Şimdi Ara

warıor ıs yaparmı andreamda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • andream char yapıyorum warıor +8 chıtın set bıde +8 ıı bıde wp fılan takacam zevk alırmıyım
    acaba

• aLmazsın Nie Cünkü oyun kapaLı
    Ne kadar sacma topicLer acıyosunuz yaw Sanırım sırf can sıkıntısından?
  • 1907 kere açıldı bu tür topicler. warrior mu asass mi. warrior ardreamda iş yaparmi vs vs.. oynamayi biliyorsan her carla iş yaparsin. itemlerinde iyise yaparsin.. +8 chitin set wp i.i+8 filan tarzi itemlerin varsa birazda warriorla ilgili bilgin varsa yapar tabi neden yapmasin. Ardreamda dd25 şart. dd25 yetmıyor bile :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fndvt

aLmazsın Nie Cünkü oyun kapaLı
    Bence senin Cvp'ın saçma ?

@deeply
    +8 çitin set ve +8 ii güzel bide kaLkan al dol +7 falan ardream zevkli olur senin için
  • ardreamda bir çok çar program kullanıyor. o yüzden boşuna ardreama başlayıpda sinir olma bence.
    işyapmaya gelince yaparsın tabi adamlara yetişebilirsen.priest ve warriorlar benim asasdan hızlı koşuyorlar.
    priestler skil vurur gibi seri parasite,malice atıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeply

andream char yapıyorum warıor +8 chıtın set bıde +8 ıı bıde wp fılan takacam zevk alırmıyım
    acaba

bunları takıcam ve zevk alırmıyım dıye soruyosan sen bu oyundan anlamıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: major24

ardreamda bir çok çar program kullanıyor. o yüzden boşuna ardreama başlayıpda sinir olma bence.
    işyapmaya gelince yaparsın tabi adamlara yetişebilirsen.priest ve warriorlar benim asasdan hızlı koşuyorlar.
    priestler skil vurur gibi seri parasite,malice atıyorlar.

Aynen Katılıyorum Ardream FULL programmer doldu. zevk almaya giriyoruz sinir olup cıkıyoruz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtiZzZz -- 2 Mayıs 2007; 12:13:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ImTheBoss

Aynı adam Bence oyun saat bası alcılacak Yazıp topic actıktan 5 dk sonra warrior andreamda is yapar mı diye topic acıyosa o cewabı wermek gayet dogaL bu benim görüsüm sacma yada deiL
  • hehehe
    canım sıkıldı da ondan bı seferındede apos prty kurak dıe acmıstım :D
    cok ılgı gormustuu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fndvt

aLmazsın Nie Cünkü oyun kapaLı

iLk postta söLemistim Can sıkıntısından mı die
    Sazan oLmasın bi insan.. anLayana
  • kafana dd rebirth chitin set 3 parça +9 str takı kolye ve yüzükler de görev takısı olsun kemer ve küpelerde +9 str olsun. elinde raptor +7 olsun, levelinde 59 olsun bas stryi al undy al wolfü bak bakalım iş yapıyomu
  • Bi ayak kesmeleri var başka bişi yook.Ben asasım en iyi warior taş çatlasa 350 vuruo bana.2800 canımı yani..Cok zor.Ayak kesme atıp kacıolar ...
  • ya arkadaşlar server e girmio acaba nolur acil lazım asas 61 level var da oynayamıom
  • warior genelde ardreamde iyi olmuyor. ardream de ideal olan assasin bence.
  • üstünde +9 fp set, kafanda dd 25, takılar: wp +1(amulet of strde cok güzel olur), dual we, belt of str +1, dual diamond ring(roc alma bence), elinde +8 i.i bide dol +7 seni ucururr

http://www.mcmresim.com/upload/guest/charim..JPG

benim charımın resimide bu takılar: dual +9 str earring, amulet of str, str 12 hp 1 belt, dual str 12 hp 1 ring ve elimdede raptor +8 reduce, üstüm full fp +8 set oldugu halde ortalıgı deşiyorum diyim sana eger benim charımdakineden fazla ap a sahip olursa 1900 olursa önünde duralilecek bi tane adam kalmaz emin olabirsin

• benmde warriorum var ardreamde glass belt wp+1 fp8 set chitin15dd raptor+8 .. (baska turku raptoru tasıyamıyor zaten) verdigi demageler cok dusuk vs de adam almak imkansız gibi ozellikle asaslara karsı cunku 57 skilini cok dandik yapmıslar.. madem ii wp falan war priest bare ac hiç yoktan malice parazitin olur
  • ardream da warrior un iş yapabilmesi için açıkcası normalin üstünde itemlerinin olması lazım... benim +7 raptor,+7toto,+7deep scar,lupus pendant ve +10 takı set vardı atack 1600 küsürdü vurabildiğim en iyi damage paper magelere 600 dün(edana) eğer sağlam itemlerin varsa neden iş yapamasın ama pahalıya patlar baya... +8 raptor +8 chtın set +1 lupus pendant vsvs...
  • lwl 59 olmamı bekleyın sadece we meydan okuyorum lwl 59 olunca kralı gelsın asasın anream charlarının hade bakem :D

combonun krlaını yaparım onumde asas mı duracak ŞAŞARIM

GLASS BELT TAKINCA NAPACAK ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeply

andream char yapıyorum warıor +8 chıtın set bıde +8 ıı bıde wp fılan takacam zevk alırmıyım
    acaba

sorulması ayıp
  • Dün yan masamda oynayan kalibreli genç 59 lvl wariorunun program sayesindeki müthiş deparını gördükten sonra...
    Boşfer ..yane hiç gerek yok...açma char..Hiç bi şey yaşanmadı..Baq ben çok sakinim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.