Şimdi Ara

Silvermoon'da yardım edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • silvermoon'da horde 6 lvl hunterım bazı görevleri anlamıyor yapamıyorum bu görevleri açıklayacak bi arkadaşa ihtiyacım var işimden dolayı akşamları online olabiliyorum eğer yeni başlayan arkadaşlar veya yardım etmek isteyen arkadaşlar varsa akşamları Ainulindalë pm atarlarsa çok mutlu olurum çözemediğim bir sürü görev oluştu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 11 Temmuz 2013; 9:55:17 >

• Öncelikle eğer Horde oynayacaksan Twisting Nether'e geçmelisin...Silvermoon da türk oyuncuyu bırak neredeyse Horde bulamazsın...
    Benim bildiğim kadarı ile (ki yanlışım olursa arkadaşlar düzeltirler) Horde için TN, Ally için Silvermoon....

Gerisi de kolay...
  • hocam çok çok yanlış yerde kasıyorsun karakterini.silvermoonda hem türk hemde horde bulamazsın neredeyse.birkaç guild var onlarda ally tarafındalar zaten.gel yol yakınken twisting nether horde gibi türk patlaması olan bir realme geç.bu arada guilde davet etmiyoruz ve guild muhabbeti yapmıyoruz, nope.
  • Aynen aynen. Üstte ki üyelerin de dediği gibi ya ally oyna yada TN'de level kas. Benim gibi 90 level de geçirme zorunda kalma :/
  • o zaman ben karakteri silip tn'de Horde açayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.