Şimdi Ara

Warhammer 40K: Space Marine Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hala daha gears of war ın incelemesini bekliyoruz...
  • Seslendirmeler çok kaliteli değil evet ama ruhsuz diye eleştirmek saçma.

    Space Marine'ler zaten aşırı tepki göstermez, duygusal ifadelerden yoksundur.Yani öldürmek için yaratılmış bir insanın ''Yeee yendik oleeemmmm yuppi imperium akarrrr''' demesini felan mı bekliyorsunuz ?

    Dawn Of War seslendirmeleri çok çok daha kalitelidir ve orada sadece nefret ve öfke gibi duygulara yer verilmiş.Bu oyunda ise fazla öfke göremedim karakter gayet sakin.
  • Bu Oyuna Okadar Puan bile Fazla :)

    Talha aynacı güzel anlatmış

    Teşşekürler
  • Olamamış oyun yaa hep aynı şeyler grafikte kötü bence warhammer olduğu için oynadım birdim chapter 1-4 arası gusmuk gibiydi.. olmamamış para vermeyin derim...
  • Oyuna biraz haksızlık olmus renk paletini beğenmemişsiniz gow serisinin grimsi havasını beğenirsiniz burdaki atmosferi beğenmezsiniz bence gayet güzel freni patlamış damperli kamyon dediğiniz çok zevkli orklara tostlamak çok eğlenceli konu anlatımı ara videolardaki donukluğa katılıyorum ama oyun eğlenceli arkadaşlar inceleme bir vermesi açısından izleyin ama birde siz deneyin bence memnun kalıcaksınız.
  • Renk paleti harbiden kötü. Ara videolarda daha canlıydı renkler. Renkler beni hayal kırıklığına uğrattı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Kasım 2011; 20:19:54 >
  • Büyük bir hevesle oynayıp hüsrana uğradığım oyunlardan biri. Kötü bir deneyim oldu.
  • Arkadaşlar, renk paleti gerçekten vasat durumda. Bakın bunun için konu açtım hatta.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54119182/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57823032

    Şu da, konuda yazdığım mesaj. Mesajın içeriğine bakınca oyunun renk paletinin, trailerı ile uzaktan yakından alakası olmadığını göreceksiniz. Zira, beni heyecanlandıran, oyunun bu kadar güzel görüntüye sahip olmasıydı.

    Mesajımsa şu:
    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: gokselc12

    venomtrk'ün dediği gibi bu olay artık eskide kaldı diyebiliriz. Örnekleri çok, Starcraft 2, Resident Evil 5, Batman: Arkham Asylum,Mass Effect 2,Warhammer 40K Space Marine... hepsi sinematikler için oyunun kendi motorunu kullandı. çok önemli, detaylı şeyler için hala cgi kullanılıyor tabii. Ama artık oyun motorları sinematikler için yeterli kalite ve güce sahip.

    Hatırlayın eskiden oyunlarda, karakterlerin dudakları konuşurken oynamazdı, parmakları yapışık olurdu, giysilerinde,saçlarında detay olmazdı, arabaların camları sim siyah olurdu ve içerisini göstermezdi vs.vs. Bunları da cgi tekniği ile gösterebiliyorlardı. O zamanların donanımları bunu mecbur kılıyordu. Şimdi böyle bir sıkıntı yok.

    Space Marine'de sanki sinematikler daha kaliteliydi, normal oyunun grafiklerinden. Yok abi aynı olmuyor sinematikle oyunun grafikleri.

    Dediklerini hatırlıyorum. Dudaklar hareket etmeden konuşmak, ellerin çizgi çizgi belirtilmesi vs.

    Evet beyler, ben Warhammer 40K Space Marine oyununun trailer'ına baktım, oyunun grafikleriyle alakası yok.

    http://www.youtube.com/watch?v=sdVD6d1rGsM

    Şu videoyu izleyin anlayacaksınız demek istediğimi.

    Şu resme bir bakın.
    [sizer=red]Warhammer 40K: Space Marine Video İnceleme

    Bir de şu resme bir bakın.
    [sizer=red]Warhammer 40K: Space Marine Video İnceleme

    Arasında dağlar kadar fark var. Biri trailer'dan, diğeri ise oyunun içinden. Ha, eğer trailer'daki sahneler oyunun ara videolarından kesitler değil de, tamamen heyecan yaratmak için yapılmış videolarsa onu bilemem. Ama bu trailer'daki grafikler ve renk uyumunu görünce, oyunu oynarken hayal kırıklığına uğradım resmen. Ne olurdu sanki grafikler ve renk uyumu bire bir trailer'ındaki gibi olsaydı.




  • tamamen gereksiz bir oyun..1.5 ay önce oynadım ve son boss a kadar geldim bitirmeden bıraktım..sürekli aynı şeyleri yapmanız bir yana dursun bazı yerleride gereksiz zor olmuş..özellikle son boss un olduğu bölümde saçma sapan bir zorluk var..üstelik cephanede yok..

    pc yı bılmıyorum ama xbox ta kontroller vasat bile değil berbat diyebilirim..özellikle jet ile uçarken istediğiniz yere inmek mucize..oyunu konsollar için erken çıkarmışlar gibi belkide 6 ay sonra çıksa daha iyi olurdu..bir yapımcının bukadar berbar kontrollere sahip oyunu nasıl çıkardığını anlayamadım?

    xbox için grafikler bazı yerlerde günümüz multi oyunları ayarındayken bazı yerlerde vasatında altında..mekanlar zaten sürekli aynı..birkaç farklı yer var onun dışında çizimler birbirini tekrar ediyor..

    sonuç olarak tps sevenlere bunu oynayacağınıza gidip gears of war 3 ü bir daha bitirin derim..




  • Kendini tekrar eden mekanlar olmasaymıs iyi oyun aslında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.