Şimdi Ara

warhammerle ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar warhammer pvp olarak çok iyi dediler bende artık f2p adında oynadığımız ama f2p'den fazla para verdiğim oyunlardan bıktım Warhammer'a başlamaya karar verdim ama birkaç sorum var:


    1)pvp sistemi gerçekten online oyunlar arasında en iyisimi?
    2)oyun cdsi key ile beraber ne kadardır(fiyat)Birde aylık ne kadar vericez?
    3)Deneme Sürümü gibi bir olay varmı?(1hafta-10 gün civarı oyunu tanıma amaçlı)



    Cevaplayan herkese teşekkürler.



  • Var free trial 1-10 lvl arası ömür billah ücretsiz. Sonra 13€ karşılığı aktivasyon yapıp gerçek oyuna geçebilirsin. Oğlu gayet başarılı ama 1vs1 olarak düşünme parti oyunu bu
  • 1)Pvp sistemi tamamen takım oyununa dayanır ve siege warlardan yani kale savaşlarından oluşur.Benim şuana kadar gördüğüm en iyi pvp bu oyunda.
    2)Oyunun kutusu d&r'da filan satılıyor.Gayette uygun fiyatı.Ama kutusuna gerek yok takıntın yoksa.Çünkü trial üyeliğinin üstüne direk aylık alıp oyuna başlayabilirsin.
    3)Oyunun 10 levele kadar free triali mevcut.Süre sınırlaması yok.Sadece t1 pvp yapabiliyorsun.Bu pvpde siege war yok.Sadece base işgal edebiliyorsunuz.
    Oyuna başlarsan Karak Norn veya Karak Azgal'da başla.Başka bir serverda başlarsan kimse yok oyunda diyip bırakabilirsin.Ancak bu iki server gayet kalabalık durumda.
    Oyunun end game pvpsini merak edersen bu şekilde..;





  • sadece 1. soruna cevap vereyim bunca yıllık war oyuncusu olarak.

    pvp sistemi inanılmaz derecede kötü. oyunda çok pvp imkanı olması birşeyi değiştirmiyor. karekterler arası çok dengesiz. sen ne kadar güzel çar kasarsan kas kesinlikle birkaç sınıfa karşı üstün birkaçına görede çok eziksin ve hiçbir şansın yok. eğer arkadaşlarınla başlıyacak tank dps healer sağlam bir parti kurabileceksen ne ala yoksa çöp tamamen. ayrıca oyunda doğru düzgün oyuncu yok haritalar bomboş 2-3 alanda geçiyor ancak pvp. ancak ekipce keep alıyorsun 5 dakika sonra sistem resetleniyor hayda tekrar aynı keepi almaya çalışıyorsun. hiç bulaşma bence yol yakınken kaç :D
  • Takmayın böyle insanları.Bunca yıllık War oyuncusuymuş...Güldürme beni.Senin dediğin sistem t2de olan sistem sadece.1 ay oynadım takım oyunu işime gelmeyince baktım tek başıma bişey yapamıyorum bıraktım demiyorsunda insanlara burda maval okuyorsun bi paragraf.Geçiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.