Şimdi Ara

WAR THUNDER (PS4 ANA KONU) DUYRULDU !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacan149

Hocam öyle deme yav.

MMO oyunlar ya F2P ya da aylık ödemeli olduğundan ısınamıyorum, sevemiyorum.

Aslında herşeye rağmen bir MMO RPG'ye başlamak istiyorum ama oyuna aşırı kaptırmaktan ve yıllarımın kaybolmasından korkuyorum. (Gerçi kaybolacağı kadar kaybolmuş, geldik gidiyoruz)

Hani alkolde ilk başta çekici gelir sonra canın hep çeker ya, aslında MMO oyunlar da bu hesap.
    Adetlerimizden vazgeçmeden
    tam sürüm oyunlara selam senaryo - online oynamaya devam.

• PC'de sadece hava çatışmaları bile zevkli.Yeni nesilde çok çok daha iyi olacak.

Ayrıca o ne biçim trailer'dır yaa.Resmen film tadında izledim,mükemmel yapmışlar.
  • War Thunder'ın PS4 Sürümünden Video

Gaijin Entertainment tarafından PC ve Mac'in yanı sıra Playstation 4 için de hazırlanan MMO oyunu War Thunder'ın konsol sürümünün ilk videosu yayınlandı. Bu videoda da aksiyon dolu sahnelerle karşılaşıyoruz.

Aşağıda görebileceğiniz video tamamen oyun içi görüntülerden oluşuyor. Bir MMO oyununa göre grafiklerin oldukça iyi düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. War Thunder, PS4'ün çıkışıyla birlikte yayınlanacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-War_Thunderin_PS4_Surumunden_Video-42304.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 de Free To Play mi olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

PS4 de Free To Play mi olacak?

2-3 sene sonra free to play sistemini dünyada tamamen uygulayacaklar çok zenginler çok içerik iyi itemlerle oynayacak az zenginler az içerik kötü itemlerle oynayacak.

Oyun dünyasıda tamamen kapitalizmin esiri oluyor diyebiliriz.
  • War Thunder'ın Kara Birliklerinden Görseller

Gaijin Entertainment tarafından geliştirilen War Thunder'ın kara birlikleri Igromir Expo 2013'te tanıtılmıştı. Oyuncular Tanklarla ortalığı kasıp kavurabilecekleri kara birlikleriyle bu sene içinde tanışma fırsatı bulacaklar.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-War_Thunderin_Kara_Birliklerinden_Gorseller-42426.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'de neredeyse 1 yıldır açık betası devam ediyor, oyuna laf etmeden önce PC sahipleri denesin. Son yıllarda çıkmış olan, oynaması en keyifli oyun açık ara.
  • PC de oynadım oynanınıs son derece basit ve eglenceli umarım ps4 icinde aynı sekilde olur

Bu arada ps4 ile alakası yok firma olarak söylüyorum çoğu kişi LoL a laf eder ama Riot Games gibi parayla üstünlük sağlanamayan baska bir F2P oyun göremedim daha keske konsola port etseler
  • ps4 alsammı diye için yanıyor ps3 ü yeni aldım ama böyle oyunlar gördükçe hiç içim almaya gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Sanatsal bir video olmuş
  • Oyun f2p'laymı acaba? Yoksa oyuna para verip birde oyun içi alışverişmi yapıcağız.
  • pc bölümüne oranla burası ne kadar sessiz kalmış.Ben pc de level 10 (german) ara verdim ve buradan devam ediyorum.PC oynanışına oranla daha zor rakip vurmak onu belirteyim.Ancak bu oyunu daha keyifli hale getirmiş.Çatışimalar daha uzun soluklu daha kişişel bir hal alıyor.Oyun biraz daha taktik..
    Bu arada level sistemi baya farklı olmuş.Uçak çeşitliliği daha az ps4 te.
  • Oyun 9 GB plusda değermi indirmeye acaba ?

• Ben pcde oynuyodum ps4 de çok daha zevkli özellikle dualshockla oynamak, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Oyun 9 GB plusda değermi indirmeye acaba ?

Hangi psn bu us da ben göremedim bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Oyun 9 GB plusda değermi indirmeye acaba ?

Hangi psn bu us da ben göremedim bi türlü

Ps4 plusda.

• Tmm onu diyorum bende de ps4 var da us da göremedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.