Şimdi Ara

wan miniport, l2tp, ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler selam bugun pc mi açtım ve şu orunla karşılaştım.
     wan miniport, l2tp, ...

Geri yükleme yapamıyorum,nedense hiç geri yükleme noktası yok diyor. XP kullanıyorum ve bağlantılarım kısmı bomboş.
    realtek diverlarını kaldırıp yükledim ama düzelen birşey olmadı. unlemlilerin realtek harici olanları kaldır da yapamıyorum.

sorun nasıl düzelir, fikri olan arkadaş var mı acaba ?

• Peki bilgisayarda herhangi bir problem görüyor musunuz? Wan miniport'u kaldırdıktan sonra internete bağlanamazsınız zaten , ADSL modemler bu port aracılığıyla internete bağlanır.

Genelllikle zararlı yazılımlar bu sorune sebebiyet verir , öncelikle Combofix adlı yazılımı sistemnize kurun ve taratın eğer ki bir düzelme gözlemlemezseniz , verilerinizi yedekleyip format atın.
  • bilgisayarımda hiç bir problem yok. herşey düzgün çalışıyor. öyle ki pc de 2. işletim sişstemi olarak w7 var. onunla açtığımda o internete giriyor. bu sorunları yapan xp. şimdi dediğiniz programı yükleyip tekrar deneyeceğim.
    pc de muhasebe bilgileri olduğu için format atamıyorum. yedek te alamıyorum çünkü datalara o sorunlu dosyalarla ulaşıyordu herhalde. muhasebe programı çalışmıyor.

combofix i çalıştırdım. 20 ye yakın dosya sildi. kötü içerikli dosyaları da bulup sildiyse dahi benim dosyalar düzelmedi hala ünlemler duruyor ve internet bağlantısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinnn -- 11 Haziran 2010; 18:52:40 >
  • Nod 32 ve Avira Antivir yazılımlarınıda deneyin eğer ki düzelmez ise maalesef format atmak zorundasınız Xp bölümüne , Kayıt Defterine zarar vermiş demektir bu da kalıcı hasarlara neden olur tek çözüm formattır...( Kayıt Defteri , İşletim Sistemi'nin beyni gibidir , tüm yazılımların girdileri bu bölümde saklanır. )
  • Ne yazıkki ne yaptıysam olmadı, format attım düzeldi :) yardımlarınıza teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZXHN H168N Qos Ayarı
    11 yıl önce açıldı
    ZTE ZXHN H267A - WAN Şifresi
    6 yıl önce açıldı
    ZXHN H168N Kullanıcı engelleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.