Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.873
Cevap
49
Favori
387.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

yeni başladım hocam tavsiyede bulunurmusunuz bana :D

En büyük tavsiyem Japon uçağı almaman olur :)

Orijinalden alıntı: saranghapanida

quote:

almanlarla başladım oyuna

zevkli geldi oyun bana da türk sayısı yok neredeyse o yüzden sorulara cevap bulmak zor :S

quote:

quote:

zevkli geldi oyun bana da türk sayısı yok neredeyse o yüzden sorulara cevap bulmak zor :S

arasıra takılırız belki ekle oyundan istersen Nick: mustang_shelby_2

quote:

quote:

quote:

arasıra takılırız belki ekle oyundan istersen Nick: mustang_shelby_2

ekliyecem hocam :)

• Bazen uçakla bomba bırakırken tam üzerine bırakıyorum tam bıraktığım yere düşüyor ama bazen(son zamanlarda böyle) bıraktığım noktanın baya bir uzağına düşüyor neden böyle anlamadım

War Thunder (2013) [ANA KONU]

İlerleyen zamanlarda daha fazla bilgilendirme yapıcam.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan12tirus -- 15 Şubat 2013; 0:10:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bazen uçakla bomba bırakırken tam üzerine bırakıyorum tam bıraktığım yere düşüyor ama bazen(son zamanlarda böyle) bıraktığım noktanın baya bir uzağına düşüyor neden böyle anlamadım

Jabo bombardımanı sitilinde çalışma yapman lazım, genelde kokpit görünüşüne geçerek artıkıldan hedef tayini ile, yahut dikine pike yapıp hızı sıfırlayıp yine artıkıldan yararlanarak atmak en iyi çözümdür, tabi bazı uçak tiplerinde, bıraktığın bombanın düşme yada bırakma zamanlaması değişken olabilir.
    Tüm bunları avcı/bombardıman uçağı ile yaptığını var sayarak yazıyorum , şayet tam bombardıman uçağından bahsediyorsan yine bombardıman nişangahı çeşitleri hakkında video seyretmen lazım azda hesaplama gerekli.

• arkadaşlar geliştirmeleri unutmayın ben yeni farkettim..hangar uçak rsimlerinin üstüne geldiğinizde resimler çıkıyor ya ordan mermi resmine tıklayınca uçakla ilgili geliştirmeler yapabiliyormuşuz..örneğin motoru güçlendirebiliyor bombaları güçlendirebiliyor yada makinelileri 4 leye biliyormuşuz ben dün farkettim ama onun içinde exp gerekli her bir özellik için belli bir exp miktarı belirlemişler tanklardaki gibi yani

Orijinalden alıntı: tan12tirus

Yeni başlayanlar için oyuna girdiğimiz zaman herşeyin karışık gelememesi için veya anlayamadığınız şeyler için çalışma yaptım

İlerleyen zamanlarda daha fazla bilgilendirme yapıcam.

Kaynak
    yararlı olmuş oyuna yeni başlayanlar kesinlikle eğitim uçuşlarını yapsınlar
    ben aceleci davranıp atladım eğitimin yarısını amaa tekrardan başlıyacam :D

• bekle uber geliyoruz az kaldı iner 1-2 saate

Nickim: ZeRzI

Bir sorum daha. Uzun süreli oynacağaım kısmetse ve fighter olarak. Hangi ulusu seçeyim?
  • Bir ts olsada konuşup tartışsak. Yazı yazmak sıkıcı geliyor artık. Jabo yapalım diyorum kimse anlamıyor. Dive break açın diyorum millet o neki diyor. Flap bas diyorum bana "buyur" diyorlar.

Orijinalden alıntı: Aerospace

quote:

Orijinalden alıntı: kurs@tz

Warthunder oynayan arkadaşlar, buluşup oyunumuzu ilerletmek ve oyunla ilgili bilgi paylaşımı yapmak isteyenler için raidcall programı kurup Warthunderturk grubunu oluşturdum, maksat oyuncu arkadaşlar şimdilik bir yerde toplansın ve oyun içi yardımlaşabilsin, tüm oyuncuları beklerim.

Raidcall ID: 5650178

Grup ismi Warthunderturk

Arkadaşlar bu grup sayesinde oyunu sesli iletişim üzerinden oynayabiliriz, yapmanız gereken raidcall programını indirmek ve arama kutusuna 5650178 yazıp, aratmak. Devamında grubu favorilere ekleyin. Arkadaşlarınızla dilediğinizce kullanın.

Uber konuyu hiç okumuyon, çok tembelsin

• Orda insan varmı çok .
    Şimdi girdim, boş ama reklam yapacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 15 Şubat 2013; 16:23:14 >

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurs@tz

Warthunder oynayan arkadaşlar, buluşup oyunumuzu ilerletmek ve oyunla ilgili bilgi paylaşımı yapmak isteyenler için raidcall programı kurup Warthunderturk grubunu oluşturdum, maksat oyuncu arkadaşlar şimdilik bir yerde toplansın ve oyun içi yardımlaşabilsin, tüm oyuncuları beklerim.

Raidcall ID: 5650178

Grup ismi Warthunderturk

Arkadaşlar bu grup sayesinde oyunu sesli iletişim üzerinden oynayabiliriz, yapmanız gereken raidcall programını indirmek ve arama kutusuna 5650178 yazıp, aratmak. Devamında grubu favorilere ekleyin. Arkadaşlarınızla dilediğinizce kullanın.

Uber konuyu hiç okumuyon, çok tembelsin

Alıntıları Göster
    Raid + 1

Akşama geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa.peker -- 15 Şubat 2013; 16:26:58 >

• Bu oyun tutar gibime geliyor acaba klan savaşları nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UberJager

Bir ts olsada konuşup tartışsak. Yazı yazmak sıkıcı geliyor artık. Jabo yapalım diyorum kimse anlamıyor. Dive break açın diyorum millet o neki diyor. Flap bas diyorum bana "buyur" diyorlar.

Konuşmak boş iş yeğen, joyum olaydı sen stukanla jabo dalışına geçmeden, fuckewolf 190-dora yahut a-8 a-9 mk 108 ile olmadı bf 109 g2 2x 20mm gunpod ile kanatlarını kırpardım senin, emme yok işte

Hasılı kelam, grafikler çok hoşuma gitti, kontrolleri joy ile test edemedim, bir fikrim yok, eden Il2 ile ile kıyaslayabilirmi acaba?
  • Ben joystik olduğu halde joystik ile ounamıyorumki. Oyun maus ile oynanıyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.