Şimdi Ara

Warcraft III - Eurobattle.net Kurulum Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
125.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asil94

http://www.engamers.com/download/warcraft/www.engamers.com_W3Fixer.rar

InstallPath hatasi alanlar kolayca fixlersiniz

Link kırık fixleme kısaca şöyle;

Başlat --> Çalıştır --> regedit

hkey_local_machine
    -SOFTWARE
    -Blizzard entertainment
    -Warcraft III Installpath = C:\Program Files\Warcraft III (warcraft nereye yüklüyse onu yazıyoruz)
  • değiştirdim rikihttp://rapidshare.com/files/32987559/W3Fixer.rar

rapid---share noktalı yere ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haa? -- 31 Ağustos 2008; 9:34:16 >
  • r2 sen Ghostu ayarlayabildin mi ? Eger yaptıysan bi rehber hazırlar mısın buraya ? ET'teki rehberi yaptım ama ben oyuna girebiliyorum baskaları giremiyor :S Bi acıklar mısın sen ? 1 yıldır bu serverdeyim. Level 7yim ama 12 winim var :D
  • Orjinal exe'yi upload edebilirmi biri???
  • CDlerin orjinal olmasımı gerekiyor kimse cevap vermemiş?
  • orjinal olması gerekmiyor
  • çok detaylı anlatmışsın bende yüklyorum şuanda ikisini olursa gelicem birde Türk serverları da var mı biraz?

yükleme tutorialda kalıyor daha 1kaç ay önce oynuyordum noldu şimdi off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 1 Eylül 2008; 17:56:45 >
  • arkadaşlar oyunda custom gameye basıyorum haritalar hep soru işareti şeklinde giriyorum atıyolar yada kendi çıkıyo sorun nedir internet yavaşlığımı acaba 1024 internet hızı var neden böyle oluyor?
  • sende harita yoksa yüklemen gerekiyo oda uzun sürüyo kimse beklemek istemediği için atıyo.www.getdota.com dan en güncel haritaları bulabilirsin...
    bide eurobattle tamamen 1.22a ya geçti 1.21b den girilmiyo ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nameless_ -- 1 Eylül 2008; 18:43:58 >
  • Yaw bana da bi Ghost rehberi yapabilcek olan yok mu yaw ?? Favori herom Akasha Void mortred falan yalan hepsi Bi akasha kasarım yatırırım uleen
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nameless_

sende harita yoksa yüklemen gerekiyo oda uzun sürüyo kimse beklemek istemediği için atıyo.www.getdota.com dan en güncel haritaları bulabilirsin...
    bide eurobattle tamamen 1.22a ya geçti 1.21b den girilmiyo ona göre

haa anladım çok saol şimdi başladım pk ya favorim rogue knight :D
  • yahu arkadaslar ben oyunu battle netten bır arkadas ıle oynucam kuruyorum o gıremıyor hata verıyor ıkımızdede aynı patchler falan var neden acaba kafayı yceım
  • herşeyi yaptım, eurobattlenet i kurdum fakat oynamak için account alamadım, sitesine girmiyor Fazla acc ı olanlar bana pm den ulaşabilir mi? Pro seviyesinde dota oynarım daha önceden başka serverlarda oynadım..
  • ya bu wepla kapandı mı ne girilmiyo. Ona girilmediği için eurobattle a girmeyi deniyim dedim onun da sitesine girilmiyo noldu böyle :S
  • THX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykp123 -- 31 Ekim 2008; 17:07:06 >
  • benimkiler orjinal değil !!!! gerekmiyor arkadaşım
  • Arkadaslar ben arkadasın anlattığı gibi kurdum güzel battle.net girip oynuyorum fakat bir kaç arkadaş grubu ile hamachi ile yapalım dedik hepimizede aynı sürümü yükledim cdlerde aynı sürümümüz (1.22.0.6328) yani bu konudakileri harfiyen yaptım kurdum hamachide açık giriyorum oyuna oyun kuruyorum arkadaşlarım göremiyor battle.net'den kurup oynayalım diyoruz ordanda katılamıyoruz oyuna kütfen acil yardım teşekkürler şimdiden..
  • İnternet üzerinden oyun kurabilmek için modeminden port açman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

Arkadaslar ben arkadasın anlattığı gibi kurdum güzel battle.net girip oynuyorum fakat bir kaç arkadaş grubu ile hamachi ile yapalım dedik hepimizede aynı sürümü yükledim cdlerde aynı sürümümüz (1.22.0.6328) yani bu konudakileri harfiyen yaptım kurdum hamachide açık giriyorum oyuna oyun kuruyorum arkadaşlarım göremiyor battle.net'den kurup oynayalım diyoruz ordanda katılamıyoruz oyuna kütfen acil yardım teşekkürler şimdiden..

eğer modemın markası airties ise 2dk açarız eğer değilse az uğraşabiliriz viking ise hiç açamam!

özelden konuşalım

• quote:

Orjinalden alıntı: asil94

quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

Arkadaslar ben arkadasın anlattığı gibi kurdum güzel battle.net girip oynuyorum fakat bir kaç arkadaş grubu ile hamachi ile yapalım dedik hepimizede aynı sürümü yükledim cdlerde aynı sürümümüz (1.22.0.6328) yani bu konudakileri harfiyen yaptım kurdum hamachide açık giriyorum oyuna oyun kuruyorum arkadaşlarım göremiyor battle.net'den kurup oynayalım diyoruz ordanda katılamıyoruz oyuna kütfen acil yardım teşekkürler şimdiden..

eğer modemın markası airties ise 2dk açarız eğer değilse az uğraşabiliriz viking ise hiç açamam!

özelden konuşalım

asil kardesım yardımların için cok tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.