Şimdi Ara

WARFRAME ONLİNE HATASI YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DÜN WARFRAME İ İNDİRDİM HARİKA ÇALİŞİYORDU AMA FİREWALL HATASI VERDİ ONLİNE OLAMIYORUM ÇOKLU BÖLÜMLERİ TEK GEÇMEK ZORUNDA KALIYORUM Kİ BU COK ZOR OLUYOR BU HATAYI NASIL DÜZELTE BİLİRİM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Sanırım oyunun internet erişimini güvenlik duvarından engellemişsiniz. Güvenlik duvarına gelip oyunun kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.

Denetim masası > Windows Güvenlik Duvarı > Bir programa Windows Güvenlik Duvarı üzerinden izin ver'den oyunu bulursunuz.

İngilizceyse;

Control panel > System and Security > Allow a program through Windows Firewall'dan oyunu bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oondun -- 12 Mayıs 2013; 23:35:05 >
  • Yaptım ama aynı hatayı tekrar alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum, işletim sistemini ve dilini yazarsan başkalarıda yardımcı olur umarım. Normalde benim PC de yeni bir program, oyun yüklersem, ilk girişte internete bağlanma izni istiyor bende veriyorum, şayet vermezsem sonradan firewall'dan girip verebiliyoruz diye biliyorum.
  • Eskiden bende de isterdi simdi istemiyor varsayilan yüklemeye çalışıyorum onada tıkanmıyor

• Yönetici olman lazım sanırım güvenlik duvarından değişiklik yapabilmek için (internet erişimine izin vermen için...) yani administrator olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oondun -- 13 Mayıs 2013; 0:25:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yoneticiyim ama tıkanmıyor beni killandiran o

• http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-vista/turn-windows-firewall-on-or-off

şurdan şimdilik kapatıp oyuna girmeyi dene istersen...
  • Tiklayamiyorum o yazılara

• quote:

Orijinalden alıntı: REZERVED

ARKADASLAR DÜN WARFRAME İ İNDİRDİM HARİKA ÇALİŞİYORDU AMA FİREWALL HATASI VERDİ ONLİNE OLAMIYORUM ÇOKLU BÖLÜMLERİ TEK GEÇMEK ZORUNDA KALIYORUM Kİ BU COK ZOR OLUYOR BU HATAYI NASIL DÜZELTE BİLİRİM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

modem kaynaklı bir sorundur

www.warframeturkey.com Türkçe Destek sitesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.