Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nohackmove

iyi dersler hocam sanada bizim ki gibi.. :)

bende kktc ye gelmiş bulunuyorum.

telefonu burda kurcalamaya devam etcem

Fakat ben bunda ekran koruyucu süresini

VE

tuşkilidi AYARLARINI bulamadım yaw ne iş bu yaaa?

ayarlarda genelde güvenlik var orda kilitler var ordan halledersin... ekran koruyucuyu bilmiorum
  • uyumlu...
    quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

Telefonun eksi özelliklerinden biri olan kamera ışığı olmamasını MXE-60 ile kapatabilir miyiz? diğer bi deyişle bu telefon bu aksesuar ile uyumlu mu? deneyen varsa buraya yazsın lütfen.
  • Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

Ereyon.com.tr: 792 YTL / 776 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 825 YTL
    Genpatech.com: 824 YTL / 791 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 835 YTL / 810 YTL (Havale indirimi)
  • Baba gibi bir telefon değil açıkcası,hem o kadar parada boşuna vermiş olursunuz.
    Almak istiyenler 2-3 ay gibi bir zamanda beklerlerse en azından 500ytlye kadar inebilir.
    Fazla bir özelliği olmayan bir telefon.Kamerası 2mp hiç koymasa daha iyi.Ekran çözünürlüğü yine aynı üst segmente geçemedi gitti.
    Tavsiyem bekleyin dostlar.
  • ben marble madness oyununu merak ediyorum bu oyunda telefonun hareket sensörleri yeterince duyarlı çalışıyor mu telefonu hareket ettirince istediğin tepkileri alabiliyor musun oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

Ereyon.com.tr: 792 YTL / 776 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 825 YTL
    Genpatech.com: 824 YTL / 791 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 835 YTL / 810 YTL (Havale indirimi)

Avcılar-İstanbulda bir kvk reklamı bulunan telefon satıcısında nakit 750ytl ye 1 yıllık garantex kaskoda hediyesi şeklinde var.
    aynı yer 12 taksit için 800ytl fiyat biçiyor yine garantex kasko veriyor.

isteyene tarif edebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre824

ben marble madness oyununu merak ediyorum bu oyunda telefonun hareket sensörleri yeterince duyarlı çalışıyor mu telefonu hareket ettirince istediğin tepkileri alabiliyor musun oyunda

alabiliyorsun topu sabit durmasını falan sağlayabiliosun fakat çok yakın çekim gösteriyor ve ben daha oyunlarda ekran yan çeviremedim.bide hangi oyunlarda ekranın üstündeki tuşlar kullanılabiliyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Baba gibi bir telefon değil açıkcası,hem o kadar parada boşuna vermiş olursunuz.
    Almak istiyenler 2-3 ay gibi bir zamanda beklerlerse en azından 500ytlye kadar inebilir.
    Fazla bir özelliği olmayan bir telefon.Kamerası 2mp hiç koymasa daha iyi.Ekran çözünürlüğü yine aynı üst segmente geçemedi gitti.

kardeş sen bu telefonun ekranını gördünmü ??? sana şunu sölim arkadaşımın 16 milyon renkli nokia telefonunundan 2 kat daha renkli ve parlak bir ekranı var
  • wolverine55 arkadaşa katılıyorum ekran konusunda. sony ericsson son modellerinde kristal ekran kullanıyor ve 16 milyon renkli nokilarda görmediğim kadar canlı bir ekranları var. k850i aldım almasaydım w910i alacaktım. w910i fiyatına k850i bulunca onu aldım :)
  • abi bayaa bi kurcaladım telefonu ve eksik bulduğum şey otomatik tuşkilidinin süresi ayarlanamıyor.

Bide telefonda alarm sesi olarak çalar saatlerin benzeri ses yoktu k700i dekini aldım ekledim müzik uyanamıyorum aksine daha rahat uyuyorum.

Bi ara laptopu ses sistemine bağlar alarm programına da rock m
    zik heavy-metal falan koyardım uyandırsın diye arkadaşların dediğine göre uyanır gibi olunca kumandata uzanıp sesi arttırıp uykuya devam ettiğim olmuş 1-2 kere.
    :) :) :)
    quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Baba gibi bir telefon değil açıkcası,hem o kadar parada boşuna vermiş olursunuz.

kardeş sen bu telefonun ekranını gördünmü ??? sana şunu sölim arkadaşımın 16 milyon renkli nokia telefonunundan 2 kat daha renkli ve parlak bir ekranı var

• güzel telefon gerçekten ya..İLERDE BELKİ W580İ DEN SONRA GEÇİŞ YAPABİLİRM BU TEELFONA...

Arkadaşlar W580İ den farkı nedir bu teelfonun EKRAN BÜYÜKLÜĞÜ DIŞINDA
  • 3G yeterli bi cevap mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

güzel telefon gerçekten ya..İLERDE BELKİ W580İ DEN SONRA GEÇİŞ YAPABİLİRM BU TEELFONA...

3g, hdspa, incelik (12,5 mm) telefonun hareketine duyarlı temalar, walkman player 3.0, sens me
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

güzel telefon gerçekten ya..İLERDE BELKİ W580İ DEN SONRA GEÇİŞ YAPABİLİRM BU TEELFONA...

3g, hdspa, incelik (12,5 mm) telefonun hareketine duyarlı temalar, walkman player 3.0, sens me

yeni media arayüzü(arkada foton parçaları uçusuyor) çok hoş sağlam tuşlar ve daha kaliteli dış malzeme

• quote:

- HSDPA desteği
    - 40 MB dahili bellek
    - 320x240@15 FPS video kaydı
    - Walkman v3.0 arayüzü
    - 930 mAH lityum iyon batarya
  • Bir de SensMe™ özelliğinin bulunması.
  • Bu SensMe özelliğini biraz daha açabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Bu SensMe özelliğini biraz daha açabilir misiniz?

Parça seçmek için yeni yollar deneyin. SensMe™ özelliği, ruh halinize göre şarkı seçmenize veya çalma listesi oluşturmanıza izin verir. Bileğinizi titreterek rasgele şarkı seçmek için Sarsıntı denetimini kullanın.

bence bunu demeye çalışmış Katze

İvmeölçerli(Accelerometer) otomatik döndürme

Resimlerinize ister yatay, ister dikey modda bakın. Moddan moda geçmek için telefonu döndürmeniz yeterli, resim uyacaktır.

çünkü sallayarak şarkı geçişi w580 de de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 2 Ocak 2008; 0:22:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Bu SensMe özelliğini biraz daha açabilir misiniz?

Yanılmıyorsam söliyim. hani tel i yatırıyon kaldırıyon ekranda yatıp kalkıyor ya hah o olması lazım.

Edit : Bu ruh haline göre şarkı değiştirme olayı tam olarak nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 2 Ocak 2008; 0:23:32 >
  • direk siteden kopyala yapıştır yaptım. açıklama 2 cümle. 2 cümleyi birbiriyle ilişkilendiremedim bende.
    http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w910i?cc=tr&lc=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 2 Ocak 2008; 0:27:19 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.