Şimdi Ara

Warlock en iyi ne ile gider ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bilindik buildleri bırakalım yeni buildler deneyelim. bundan 1 sene once kimse bardı kullanmazken ben bard kullanıyordum ve boyle olacagını biliyordum artık onune gelen battle bard acıyor. ve ileride daha da cok build türeyecek. örnek olarak warlock un kullanımının cok daha fazla artacagını soyleyebilirim. mesala suan sp li charıma warlock/bard buildi kasmayı dusunuyorum. hem ong farmım için iyi olucak hemde canım sıkıldığında guzel guzel pvp mi yapıcam. bardın atagı wizarddan biraz az zaten o acıgı da defans bufları kapatıyor. boylece hem absort buffına sahip bir buildimiz hemde warlock charımız oluyor Siz de warlock fikirlerinizi buraya belirtebilirsiniz.

• clerik iyi gider warlocka bard pvp de işine yaramaz bir warlockun
  • Geçenlerde bir arkadaş ile tartışıyorduk, konu ise '' Bard / Warlock '' Düşündüğümüzde aslında çok güzel bir build olur. Bard ile hız ve kasarken kolaylık, Warlock ile Pvp'de ve kasarken alan saldırıları. Özellikle Pvp'de çok başarılı bir build olur kanaatindeyim. Ben bu şekilde bir build pek görmedim açıkcası. Kullanmışlığımda yoktur ama eminim ki güzel bir build olacaktır . . .
  • 83 Lvl Eski Bir Warlock Sahibi Olarak Söyle Diyim Warlock Karşısında Bir Blade Charın Bile Hiçbir Şansı Yok Çünkü Stun Debuff Dotlar Ardındanda Bir Offering İle 85 Lvl Bir Blade Chara 23 k Çaktıgımı Biliyorum ! o Yüzden En İdeal Yan Build Clericdir Mesela Damage Vermediğiniz Bir Char Var Diyelim Warlock Pek İşe Yaramıyor Sağlam Bir Char Dotları Debuffları Vs Atıyorum Ardından Gidip Clericin Armoru Göz Ardı Edip Sürekli Aynı Damgeyi Vuran Skilleriyle Çok Rahat Alabiliyorum .
    Ama Şöyle Birşey Var 1 Lvl Holly Spell Benim 8-9Dg De-Buffları Resist Edebiliyor Yani 1 Lvl Holly Bile Başa Büyük Bir Dert ! Neyse Kesinlikle Cleric Açmalısın !
  • guzel demissinizde pill bugu yuzunden cogu kisi warlocktan vazgeciyor..

ksroda dedigniz buildelerde charlar var cok gordum ozellikle ong farm yaparken genelde oyle charlarin taxisine giriyorum cogu oyle charlarin..

pvpsini hic izlemedim 1 kere rasladim ondanda ne oldugunu anlamadim kisa surdu geldi gecti..
  • Pill bugu ve Holy Spell seveviyle warlock ve force charlar tam performans gösteremiyorlar. Bence warlock en iyi 1h sword ile gidiyor..
  • Warlock cleric için farm yaptım ve kasmaya başlıcaz yakında değişiklik olsun istedim deneyecem pvpde kötü olacağını sanmıyorum sağlam item giydiği takdirde.Kasmasıda bladerden hızlı olacaktır orası kesin.Cleric derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30k ya bu sistem iyi mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @LifesGood®

plwl ilemi kasicaksin ?

90 dan sonra hangi buildin attack skillerini kullanicaksin ?

.ota hangi skillerle birakicaksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

@LifesGood®

plwl ilemi kasicaksin ?

90 dan sonra hangi buildin attack skillerini kullanicaksin ?

.ota hangi skillerle birakicaksin..

EU ptlerde Cleric ya da Warlock olarak yer alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Geçenlerde bir arkadaş ile tartışıyorduk, konu ise '' Bard / Warlock '' Düşündüğümüzde aslında çok güzel bir build olur. Bard ile hız ve kasarken kolaylık, Warlock ile Pvp'de ve kasarken alan saldırıları. Özellikle Pvp'de çok başarılı bir build olur kanaatindeyim. Ben bu şekilde bir build pek görmedim açıkcası. Kullanmışlığımda yoktur ama eminim ki güzel bir build olacaktır . . .

+1

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 4 Ağustos 2009; 12:51:10 >
  • @YateQo

evet oyle olabilir ama her zaman o denli pt bulmak zor.. olur gibi illa solo kasilmani gerektiricek durumlarda olucak..
  • quote:

@YateQo

evet oyle olabilir ama her zaman o denli pt bulmak zor.. olur gibi illa solo kasilmani gerektiricek durumlarda olucak..

O zaman Warlock'un iki tane nukesi var yani Warlock soloda kasılabilir...Ama sağlam bir eu ptye baştan kapak atınca genelde hep kurulur o parti ve seni çağırırlar...
  • @YateQo

serverdaki durumunuzu bilmiyorum taninmis cevreniz varsa neden olmasin ptlerin aranan adami olursun...

pvpnizi izlemek icin zevkle isroyu kurup sizin servera gelirim..
  • elbette warlock solo da kasılabilir ama özellikle bard warlock dememin sebebi hem sp farm yapabilme olanagı saglaması hemde pvp yapabilme olanagı saglaması. ayrıca cogu insan bilmiyor pvp de bardın da wizarddan asagı kalır yanı yok çok seri skilleri ile karsı tarafın hamlelerini surekli keserek pasif bir defans elde ediyor aynı eu warriorlarda axenin sagladıgı türden bir defans gibi surekli attack yaparak karsıdaki skill basamadan yatırıyorsunuz. tabiki bu seri nukeler warlock un debufflarıyla birlesince cok guzel bir hal alacaktır eminim bugun preyi bastım charım bard/warlock olma yolunda
  • Warlock çok rahat solo kasar youtubeden izleyebilrsiniz.
  • quote:

@YateQo

serverdaki durumunuzu bilmiyorum taninmis cevreniz varsa neden olmasin ptlerin aranan adami olursun...

pvpnizi izlemek icin zevkle isroyu kurup sizin servera gelirim..

LifesGood'u bilmem hangi server'da ama ben Apollo'da onglarda farmdayım...Şimdiden pt hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamonJR -- 4 Ağustos 2009; 13:06:32 >
  • Cleric ve bard arasında seçim yapmak zor ama bard daha mantıklı duruyor.Warlock'un debuffları bardın buffları+hızı ile güzel bir uyum sağlar.
  • Bard/Warlock Str Karakterlerden özellikle crosbowlar için senin üstünden zerk kasarlar warlocka geçtiğinde sadece barddan 2 skil durur ötekileri silinecektir onlarında bi ise yarayıcağını sanmıyorum
  • bence cleric. pvp açısından baktığımız zaman bless spell ile 45sn yaşayabilir zaten 45saniyeyede rakibini ayakta bırakmayacak bir build dir. stun yada sleep üstüne offering en kısa yoldan tertemiz bir pvp olur
  • cleric çarı ölümsüz yapmıyor o.O bard.!!! yap
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.