Şimdi Ara

WallHack - Map'a Göre Anlatım Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Counter-Strike Online oynayan herkes SK Gaming efsanesini duymuştur. İşte bu clanın videolarından biri... Videolar YouTube Kaynaklıdır.

de_cbble WallHack - YOUTUBE - PAYLAŞIM: Iron-Man

de_inferno WallHack - YOUTUBE - PAYLAŞIM: Iron-Man

de_dust2 WallHack YOUTUBE - PAYLAŞIM: Iron-Man

de_nuke WallHack - YOUTUBE PAYLAŞIM: Iron-Man

WallHack - Map'a Göre Anlatım Video

• Arkadaşım başlığı değiştirir misin, bunun hile ve hack ile ne alakası var, ayrıca linkleride düzenler misin!!!
  • Bunlar wall hack değil wallbang yani biraz ses,birazda tecrübe ile oyuncunun yerini tahmin ederek,arada bir cisim olma kaydıyla oyuncuyu vurmak.Başlığı falan değiştir bence.Forumda hile paylaşımı yasak.Paylaştığın şey hile değil sadece bazı maplerde,duvarın diğer tarafındaki adamı vurmak için nerelere sıkılmasını gerektiğini göstermiş.Güzel bir paylaşım.Yanlız isimini değiştirirsen iyi olur.Konu kilitlenmemesi için.Bu arada wallhack değil bu dostum sende yanlış biliyorsun ismini
  • Bu hile değil.Aksine yeni başlayanlar için faydalı bilgiler.Ama biras cs oynamış insan bunları bilir zaten..
  • İyi güzelde bunları Türk serverinde yaparsan %879846546 ban yersin En iyisi steam aldıktan sonra DH serverinde kullanmak

Dipçik: Bazıları hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 17 Mayıs 2009; 15:32:44 >
  • Bunların bikaçını yaparsan bişey olmaz ama, hepsini bilirsen sürekli ban yersin.
  • Hack değilde mermilerin hangi duvardan geçiçeklerini gösteriyor güzel paylaşımmış inş. konu kilitlenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Hack değilde mermilerin hangi duvardan geçiçeklerini gösteriyor güzel paylaşımmış inş. konu kilitlenmez

Kilitlenicek birşey yok ki. Olan şeyler bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacancocuk

İyi güzelde bunları Türk serverinde yaparsan %879846546 ban yersin En iyisi steam aldıktan sonra DH serverinde kullanmak

Dipçik: Bazıları hariç

Aynen az önce bir servera girdim adam öküz gibi koşuo bekledim geldi tek mermi koydum kafaya hemen wall sın diye sayıklamaya başladı sonra admin banladı.Bunları yapsak neler olcak kimbilir

• Wallhack ne alaka.
  • CS 1.6'ı özledim

her türlü wallbang, bug işi götürüyorduk CSS de bunlar yok ama ginede show time yapiom
  • Çok yararlı ve güzel bilgiler ama başlığı ve şu wallhack yazısını sil komik olmuş.

Profosyonel anlamda oynuyorum diyorsanız hepsini ezbeleyin bunun nedeni iyi bir kulaklıgınız olsa bile %100 yerini tespit edemezsiniz, zaten Counter-Strike'da alttan ve üstten gelen sesleri ayıramazsınız derinlik kavramı yoktur, bundan dolayı adam ses cıkardı ve buralardan birine sakladıgını eminseniz %75 kulaklık emin etti %25 de basacagınız yeri bilmeniz lazım ki adamı vurasınız.
  • Süpermiş.Çok saol.Steamı alınca DH serverinde işe yarar.
  • Umıt degıstır su konu baslıgını lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

Çok yararlı ve güzel bilgiler ama başlığı ve şu wallhack yazısını sil komik olmuş.

Profosyonel anlamda oynuyorum diyorsanız hepsini ezbeleyin bunun nedeni iyi bir kulaklıgınız olsa bile %100 yerini tespit edemezsiniz, zaten Counter-Strike'da alttan ve üstten gelen sesleri ayıramazsınız derinlik kavramı yoktur, bundan dolayı adam ses cıkardı ve buralardan birine sakladıgını eminseniz %75 kulaklık emin etti %25 de basacagınız yeri bilmeniz lazım ki adamı vurasınız.

Bu adamın yorumlarını seviyorum , tam diyeceklerimi yazmış

Bu arada sen dark bilmem neydin dimi öyle bir nikin vardı galiba ?
  • Sağol kardeş bol bol uyguluyorum. Hele bazı server'larda kaç vurduğunu gösteren plugin var ya tam işe yarayıyor işte.

@dr.dRe` : darkswordman
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Sağol kardeş bol bol uyguluyorum. Hele bazı server'larda kaç vurduğunu gösteren plugin var ya tam işe yarayıyor işte.

@dr.dRe` : darkswordman

Evet işte o galiba Mert AYAN
  • ya şunları direl youtube.com/XXXXX diye versenize hacular
  • No Fear: Sağ tık - özellikler - orda link var
  • Arkadaş wallhack diyerek doğru demiş. yani kendine göre doğru.

bunları herhangi bir serverda yap. anında ban.

maçtaysan serversahibi sizseniz küfür. karşı takımsa yine ban yeme ihtimaliniz var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.