Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.871
Cevap
49
Favori
375.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fighter avlarken hangi mühimmat ve top kemerini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 14 Nisan 2013; 11:05:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Fighter avlarken hangi mühimmat ve top kemerini almalıyım?

Değişir.. Ben rus ve bombardıman ucaklarına giriştiğimden Armored target Belt kullanıyorum.

• B-17 videosu buyrun :D ses biraz kalitesiz idare edin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

[E=http://www.youtube.co
    B-17 videosu buyrun :D ses biraz kalitesiz idare edin artık

Kaçlık bomba kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlitzkriegx -- 14 Nisan 2013; 14:56:35 >
  • 8x 1000lb bombaları base yoketmek iin kullanıyorum 16x500lb ise kara hedefi yoketmek için pillboxlar hariç
  • quote:

8x 1000lb bombaları base yoketmek iin kullanıyorum 16x500lb ise kara hedefi yoketmek için pillboxlar hariç

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Fighter avlarken hangi mühimmat ve top kemerini almalıyım?

Ben genelde makineli tüfekleri zırh delici, topları ise yüksek tahribat yapıyorum, çok fena fighter indiriyor
  • quote:

Efsane olmuş bu!

Bir yanda yer hedefleri kalmıyor diğer yanda Yer-2 üssü bombalıyor bide last drop demezmi Eline sağlık film gibi izledim...

• bende oyuna yeni başlıyıcam arkadaşlar şuanda güncelleme iniyor en hızlı manevralı uçak hangisi japonmu ingilizlermi ??
  • bilmeyenler olabilir u ya basarak attığınız son bombayı veya torpidoyu izleyebilirsiniz.
  • quote:

Vay teşşekürler video için. Video sonunda sabreyide açmişsin . Sabrede hayirli olsun (=

• Bf 109 yeteneklerimi geliştirdim hafiften.Aslında pek birşey öğrenmedim ama analiz ettim yak 3'leri,typhoon'ları,hurricane'leri,spitfire'ları.Şimdi tam ölüm makinası oldum.Tırmanma yeteneğinin yanı sıra bu uçakta iyi nişan alırsanız çok ölümcül oluyor.Historical battle'larda işim çok çok kolaylaşıyor çünkü uçak kontrolleri zorlaşıyor ve artık karşıdaki süper dönen uçaklar o kadar dönemiyor.Güle oynaya bugün 2 spitfire 1 tane hurricane'den kaçtım,üstüne 2 typhoon 1 tanede spitfire düşürdüm.Historical battle'da tabii stall olayı oluyor,uçak yalpalamaya başlıyor yukarı çıkarken ve tırmanma gücü lazım oluyor burda benim bf 109'un mükemmel yetenekleri sahneye çıkıyor.Hele bugün HB modunda 3 bf 109'a karşı 3 spitfire it dalaşı mükemmeldi,gerçek hayatı aratmadı keşke video'sunu çekseydim.1 tane spitfire ben düşürdüm hemen ardından düştüm ve kalan 2 takım arkadaşım son 2 spitfire'ı düşürdü.Buyrun birde arcade karesi:

http://j1304.hizliresim.com/18/h/m3x6x.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadima -- 15 Nisan 2013; 21:40:05 >

• Arkadaşlar bu AKROBASİ RENGİ ni kırmızı yapıyorum ancak kullanamıyorum nasıl oluyor bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

Arkadaşlar bu AKROBASİ RENGİ ni kırmızı yapıyorum ancak kullanamıyorum nasıl oluyor bu ?

kontrollerde var büyük ihtimal tuş atalı değildir ben I yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalGamlı Baykuş

quote:

Arkadaşlar bu AKROBASİ RENGİ ni kırmızı yapıyorum ancak kullanamıyorum nasıl oluyor bu ?

Bazı adamlar arkasından renkli duman atıyor. o mu dediğiniz akrobasi ?. neye yarıyor görselliğin haricinde bi işlevi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

quote:

Bazı adamlar arkasından renkli duman atıyor. o mu dediğiniz akrobasi ?. neye yarıyor görselliğin haricinde bi işlevi varmı ?

yok hocam görsel sadece. onu ayarlardan yapıyoruz bende kırmızı ama cıkmıyor nedenını bılmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

quote:

yok hocam görsel sadece. onu ayarlardan yapıyoruz bende kırmızı ama cıkmıyor nedenını bılmıyorum

kontrollerden bi tuş ata yoksa yapamazsın.
     War Thunder (2013) [ANA KONU]

• Çok sağol dostum saygılar
  • önemli değil rica ederim.
  • beyler bende oyuna başladım arda_manav_gs idim
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.