Şimdi Ara

Walkman Telefon Süper Fiyata (W810-Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W810

2 Aylık siyah renk kvk garantili üzerinde tek bir çizik yok. 410 YTL Faturası mevcuttur. Aksesuarları tamdır tek eksik kulaklığıdır. Onuda otobüste unuttuğumdan dolayı gitti. 512 mb hafıza kartı mevcuttur.

280 YTL >>>>>>>> 260 YTL

Pazarlık yoktur 255 Teklifi geldi yok olmaz. Kulaklıksız 260 YTL satılmazsa dursun 250 değil 260 YTL.

Walkman Telefon Süper Fiyata (W810-Satıldı)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acımalı -- 30 Eylül 2007; 2:10:25 >

• Fatura tarihi nedir hocam?
  • 17.07.2007
  • Arkadaşlar anlamıyorum gayet net yazıyor orada 260 YTL diye belirtmişim pazarlık yok bugün verecek olsam 250'ye 3 günde 10 kişiye satmıştım bugün 255'e satmıştım. Hayır 260 son fiyat. Alınmazsa dursun.

Ayrıca bir pm'de herşeyi tam alırım falan denmiş kulaklık bıulacam bide 250 ye verecem. Enayiydik.
  • nokia e60 ile takas olurmu?
  • Valla dostum çok istiyorum 255 e he de hemen geliyorum kadıköye inan bide 25ytl ye kulaklık alıcaz 280e geliyo fiyat normal yani hemi
  • Hocam takas yok elimde fazla zaten şuanda w810. O yüzden satıyorum w850 var bugün aldık.

O yüzden takas işime yaramaz. Dostum 255'e bugün vermedim diyorum vermemde zaten. 260 Artık inat oldu. Satılmazsa kardeşime veririm büyüyor zaten telefon alma çağı geldi nerdeyse.

Kulaklık doğubankta 20 lira. Benim zamanım olsa alayım kulaklıkla 280'e satayım. 3 gündür ilan veriyorum 280 yazıyorum ama son ne diyenlere hep aynı cevabı verdim 260 kulaklık olmadığı için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence 5 ytl için bu kadar inatlaşmayın. El sıkışın bitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

Bence 5 ytl için bu kadar inatlaşmayın. El sıkışın bitsin.

Ne güzel dediniz valla
  • 5 YTL sorun değildir pek ama ben bugün üzerimde 6 lira olmadığı için kargoyu alamadım pazartesi alıcam. Küçük küçük derken büyüyor maalesef.
  • Evinizin hatta kapınızın önüne gelirim pijamalarla çıkarsınız hemen alırım paranızı veririm kargo margo yok
  • Kasımpaşadayım. Yarın buyur gel vereyim 255'e.

Eskiden kadıköydü değiştireyim onu aklımıza gelmişken.
  • A bu çok fena oldu biraz daha düşiniyim ben
  • Benim için laf ağızdan çıkar.

255'e ver kapından alayım dedin. 255'e tamam gel kapıdan al dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Benim için laf ağızdan çıkar.

255'e ver kapından alayım dedin. 255'e tamam gel kapıdan al dedim.

Arkadaş kapınızdan dönerken telefonu kaptırmaktan korkuyor sanırım
  • freezzer ben son teklifimi yaptım pm'den yarı yola kadar geleyim dedim. Olmazsa canın sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acımalı -- 30 Eylül 2007; 1:03:04 >
  • anlaşın bitsin işte yahu
  • Son durum nedir. Meraklandık yahu
  • Arkadaştan cevap gelmedi sağlık olsun. Ben yapacağım kolaylığı yaptım.

3 adet daha 250 YTL teklifi geldi ama inada bindi dediğim gibi zaten ederi de cihazın 260 civarı. 250'ye vermek istemiyorum gerekirse 1 ay sonra 220'ye veririm ama yarın öbür gün 250'ye vermem.

Telefonda nokta çizik yok ben daha niye fiyat öldüreyim ki? 250 veren alıcı 260'ta verir. Bizdeki malı beğenmiyorsa başka w810 bakar ne diyelim. Bende böyle başkası uyarsa oradan alır.

Piyasa bu herkes istediği yerden istediği fiyata alabilir satabilir.
  • bana maille foto göndermen ve önce alet sonra para kaydı ile yaparsan sırf senin işin görülsün inan hiç ihityacım yok ama alıcam bu teklifimi düşün vakıfbank denizli subesinde çalışıyorum bir sürü referans veriyim sana uygun ise pm at arkadasım w serisi isteyen bir arkdas var ona vericem aleti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.