Şimdi Ara

Wake up, neo...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
5
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Güncel TYT Netim 55 1 Aylık sıkı bir programla bu neti 80 civarına taşıyabileceğimi düşünüyorum.Yapamazsın kardeşim bu netler 2-3 ayını alır diyen kardeşlerimi 1 ay sonra hortlatmak üzere yorumlarda reze davet ediyorum,ben gibi netini artırmak isteyen kardeşlerim ise günlük programlarını ilerleyişlerini ve hedeflerini bırakabilirler.konu günlük olarak güncellenecekdir.

TYT Türkçe Netlerim 20-25 arası değişiyor dil bilgisinde eksikliklerim var Önder hocadan dersleri dinleyip not çıkaracağım soru bankası olarakta Bilgi sarmal çözeceğim ayrıca haftada 1-2 adet türkçe denemesi çözüp süre sorununu dil bilgisi bitmeden oturtacağım ay sonu türkçe net hedefim 30

TYT Sosyal Netim 9-10 gelen yerler din ve felsefe kısmı tarihte yorum sorularını dahi kaçırıyorum ancak sosyali şuanlık sona saklayıp net artışını baba derslerden yapmak yani 80+ ya sosyal ile çıkmak istiyorum coğrafya ve tarih çalışması bana +7 net katacaktır diye ümit ediyorum ay sonu sosyal net hedefim 10

TYT Matematik Netim 15-20 öncelikle matematiği 3'e ayıracağım
    1-)ilk 12 soru kısmı (üslü-köklü-çarpanlara ayırma-mutlak-basit eşitsizlikler-bölme bölünebilme) kısmı bu kısımdan yaklaşık 10 net civarında geliyor ancak bu 10 net 20 dakikada geliyor bu yüzden bu konulardan başta klasik soruları çözeceğim ve mantığı oturtacağım bu konuların kitabı öncelikle karekök TYT olacak karekök TYT biter bitmez güncel soru hızımı arttırmak için 3D çözeceğim konu anlatımları nereden dinleyeceğimin önemi olmadığını düşünüyorum bir an önce soruları parçalamam gerek.
    2-)Problemler kısmı (sayı-kesir-yaş-yüzde-hız) kısmı beni en zorlayan kısım yaklaşık 15 soruda 2-3 net anca çıkıyor
    sorun konunun temelini bilmememden kaynaklı soruya nasıl yaklaşacağımı ve denklem kurmayı bilmiyorum o yüzden bu konularda ciddi konu anlatımına ihtiyacım olduğunu düşünüyorum konuları mikail hocadan dinleyeceğim her konuda 200e yakın soruda çözüyor soru tiplerini karekökten de tekrarlayıp yeni nesil mantığını sb yerine denemelerde görmek yararıma olur diye düşünüyorum.
    3-)Geometri kısmı kanayan yaram 0 dan başlayacağım 10 soruda hede 5-6 net yapmak soru bankası olarak karekök ve endemiği inceledim ancak endemik daha çözülebilir geldi hem yeni hem eski nesil mantığına sorular bulundurmasıda işime gelir diye düşünüyorum konu anlatımını kenan karadan dinleyeceğim
    ay sonu tyt matematik net hedefim 25-30

TYT Fen Bilimleri Netim 7-9 arası konuları baştan alacağım en tırstığım yer burası bu derside 3 dalda ele alalım
    1-)TYT Biyoloji kısmı ileride tekrar için defter tutacağım senin biyolojinden konu anlatımı çalışıp biyotik sb den soruları eriteceğim
    2-)TYT Kimya kısmı eğlenceli ve kolay net arttırabileceğim bir kısım defter yerine blok notlara kısa notlar alacağım
    konu çalışmasını bizim kimyamızdan yapıp soru bankası olarak aydın çözeceğim
    3-)TYT Fizik TYT-AYT birlikte götüreceğim konuları ESŞ den dinleyip sb olarak yayın denizi çözeceğim.

3 Mayıs güncel netim 55 --> 31 Mayıs hedef 80 net
    yaklaşık olarak günlük 9-10 saatlik bir çalışma yapmam gerekiyor gibi duruyor.
    Ayın 4-11-18-25 ve 31 inde TYT genel denemesi çözeceğim genel tabloyu son denemem belirleyecektir.

Programla ilgili Her türlü öneriye açığım köstek de olabilirsiniz sevgiler.
    wake up,neo...

• Ayt peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş kusura bakma ama ben Ocak Aralık'ta o netleri goruyodum o netleri artiramayacaksan zaten yazık kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panav kullanıcısına yanıt
    Hocam AYT adına yalnızca Matematik çalışacağım ay sonunda trigo log ve diziler kalmış olacak fiziği zaten TYT-AYT birlikte götüreceğim Kimya ve biyolojiyi ise TYT fen kısmı bitmeden başlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.
  • Yaparsın dostum başarılar dilerim
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    ocak ayına 100 netle girenleri de gördük hocam bi 80'e girelim o zaman acıyalım kafamıza olmaz mı
  • birebir aynı aga belki bir tık daha iyi belki bir tık daha kötüyümdür ben de bu aydan sonraki 1 ayda senin speedrun'ı yapacağım 1 ay sonra görüşürüz umarım başarmış olursun ve iyi taktiklerle beni de bi tık yukarı atarsın benim tyt fen 0 olduğu için 100 sorudan başlıyorum direk 50-60 geliyor feni bir çeksem 10+ya tamamdır neysem görüşürüz 75'e çıkmadan gelme he buraya sonra yapamazsın dedik dicekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wakeupneo... kullanıcısına yanıt
    Başarılar diliyorum yapılabilir fakat ders çalışmayı aksatmamak gerekiyor.Bir de hocam tekrar çok önemli tekrar yapmayı unutma 1 ay sonra bekliyorum :)

• Aynı ben, 1 ay sonra burda buluşalım speedrun başlasın

• 13trance kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam burdan bildirirsin sen de gelişmeyi aman deyim bırakma bidaha toplayamazsın mezundan önce son çıkış bu haftalar
  • Panav kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam fen dersleri için kısa notlar tutup 2-3 konuda bir ilk konuları tekrar edeceğim türkçe dil bilgisi biter bitmez deneme, mat içinde haftalık karma soru çözümü düşünüyorum.ay sonunda ilk etiketi size atacağım hocam
    aynen öyle ama mayıs ayı benim için ayt'ye ayrılmıştı mayısta ayt haziranda ise tyt yapmış olacağım.Yani senin şimdi yapacağın programı ben haziranda yapıyor olacağım programını ve kafandaki planı da yazarsan 10 numara olur cidden ona göre bende güncellenmiş halini paylaşırım
    Eyvallah hocam

• 13trance kullanıcısına yanıt
    AYT mat konularınıda ay boyunca çalışmış olacağım,bir etütüm ayt mat olacak her gün. Logaritma diziler ve trigo kalır ay sonunda diye düşünüyorum haziran ayında da tyt denemesi çözüp ayt fen kısmını eritirim tabi biraz soru bakımından geride olacağız 2-3 sb bitirenlere göre ama hala umut var dostum süre gayet yeterli geliyor tyt çalışırken fizik kısmını tyt-ayt götüreceğim çünkü fizik, biyo ve kimya gibi değil biraz daha fazla soru istiyor fiziğin ayt sini yarıladığımda tyt de bitmiş olur sınavın ertelenmemesi olasılığında baya yol katetmiş oluruz beni tek şüphelendiren ayt denemesi çözmeye zaman kalmayabilir bu yüzden ayt mat konularını sağlam bitirip geoya önem vermek gerek bence iftardan sonra başlıyorum 1 aylık speedruna.
  • hocam bence çok mantıksız bir program gidip tyt matematikte uzun uzun konu dinlenmez ve aynı şekilde fen için bu saatten sonra yapmanız gereken türkçede günlük paragraf ya da deneme çözün matematikte günlük problem ya da deneme çözün daha çok gelişirsiniz fen için de denemede yanlış yağtıgınız konulara odaklanın onun dışında ayt odaklanın derim

başarılar kankam merak etme denemeye de süre kalıcak mayıs ayını acayip sağlam bitirmek lazım
  • Türkçede önder hoca ve not çok uzun sürer istersen rüştü hoca deneyebilirsin ben 2'sinide denedim rüştü hoca daha seri olduğu için daha akılda kalıcı oldu. O ilk 12 soru direk yeni nesil çöz hocam karekökle yazın uğraştım ben çekilcek çile değil bu saatten sonra.
  • hocam tyt matematikte konu dinlemeyeceğim zaten yalnızca problemler kısmında eksiğim aşikar olduğu için soru tiplerini görmem gerekiyor zaten problemler çalışmasınıda günlük yapmış olacağım ayrıca fende konu bilgim çok az ama önerinizi deneyeceğim teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.