Şimdi Ara

Warhead kasıyor diyenler buyursun:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana konuyada yazdım görmeyenler olabilir diye burayada yazıyorum Ben mod'u denemedim henüz.
    Ayrıntılı bilgi ve mod'u indirmek için buraya bakın. http://www.cryturkiye.com/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
    "Mster" tarafindan Warhead optimize patch'i açiklandi. Habere göre bu performans patch'i "Enthusiast" ayarinda yaklasik 60% ile 70% arasi daha fazla FPS veriyormus ve üstelik görüntü kalitesi daha da artiyormus!

Yüklemek için sunları yapmaniz gerekiyor:
    1. "Crysis Warhead" oyun klasörün içine girin: ...Electronic Arts -> Crytek -> Crysis Warhead
    2. Ek dosyanin içinde olan autoexec.cgf File'i alip Crysis Warhead Klasörün içine aktarin
    (Eger normal görüntüye geri dönmek isterseniz, o zaman sadece autoexec.cgf dosyayi silmeniz gerekiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 22 Eylül 2008; 21:03:38 >

• dosyayı indiren varsa upload etsin bir yere deneyelim.sırf bu dosya için siteye üye mi olacağız şimdi.zaten ilerde onlarca dosya yayınlanır.
  • sonuç?
    varmı bilen
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • Ben henüz deneyemedim
    indirmek isteyen burdan buyursunhttp://r-a-p-i-ds-hare.com/files/147474576/PerformanceCustomConfigEN1.0.rar.html
  • buda eski crysisin patchinin tarafımdan warhead için değiştirilmiş uyarlanmış hali sonuçları

Vista ultimate sp1 catalyst 8.9 ultrahigh config 1280x1024 imzadaki sistemle alınan sonuçlar..

• Ters etki yaptı bende %70-%80 arasında düşürdü fps'yi
  • işe yarıyormu

• Mster mod 46 fps
    http://img139.imageshack.us/my.php?image=1modlu46fpsrf4.jpg

enthusıast full ayar modsuz 40 fps
    http://img139.imageshack.us/my.php?image=2full40fpslo2.jpg

vampirelf mod 50 fps
    http://img146.imageshack.us/my.php?image=3vampirelfmod50fpsni2.jpg

Arkadaşlar fps köşede gözükmüyor bende anlamadım 2 mod ve 1 en yüksek ayarı 1440x900 çözünürlükte karşılaştırdım.(no aa)
    Ekran kartım 8800 GT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 22 Eylül 2008; 22:55:19 >

• 1680x1050 Fps'ler uçuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Bu dosya Patch değil modmuş ve en yüksek ayarda işe yarıyormuş o yüzden herkes indirmesin saydırmayın bana sonra

sadece en üst ayar için neyse oda olur en üstte çok az kasıyodu bi deneyim
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

1680x1050 Fps'ler uçuyor

Böyle çözünürlükte böyle fps leri görünce ve kişinin sistem paneline tıklamak üzereyken sürekli ''lütfen hayvan gibi bir sistem çıkma'' diye tekrarlıyorum ama nafile

• realcem o Fps değerlerini benim eklediğim modlamı aldın? merak ettim?
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.