Şimdi Ara

WARLOCK'LARIN YENİ TALENTLERİ NASIL ? SÖZ WARLOCKLARDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni talentleri nasıl buldunuz ? Ben şahsen çok iyi bulamadım diğer classlara gelen talentler ile karşılaştırırsak

• çok yetersiz...
  • Dün özellikle warlockla oynadım genelde bglerde damage done da hep birnci olurken ve killde dün resmen ezildim :P doğru bi spec oturtamadım şimdilik eski sl sl talentlere verdim + petin %15 heallebdiği talente olmazsa full aff deniyecem varsa iyi bi spec oturtan link verirse sevinirim.
    bendeki buhttp://www.wowhead.com/?talent=IbxMrdzhkZbxczsgRVcsM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulecan -- 16 Ekim 2008; 19:35:23 >
  • lvl 80 de işler dahada rayına oturacaktır bu talent dizilimleri lvl 80 e göre ayarlanmış o yüzden wolk i beklemek lazım bence net yorum yapmak için ancak şahsen gayet beğendim.. özellikle destruction tarafında güzel oynama yapmışlar sl yide demonology nin başlarına aldıklarını düşünürsek dest lock sayısında artış olur gibime geliyor.
  • Level 25 affliction lock'um var. Az önce oyunda level 31 warrior'u döndüre döndüre kestim. Hp %90'ın altına inmedi. Demon armor'un healtfunnell ve benzeri health skillerine etkisi hoş olmuş. Mana da daha hızlı regen oluyor gibi yada bana öyle geldi.
  • quote:

Level 25 affliction lock'um var. Az önce oyunda level 31 warrior'u döndüre döndüre kestim. Hp %90'ın altına inmedi. Demon armor'un healtfunnell ve benzeri health skillerine etkisi hoş olmuş. Mana da daha hızlı regen oluyor gibi yada bana öyle geldi.

Hazır bu lvl larda buluyorken kes, çünkü lvl 70 de bir warr la karşılaştığında fear yemeyeceği için işler tersine dönecek.

Gerçi yeni talentler gelmiş bakalım yarın dönücem oyuna durumlar ne oldu. Warr lar dual two hand falan alıyolarmış artık düşünmek bile istemiyorum. Kafamda patlayan iki tane stormherald
  • Abi demon denedim hiç beğenmedim. En iyisi destro ondan sonra affli gibi. Para olsa sıfırlayıp deniyecem de para yok. Aha pri water koyuyorum hemde en ucuz benimkiler kimse almıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 talentide denedim. Öncelikle demondan izlenimlerimi söyleyim en çok onunla vakit geçirdim. Demon talentinin, sen kaç demon dövüşsün taktiği değişmemiş. Eskisi gibi sıkıcı geldi bana. Metamorfhosis'i çok ta beğenmedim açıkçası. Acaba warlockları meleelerden korumak için mi eklendi diye düşündüm ama maalesef ben verim alamadım. Tamam stun etkisini %50 azaltıyor dmg %20 artıyor armor %600 artıyor, crit alma %6 artıyor ama bir rogue,warr.,pala bana daldığında stundan çıkamıyorumki demon forma geçeyim.!!! Demon form olunca zeten hp max %25 lerde oluyor. O yüzden bence çok yetersiz.
    Felguard güçlü olmuş cidden. Demonic empowerment felguardı coşturuyor. Ayrıca spell ve fire stone ların equip değilde silaha buff gibi sürülmesi çok akıllıca bir değişiklik.
    Soul link talentinin aşağı inmesiyle daha deep aff. veya deep dest lock çok gözükecek meydanda.

• Valla bende birkaç şey söyliyeyim dün BT girdik yeni talentleri denemek amacıyla hiç wipe sız 2 saat te temizledik BT yi ama bizim dps yerlerde sürünmeye başlamış ( Dest 21 / 40 a talentleriyle girdiydim )blizz sağolsun biz %30 crit i bulamazken Hunter Rog Pala lar %50 - %60 critlerle oynuyor, hatta bi ara Hunter kanalından arkadaşım %63 crit e çıktığını söyledi raid bufflarıyla artık gerisini siz düşünün ROS ta 20k crit çıkartırken dün en iyi 12k yı zor görebildim ( Ben shadow diğer locklar Fire ağırlıklıydı sonuç aynıydı :S ) Bugün SW yi yapacaz bakalım orada durumlar nasıl olmuş nerf ten sonra görecez. Birde Prot warriorlar bile acaip treath yaratıyordu paso AOE ilerledik trashlerde Hatta Shade Of Akama nın odasındaki 4 groub u birden aoe tanklayıp ( 1 Pala 2 prot Warr ) hepsini kestiydik.

• dps yönünden en iyi spec şu anda deep affliction.

yalnız 2 dakika süren fightlarda tam dps e ulaşamıyorsunuz. 4-5 dakika lık bi fight olursa dier classların manaları sıvamaya başlıyo (dün brutallus 2.5 dakikada indi :s). warlocklarda bi değişiklik olmadığı için + shadow embrace ve dransoul işin içine girince naxxta olduğu gibi damage meterlarda zirve yine. trash dps ki sormayın tankların altında klıcaz nerdeyse.
  • @robinhoof 80 lvl e Lock un dps i düzelirde şu anki durumda işimiz çok zor :D Brutalus un HP si 7m a çekildiğine göre 4 - 5 dk lık fight lar artık çok zor dün bizim d BT de Mother ve Konsey harici boss larda Hunter Pala vs melee lerin gerisinde kalıyorduk dps te çünki en uzun combat 2 dk yı bulmuyordu
  • level 80 de işler fazlasıyla rayına oturacak merak etmeyin affi ve demonology birleşimi(affi ağırlılı tabi) çok sağlam olucak
  • 44-17 yaptım şuan en iyi bu gibi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: antonidas

level 80 de işler fazlasıyla rayına oturacak merak etmeyin affi ve demonology birleşimi(affi ağırlılı tabi) çok sağlam olucak

inşş
  • çok kafam karıştı , tbc ilk geldiginde bile bu kadar zorlanmamıştım , kafadan 200 g dan fazla devamlı respec yapıp trainingde antreman yaptım durum hiç iç açıcı değil... Ya biz çok sağlam nerf yedik, yada diğer classlara blizzard god mode verdi komple... Şu anda zevkine raid yapıyoruz iyi talent linki yapabilirmi yeni talentlerde tecrübesi oturan arkadaşlar ?? kolay gelsin şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: bensatanistdegilim

çok kafam karıştı , tbc ilk geldiginde bile bu kadar zorlanmamıştım , kafadan 200 g dan fazla devamlı respec yapıp trainingde antreman yaptım durum hiç iç açıcı değil... Ya biz çok sağlam nerf yedik, yada diğer classlara blizzard god mode verdi komple... Şu anda zevkine raid yapıyoruz iyi talent linki yapabilirmi yeni talentlerde tecrübesi oturan arkadaşlar ?? kolay gelsin şimdiden

yeni talentlerin oturması için 80 lvl gerek baska yol bekleme kardesim
  • wallaha ben destruction gittim bu sefer daha önce denemediğim için bi şi demiceğim de affdan çok daha başarılı buldum...instant fire dmgleri vura vura pvp ayrı bi zevk verdi bu talent...mana yetmio falan diolar da kendimi sarıyorum dwm ediyorum en fazla 4-5sn sürüyo...affi ben içaçıcı gelmedi siz n düşünüosunuz bilmiyoru mda...demon ise aynı, yolla peti-demon ol, zaten oldum olası sevmem demon olayı tarafsız yorum yapamıcam :)
  • level 80 de olsa 100 de olsa locklar çok ezik kalacak tahminim sonraki patch ler ile bi kaç yenilik gelebilir ama açıkçası lockalra hiç bi düzgün yenilik gelmediği de ortada

şuan tbc de bi sorunum yok bi arkadaş level 70 warri keste göreyim demiş gelsin göstereyim nasıl kesilir şuan en fazla zorlayan sınıf rogue ve holy&shadow kırması priestler, iyi bi rogue nerde sap atacağını nerde backstab kullanacağını bilirse zaten ben genelde stundan çıkmadan ölüyorum ama instant cast olan howl of terror ve death coil sayesinde yarın saniye bile bi boşluk bulsam o bana yetiyor affi lock olduğum için 4 tane instant cast sağlam spell' im var (corrup,agony,siphon life,death coil) zaten 2 tanesi hp veriyor kaybedikllerimin yarısını bile alsma ne ala

ama wotlk da shaman dan tutun paladinine ordan warrior lara kadar inanılmaz eklentiler var ben henüz pvp' de pet kullanan bir adam göremedim benim kullandığım 2 pet var birisi uzun dövüşlerde dark pact ile mana almamı sağlaması için imp, ötekisi ise arenalarda sap yemeden fear atmak için kullanığım void' in sacrifice' ıbunalrın haricinde kendimi ab ayda wsg de yanımda pet ile hayal edemiyorum hadi bi kişiyi petle güzel kesersin ama ötekiler ne olacak?

kısaca yeni wotlk ile diğer class' lara göre adil bi dağıtım olmamış haunt belki heal kazanma açısından hoş bir özellk gibi görünüyor ama 1,5 cast time ı olan bi spell i bg ortasında atmaya çalışırsan 2,5 saniyeyi bulur ki bu vakte kadar aldığın damagelerle ölürsün zaten ben bi kaç affi talentinin daha instant olmasını yada nightfall' ın %10 civarına çıkmasını beklerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 20 Ekim 2008; 13:38:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

level 80 de olsa 100 de olsa locklar çok ezik kalacak tahminim sonraki patch ler ile bi kaç yenilik gelebilir ama açıkçası lockalra hiç bi düzgün yenilik gelmediği de ortada

şuan tbc de bi sorunum yok bi arkadaş level 70 warri keste göreyim demiş gelsin göstereyim nasıl kesilir şuan en fazla zorlayan sınıf rogue ve holy&shadow kırması priestler, iyi bi rogue nerde sap atacağını nerde backstab kullanacağını bilirse zaten ben genelde stundan çıkmadan ölüyorum ama instant cast olan howl of terror ve death coil sayesinde yarın saniye bile bi boşluk bulsam o bana yetiyor affi lock olduğum için 4 tane instant cast sağlam spell' im var (corrup,agony,siphon life,death coil) zaten 2 tanesi hp veriyor kaybedikllerimin yarısını bile alsma ne ala

ama wotlk da shaman dan tutun paladinine ordan warrior lara kadar inanılmaz eklentiler var ben henüz pvp' de pet kullanan bir adam göremedim benim kullandığım 2 pet var birisi uzun dövüşlerde dark pact ile mana almamı sağlaması için imp, ötekisi ise arenalarda sap yemeden fear atmak için kullanığım void' in sacrifice' ıbunalrın haricinde kendimi ab ayda wsg de yanımda pet ile hayal edemiyorum hadi bi kişiyi petle güzel kesersin ama ötekiler ne olacak?

kısaca yeni wotlk ile diğer class' lara göre adil bi dağıtım olmamış haunt belki heal kazanma açısından hoş bir özellk gibi görünüyor ama 1,5 cast time ı olan bi spell i bg ortasında atmaya çalışırsan 2,5 saniyeyi bulur ki bu vakte kadar aldığın damagelerle ölürsün zaten ben bi kaç affi talentinin daha instant olmasını yada nightfall' ın %10 civarına çıkmasını beklerdim

aynen katılıyorum

• Soul link train olsun, succubus'ada azcık armor ve hp versinler ben daha birşey istemiyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.