Şimdi Ara

WAP 1.2.1 veya wap 2.0 ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar; wap 1.2.1 ile 2.0 arasında ne gibi farklar vardır acaba? hızda bir değişme olması, bazı dosyaları açma vs. gibi bir anlammı taşıyor veya başka bir anlam mı ifade ediyor bu versiyon numaraları? ayrıca update edilebilir bir yapıdalar mı yoksa elektronik bir özellik mi bu wap 2.0 veya wap 1.2.1.. Kısaca wap yazısından sonra gelen rakamlar neyi ifade ediyor ve bunun GPRS üzerinde bir etkisi var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sed22 -- 9 Nisan 2005, 0:38:04 >

• kesin bir bilgim yok ama belkide explorer versiyonu gibi wap tarayıcılarının da versiyonları vardır ve 2.0 da bazı ek içeiğe destek gelmiştir. İnternet explorer 5.5 veya 6.0 gibi
  • işte bende bunu öğrenmek istiyorum; yani bir telefon almaya kalktığımızda versiyonun değişik olması bir artıyı ifade ediyor mu? bu versiyon numaralarının anlamı nedir?
  • Mesela wap.ntv.com.tr sitesine K700i ile girince ana sayfa ikon/simgelerden oluşuyor, nispeten eski telefonlarda metin/linklerden.
    Detayları daha fazla bilenlerden alabiliriz...

.oO°Oo.
  • hızda değişiklik yok. bazı siteler wap 2.0 tabanlı yapıldığı için(genellikle banka siteleri falan güvenlik içeren siteler) wap 1.2.1 de görüntülenemez. bu http 1.0 ile http 2.0 arasındaki fark gibi. ikisinin kodlarında bazı değişiklikler var ve bazen sayfa görüntülenemiyo veya hata oluşabiliyo eski versiyonda.
    şunu unutmayın ki yeni versiyon her zaman eski versiyonu kapsar.
  • teşekkür ederim cevaplarınız için; evet olayı şimdi anladım.. mpx200`de mesela wap 1.2.1 var ve ben bu tel. almayı düşünüyordum; bir tek bu özelliğinin versiyonu düşük gelmişti onun için bu soruyu sorma ihtiyaı duydum.. Peki acaba bu wap versiyonunu yazılım ile yükseltmek mümkün olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    10 ay önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.