniyeyi kaldırıyorlar.Bence Bir yanlışlık var bakalım.Çünkü böyle bir durumda haste kasmaya gerek bile kalmaz.Yeni set ile Conflagrate 3 kere stacklenicek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 2 Ocak 2017; 16:52:45 >

• Knoxville kullanıcısına yanıt
    Warlock T19 Destruction 2P Bonus - Conflagrate gains an additional charge and 2 sec reduced cooldown.
    Warlock T19 Destruction 4P Bonus - Casting Chaos Bolt reduces the cast time of your next Chaos Bolt by 20% for 2 sec.

bu sekilde kalırsa talent ile(conflagrate attıktan sonra 1 incinerate arkasından 1 chaos bolt) sonra shard varsa zaten bitirene kadar chaos bolt spamlanabilir. Eğer 10 saniye olayı geçerli olursa durmadan BL varmıs gibi cast yapar hale gelir ki bunun imkansız olduğunu düşünüyorum.

Conflagrate has a chance to guarantee your next Conflagrate critically strikes, and to increase its damage by your critical strike chance.
    Bu golden trait ile conflagrate güzel damage cıkarır olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Warlocklar yürüyen summon stonedur

Katılıyorum ama her m+ ve raidde bir summon stone lazım
  • M+ da gerek yok ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.