Şimdi Ara

warcraft III tekrar kurmak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ile eskileri anmak istedik ama kurulumu unuttuk, sırasıyla yazabilecek var mı? Garenadan kurucaz, patchleri mapları falan nasıl yapıyorduk?

4.Sonra 1.26 a idi sanırım son patch onu kuruyoruz
    5. Download garena
    6. Download maphack
    7. Pick invoker
    8. SunStrike

Maphacki unutma çünkü herkeste maphack olucak :D

unutmuşum map için epicwar veya playdota getdota buralardan bulursun rahatlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 9 Mart 2014; 20:27:57 >
    Hocam her şeyi yaptım bu sefer de garenada sorun çıktı sinir oldum ya, girmiyor basınca donup kalıyor anlamadım

Orijinalden alıntı: GTOMarco

Hocam her şeyi yaptım bu sefer de garenada sorun çıktı sinir oldum ya, girmiyor basınca donup kalıyor anlamadım

garenada oyunu başlat dediğinde mi oluyor bu, öyle oluyorsa garenadan start game kısmının altında bi aim işareti var ona tıklayıp frozen throne u bulucaksın
  • Garenada tanıdığınız çevreniz yoksa oynamanızı pek önermem çünkü map hack olacak. Tanıdık çevreniz varsa ise sorun teşkil etmez fakat rastgele girilen oyunların %90'ın da maphack ile karşılaşırsınız. Size tavsiyem wepla'da başlayın mh yok varsa da tek tük açan vardır /mh nick komutu yollayarak banlatabilirsiniz.
    Newton’dan daha büyük bilim insanları vardır. Tüm bunları bilebiliyoruz, çünkü DNA’mıza bakarak var olabileceğini bildiğimiz insanların sayısı,
    gerçekte var olanların sayısından çok daha fazladır. Bu baş döndürücü olasılıklara karşılık, siz ve ben, tüm sıradanlığımızla, buradayız.”
  • Hocam hallettim ben onu tamamdır olay ama unutmuşum baya ya alışmak uzun sürece kolay olmuyor, aynen biz beraber oynuyoruz zaten ya sorun olmuyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.