Şimdi Ara

warband attan inme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
59.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • attan nası iniyorz.. f ye basınca inmiyomu? bide oyun %100 türkçe değilmi?? bende mi hata var?=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..UnReaL.. -- 1 Aralık 2010; 16:17:57 >

Warband'de Attan İnme

Mount & Blade: Warband oyununda, savaş meydanında veya dünya haritasında atın üzerindeyken inmeniz gerekebilir. İşte atınızdan inmek için kullanabileceğiniz yöntemler:

• "X" Tuşuna Basma: Atınızın üzerindeyken "X" tuşuna basmak, varsayılan olarak atınızdan inmenize neden olur.

• Karakter Menüsünü Açma: "C" tuşuna basarak karakter menüsünü açabilir ve ardından "At" sekmesinden "İn" seçeneğini seçebilirsiniz.

• Kontrol Tuşlarını Kullanma: "Ctrl" tuşunu basılı tutarak fare tekerleğini yukarı veya aşağı kaydırarak da atınızdan inebilirsiniz. Bu yöntem, kamera açısını hızlıca ayarlamanız gerektiğinde kullanışlıdır.

Ek İpuçları:

• Atınız hareket halindeyken inerseniz, yere çakılma hasarı alabilirsiniz. Bu nedenle atınızın durmasını bekleyerek inmeniz önerilir.
    • Bazı durumlarda, örneğin bir kuşatma sırasında atınızdan inmeniz engellenebilir.
    • Mount & Blade: Warband'in farklı modlarında atınızdan inme mekaniği değişebilir. Özel bir mod kullanıyorsanız lütfen modun belgelerini kontrol edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kamerayı ata doğru indir yani kendini tependen görecek pozisyona getir kamerayı. Zaten [Attan İn] diye birşey çıkacak o zaman f ye bas.

quote:

Features and Gameplay:
    3 Amazingly awesome multiplayer maps:
    NEW! Forest Hideout: Perfect for team play modes like TDM, CTF, and Conquest.
    NEW! The Arena: The go to place for battle, deathmatch, and duel modes.
    NEW! Jammeyyed Castle: A unique siege in the desert.

Other content additions:
    New music and sounds have been added to single and multi-player modes.

Gameplay:
    Mahdaar Castle map has been slightly redesigned for better play.
    Warhorse & Charger stats have been balanced.
    Camp Followers and Sword Sisters now get Power strike skill.
    Swadian and Rhodok troops have been rebalance.
    Fixes:
    Village infestation quest is fixed.
    Bandit lair navigation meshes have been updated.
    Custom troop group behavior fix for defending castles.
    Some graphical fixes concerning specularity.
    Fixed banner display problems on heraldic armors.
    Non-English language fixes/additions.
    Various other bug fixes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 1 Aralık 2010; 18:42:31 >

• saol dostum hemen deniyorum.. bu arada nası bi strateji izlicez bu oyunda yeni başladım. nelerden başliyim napiyim ilk..??

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

saol dostum hemen deniyorum.. bu arada nası bi strateji izlicez bu oyunda yeni başladım. nelerden başliyim napiyim ilk..??

köylerden bol bol gönüllü topla yoldan geçen sayısı az ve atsız olan haydutlara felan saldır. kazandığın savaştan topladığın silah ve eşyaları şehirlerde sat. biraz böyle idare ettikten sonra bir ülkenin derebeyiyle veya kralıyla konuşup onlar için çalışmaya başla seni az da olsa maaşa bağlicaklar. bağlı bulunduğun krallığın düşmanlarına saldırı olduğunda sende katıl, düşman köylerini yağmala veya erzak vermeye zorla. aldığın erzak ve malları şehirlerde sat iyi para elde edersin yavaş yavaş zırhını silahını değiştirmeye başla...
  • ayrıca şehirlerdeki hanlardan kendine yandaşlar toplayabilirsin onları kendin dizersin itemlerini ve statlarını istedigin şekilde dagıtırsın. duruma göre görevde verebilirsin. ayrıca ölmezler bayılırlar ve zamanla iyileşirler. çok kücük miktarda para alırlar. onları memnun etmen gerekir yoksa grubu terk edebilirler..

kız tavlama olayıda var. bi takım önemli ailelerin kızlarıyla evlenebilirsin. onları etkilemek için şiir okuyabilirsin.
    isyan cıkarıp kendi krallıgını kurabilirsin. şehirleri vergiye baglarsın ve haftalık vergi verirler sana.

kendi krallıgını kurduugnda özek arkadaşlarını lord yapıp onlara toprak verebilirsin. ayrı bi orduları olur ve savaşlarda sana yardım ederler.
    benim tavsiyem gönülllülerini kergit lerden(okcuları cok sağlamdır) yada swadyalılardan (şövalyeleri kodummu oturtur nitelikte.) seçmendir.

köylerle aranı nekadar iyi tutarsan oakdar gönüllü toplayabilirsin. ve eger grubundaki arkadaşların grup becerilerini artırırsan ( mühendislik, cerrahlık , ilkyardım vs..) kendi puanlarını bireysel yeteneklere vermen daha kolay olur. liderligi fullemeye calıs grubun alacagı kişi sayısı artar. olabilidigince kendinden güçlü gruplarla savaşmaya calıs ki nam' ın artsın. böylece hem daha cok kişi alabilrisi grubuna hemde bi süre sonra kendi sancagını alırsın.

çiftel silahlarda kendini geliştir damage i yüksek oluyor. bniciliğini en az 4 yap ki hücum atına binebilesin. sonra binek atın ölünce savaşta kıvranma :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV'da Garaja Araba Koymak?
    17 yıl önce açıldı
    GTA vice bölümleri GeÇMeK
    18 yıl önce açıldı
    GTA San Andreas Gazze modu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vaay güzel bilgiler çok sağolun ya. oyun baya sardı.. söylediklerinizi deniycem.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.