Şimdi Ara

war of the worlds ( izlemiş olan baksın sadece)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu uzaylılar nie yenildi yada yenildimi? o kargalar falan dio adamlar kuslara bak falan nieki? kargalarmı bozuyo o koca aleti? kalkan mı yok demek istiyo? yoksa şarjımı bitti aletlerin?
    o heykelin ordan aldıgı ( neyse artık o?)sey! öluyo dedi ! neki o, nie öluyo yani.
    ben kopya cd den izledim izlemez olaydım. adam filmin sonunu beklemeden kapadı kamerayı.anlamadım filmin sonunu.

• bakteriler mikro organizmalar öldürüyor uzaylıları.
    Bizim dünyamıza yaşamaya uygun değilmiş uzaylılar
  • aşagıda bi konu daha varmus okudum ogrendim saol genede... ama cok sacmaymış. bi mıkrobu gorememiş salaaklar. fos cıktı gene uzaylılar. x-files daha ii bundan..
  • o kadar insan ölüp toprağa karışınca kanları falan mikroorganizmalar falan azmış
    filmin sonunda anlatıyor ztn

birde aşırı nem oluşuyor sanırım
    kalkanlar falan çalışmıyor

ya birde çok abartmayın yani
    adamlar aşırı güçlü
    tüm insanlar şarkı söyleyipdemi öldürcekti herifleri
    bi şekilde bitti işte
  • amipler ile terliksi hayvanlar öldürüyo uzaylıları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

o kadar insan ölüp toprağa karışınca kanları falan mikroorganizmalar falan azmış
    filmin sonunda anlatıyor ztn

birde aşırı nem oluşuyor sanırım
    kalkanlar falan çalışmıyor

ya birde çok abartmayın yani
    adamlar aşırı güçlü
    tüm insanlar şarkı söyleyipdemi öldürcekti herifleri
    bi şekilde bitti işte

insanlar kazanmasaydı ozaman. yok olsaydı ınsan ırkı. nie filmi hep iyi bitirmeye calısırlarki anlamam. darknes die bi film vardı sonu kotu bitiyodu superdi.sahsen bayılıyorum kotu biten filmlere
  • bence filmin sonu bitirilebilecek en uygun sonlardan biri ile bitti.bi gazetede okuduguma göre uzaylıların planlayamadıgı insanların cevreyi bu kadar cok kirletebilecek olmalarıymış.yani uzaylıların ölümü insanların cevreyi cok kirletmesi sonucu oluyor,uzaylıar bu ortama ayak uyduramıyo.bugün seyrettim güzel filmdi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • film illa kötü bitsin diyenlere bir çift lafım var
    -merak etme cnm sende bir gün öleceksin madem bu kdr kötülük meraklısısın

filmi ikinci kere izleyin konuştuklarımın %50si boşmuş diyeceksiniz

***********spoiler**********************
    filmin sonunu tamamen anladım ikinci kez izlediğim zaman...

şöyle bir etrafınıza bakın karıncalar sinekler falan
    bunları paso öldürmüyormuyuz
    karıncaların hangi silahı bizi öldürebilir
    yada suyun içindeki mikroorganizmaları düşünün
    suyla beraber onlarıda içiyoruz yiyoruz ediyoruz hepsi bir şekilde bizim tarafımızdan imha oluyor
    ama ne oluyor bir şekilde hepsi hayatlarına devam ediyor
    her ne olursa olsun tanrının düzeni aksamadan ilerliyor

aynı şekilde marslılar filmde geliyor bizi öldürmeye ve kanımızı içmeye başlıyor
    onların gözünde biz sudaki canlılardan yada mikroorganizmalardan farksız duruma geliyoruz hiç bir şekilde silahlarımız etki etmiyor...

ancak filmin sonuna doğru bitik düşüyorlar
    bunun nedeni bu dünyanın onlara göre değil bize göre düzenlenmiş olması
    yani barınamıyorlar..
    tıpkı bizim imha ettiklerimiz hayata devam ettiği gibi
    bizde hayatımıza devam ediyoruz

filmin başında kızın eline kıymık batıyordu kızda vucudun zamanı geldiği zaman onu elimden atacaktır diyordu
    filmin sonu için güzel bir msg

evrime inananlar için tam bir hayalkırıklığı olacaktır bu film ama filmin sonunda verilecek msg açıkca görünüyor

• quote:

evrime inananlar için tam bir hayalkırıklığı olacaktır bu film ama filmin sonunda verilecek msg açıkca görünüyor

evrimle nasıl bağdaştırdın ben anlamadım walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler

bakteriler mikro organizmalar öldürüyor uzaylıları.

koca uzaylılara bi bakteriye yenik düştüler he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 10 Temmuz 2005, 3:58:41 >
  • bağdaştırmadım ztn
    filmin sonu evrime zıt gidiyor

quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

quote:

evrimle nasıl bağdaştırdın ben anlamadım walla

• doga için olan duzen tam anlamıyla evrimdir. dogadaki butun canlıların doga ile mukemmel uyum içinde olması,o canlıların nesiller boyunca degişmeleri ve en uygun sekle girmeleri sonucunda olur. bunu yapamayan canlıların ise soyu tukenir.eger dogal ortamda ani ve buyuk bir degişme olursa,eski ortama tamamen uyum saglamış canlıların yasamı tehlikeye girer. suanda insanoglunun yaptıgı seyde budur. nitrogliserin- suyla beraber onlarıda içiyoruz yiyoruz ediyoruz hepsi bir şekilde bizim tarafımızdan imha oluyor
    ama ne oluyor bir şekilde hepsi hayatlarına devam ediyor
    her ne olursa olsun tanrının düzeni aksamadan ilerliyor - demişsin malesef hepsi hayatlarına devam edemiyor. tanrının yarattıgı mukemmel bir canlı olan insan(hepsi mukemmel) dogaya ve ekosisteme verdigi zarar ve avlanma yuzunden bircok hayvan turunu yok etmiş, ve etmeyede devam ediyor. ama evet tanrının duzeni kesinlikle aksamaz. yasam mutlaka bir yolunu bulur ve yasar fakat bu illaki insan veya bizim bıldıgımız turden olmak zorunda da degil. bu arada niye evrimi hep tanrının yoluyla zıt totmak zorundasınız ki ? bunun tanrının yolu oldugunu dusunmek hiç aklınıza gelmiyomu?butun yaratıkların yaratılması için kullanılan ana yol olarak dusunemiyomusunuz bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 10 Temmuz 2005, 13:55:19 >

• evrim saçmalığına inanmıyorum.. bir şeylerle bağdaştırmak zorunda değilim..
    tutupda nesli tükenen çin kaplanını örnek vermedim zaten. bakterileri,mikroorganizmaları,karıncaları,sinekleri çok küçük ve gözle göremediğimiz canlılardan bahsediyorum.

bu sadece bir kitaptan uyarlanmış bir film adı üzerinde bilim kurgu filmi..
    hayal gücüne bağlı bir şey
    ortada ne uzaylılar var ne de insan ırkını ortadan kaldıracak bir tehdit.
  • O kadar teknoloji ye sahipler bi de,sessiz olunca (belli miktarın altında) seni duymuyorlar... Ayna görünce bu ne a.q bakışı atıp afallıyolar... Çok saçmalık vardı çook.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

O kadar teknoloji ye sahipler bi de,sessiz olunca (belli miktarın altında) seni duymuyorlar... Ayna görünce bu ne a.q bakışı atıp afallıyolar... Çok saçmalık vardı çook.

muhahhaha koptum valla helala olsun boyaci arkadasim
  • filmi bugün izledim.o kadar saçma şeyler varki kitap yazılır. mesela elektrikli bütün aletle arabalar dahil çalışmıyo.adamın teki elinde kamerayla makinaları çekio..öööööööööööö

• quote:

Orjinalden alıntı: freestyler

bakteriler mikro organizmalar öldürüyor uzaylıları.

• lol şimdi anladım. Kanımızı emiyorlar ondan ölüyorlar :) Dünyada kim bilir kaçtane Hepatit A, B, C ve HIV virüsü taşıyan insan var :) Uzaylılar bunu hesab edememişler belli.
  • kötü filmdi abiler ya...
    hele kafes aşağıya düştü insanlar içinden çıkıp gittiler yuh dedim bea...
  • bu arada bu kitaptan uyarlanmış bir film
    ve kitap 1898de yazılmış
    siz yazarın hayal gücünü hayal edin bence :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.